Meglepetés buli szervezése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fõnök szülinapi buliján még meglepetés show is volt, egy táncoslány lezavart egy mûsort, mindannyiunk ölébe beleült, erre mi dobtuk össze a pénzt, a fõnök nem sejtette, hogy aznap este tejszínhabot fog nyalni szilikoncicikrõl:)
-tRs-Landor
A másik az trükkösebb volt ... szerveztem volna egy házibulit, de akkor senki sem ért rá, csak legközelebb egy héttel késõbb ... 1 srác viszont mondta, hogy úgyis jön errefelé, majd leugrunk egy sörre max ... modnom OK ... elmentünk sörözni, de a sör felénél szólt a srác, hogy hirtelen haza kell menni, mert szarnia kell :) Ennél nincs nyomósabb indok, szóval goto haza ...
Futunk haza ezerrel a kocsmából, megyek be anyázva hogy nem igaz, hogy a sörömet sem tudtam meginni, erre ott az egész bagázs :)
1 a lényeg ... szervezni kell valamit és közbe kell iktatni valami hihetõ kifogást ami miatt felborul az eredeti terv :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Annyit tudok, hogy kb. 1 hónapja szervezõdött már addigra a dolog, és a kajához meg én vásároltam be úgy hogy nem is tudtam róla :) (bnõm ismerõse kért meg, hogy vegyek neki is 1-2 dolgot mikor megyek vásárolni, mert a párja nem ér rá, és a szüleihez mennek ünnepségre)
Megbeszélitek, hogy kettesben elmentek valami nyugis helyre, szép romantikus vacsi, stb...de közben a szüleit beszervezed, hogy tegyenek keresztbe keményen. Tehát valamilyen oknál fogva (elgázolta a nagyit egy KAMAZ, és kórházban van - bár ha KAMAZ, akkor inkább hullaház -, oda kell rohanni, MOST!!! stb - persze ne ilyen állatságot találj ki, hanem valami normálisabb indokot, de krízishelyzet legyen. Ez a lényeg.) ott kelljen hagynia Téged, és el kelljen mennie a szüleivel. Te ekkor gyorsan átmész a buli helyszínére. És õk odaviszik Neked és a barátoknak.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Aztán szépen sorban mindenki lemondta vmilyen ürüggyel!
Ezt megcsinálhatjátok ti is és megbeszéltek egy helyet hogy hol legyenek,aztán mivel lemondta mindenki barátnõd biztos le lesz lombozódva és mondod neki hogy azért nézzetek már be valahova ne üljetek otthon,és tádáááá meglepibõl minden haver ot van és már rátok várnak:D
Aztán mehet a PARTY!!!!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
vagy bármilyen ürüggyel meg lehet csinálni.pl úgy,hogy csak szépen sétálgattok,és mondod neki,hogy "Nem nézünk be ide,cicám?".biztos azt fogja mondani,hogy ne menjünk.
amúgy viszonylag sok helyet lehet kibérelni,nézelõdjetek sokat.a többi meg már csak rajtatok múlik :)
ReaL MaDRid x siempre
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-tRs-Landor
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
-tRs-Landor
やられたらやり返す。倍返しだ!
van itt sg-n egy-két ember akiben bízok: kata v trance angel pl. :)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
-tRs-Landor
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
-tRs-Landor
úgy tûnik,a hely megvan. Valszeg az lesz,amit linkeltem. Már csak valahogy nagyon fel kéne dobni az egészet :)
-tRs-Landor
-tRs-Landor
egyszerûbb lett volna,ha képeket teszek,elnézést.
Hétköznap nem nagyon vannak,meg am. is elég nyugis hely. Egy részt szerintem ki lehet bérelni,nem lehet olyan csillagászati összes egy terem mondjuk hétköznap.
A szitu az volt, hogy elmentünk az egyik közös barátunkhoz valami ürüggyel, a sok ember pedig a szoba egyik nem látható részén kuporgott tök csendben. Én nem is sejtettem. Hülyéskedtünk, stb..., aztán egyszer csak megjelentek és BANZAAAIII!!! :D
gamertag: kenobita
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Aki már szervezett hasonlót,vagy lennének jó ötletei,írjon nyugodtan :)
Elõször is hogy milyen helyet érdemes kibérelni,kb mennyibe fáj egy ilyen. Kinek milyen ötletei vannak,mivel lehet feldobni az egészet ( pl kareoke )
Aki értelmetlen postokkal spammené a topikot,kérem ne is írjon