Zenével kapcsolatos élmények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
PS3 ID: kolb@szman
utána bocsánatot kért és vett nekem 1 sört 300Ft-ért:|
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
PS3 ID: kolb@szman
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
gamertag: kenobita
1 hétre rá az utcán megállított egy srác és megkérdezte, hogy a koncert végén miket játszottunk, mert az kurva jó volt, de én nem tudtam semmit mondani rá mert szinte végig jammeltünk. Aztán kiderült hogy vagy 1,5 órán keresztül nyomtuk még, a normális koncertprogramunk meg volt vagy 50 perc elõtte. Állítólag volt hogy a közönségbõl jöttek fel emberek dobolni, gitározni, basszusgitározni meg énekelni 😊 Ja és annyi még hozzá, hogy death/trash metal-t nyomtunk azzal a zenekarral, szal ahhoz képest azért elég kontrasztos lehetett a végén a rock'n'roll 😊
Rózsaszín Pitbull
XD
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
púúúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD