Zenével kapcsolatos élmények

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nagyon annak tûnik.vhonnan ismerõs a hangja,de az arca is.persze,lehet,hogy csak keverem valakivel.

ReaL MaDRid x siempre

Sugárzik a csajból az értelem 😄

PS3 ID: kolb@szman

Rise Against
8 jégert, 11 sört... 😄s

Brolly28
a kárpátia miskolci koncerjén 1 skinhead nagy izgalmában izomból hasbakönyökölt
utána bocsánatot kért és vett nekem 1 sört 300Ft-ért:|

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Dying Soul
0:19-nél meg a legvégén a fószer az szinkronszínész, nem?

John Cena
LOL😄😄:😄D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

PS3 ID: kolb@szman

GWAR <#ravasz1>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Rash87
Kinek mi az élmény 😄

Glory, Glory Man. United!

tommyg
az nem élmény hanem

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Scottt
Megbõgetni az ének tanárt na az igazi élmény 😄DD

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

cenobite
Mi egyszer Pécsett léptünk fel, és hajnalban/reggel mentünk haza - vagyis a barátainkhoz, akiknél aludtunk. Már néhányan indultak dolgozni, stb., szóval ébredezett a város. Valakihez keveredett egy gázálarc, én pedig abban mentem végig, közben akusztikus gitáron játszottam. A többiek pedig kb. úgy néztek ki mellettem mint egy sereg zombi a Dead Rising-bõl. Szóval erdekes látvány lehettünk. 😊

gamertag: kenobita

Rage47
tök jó lehetett 😊
Hellhammer
Régebbi zenekarunkkal volt egy koncertünk aminek a vége felé már nem nagyon volt szomjas egyik tag sem 😊 A végén a többiek elkezdtek lepakolni de én még elkezdtem gitározgatni néhány alap rock and roll témát, amire aztán a basszusgitáros visszajött és elkezdett kisérni, aztán a dobos visszapakolta a cuccot és végül az énekesünk valami halandzsa nyelven elkezdte nyomni. Életem legjobb fellépése volt annak ellenére, hogy annyira részeg lettem a végére, hogy alig emlékszek valamire 😊
1 hétre rá az utcán megállított egy srác és megkérdezte, hogy a koncert végén miket játszottunk, mert az kurva jó volt, de én nem tudtam semmit mondani rá mert szinte végig jammeltünk. Aztán kiderült hogy vagy 1,5 órán keresztül nyomtuk még, a normális koncertprogramunk meg volt vagy 50 perc elõtte. Állítólag volt hogy a közönségbõl jöttek fel emberek dobolni, gitározni, basszusgitározni meg énekelni 😊 Ja és annyi még hozzá, hogy death/trash metal-t nyomtunk azzal a zenekarral, szal ahhoz képest azért elég kontrasztos lehetett a végén a rock'n'roll 😊

DIVIZÍÓ 88
Rózsaszín Pitbull
XD

antijuve
helyesírás rlz😊

ups and downs

htr93
de, csak infóm van. feladat kész, lehet netezni. miért?

Nincs ma suli?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

htr93
nem. élmény pl az, amikor a báty ám mikrofon ba, erõsítre köttöttel kurva hangosan Burzsoa nyugdíjasokat énekel, én meg basszusgitárral kísértem, vagy amikor a saját gitártémámat nyomtam, a szomrút, õ meg nyomoott alá kurva jó dobtémát. EEEjjHHHh vagy amikor felvételin zenei szakközépben 0 pontos elõfelvételi szófézs dogát írtam

SHADOWEYES7
és ez élmény????

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

htr93
azt hallottam, eg ydeath metál koncerten, amikor nagyon "jó volt a hangulat",(már elõre levágtak pár kecskét) és a vérüket ráöntötték a közönségre a színpadról...

n3whous3
együttes egyébként, nem 2 gy-vel 😄

púúúúú

n3whous3
Nem vagyok benne a témában, de pl. Marilyn Manson egyik koncertjén ledobtak egy tudomisénmilyen állat koponyáját, ami meg egy ember koponyájába állt bele... meg is halt az illetõ

púúúúú

Dono
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
behánytam a nagyszinpad elõtt

AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD

htr93
no, erre kiváncsi leszek. úgy terveztem, hogy erre sztorikat lehet írni mint pl saját eggyüttes, zenetanárok, hangszerekkel elszenvedett sajnálatos balesetek, koncertek, stb.

← ElőzőOldal 2 / 2