Cheat Engine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
skyrama/aircash csalás kellene de a chat engine 6.1-el nem boldogúltam.
van valakinek ötlete !!
elõre is köszi !
Molnár Imre
Molnár Imre
a következõ számra: 17651
Feltétlenül ügyelj a szóközre a BIG és a(z) 10384155 között!
Nekem bejött próbálkozzatok!!
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
skyrama /aircash hack-re lenne igényem tud valaki segíteni ? cheat engine-nel már próbáltam de nem igazán jött be !!
elõre is köszi
Molnár Imre
windowsban kb minden programban mûködik.
BattleTag: kabel15#2672
vannak trükkök, de ahhoz már jobban kell érteni az informatikához.
Olvasgattam itt visszafelé,láttam milyen típusú játékban nem lehet csalni stb....
De az a baj,hogy nem értek a játéktípusokhoz.. XD
Nem tudom mi micsoda.. Nekem csak egy egyszerû internetes játékra kellene a csalást használnom,egy online virtuális játékhoz,amit csak böngészõbõl indítok el.. semmit nem tölt le.
Nem tudom ennek a játéktípusnak a nevét,de valahogy nem engedi a csalást használni benne.A böngészõm Firefox ,amikor kikeresném az értéket akkor megtalálja,de amikor átírom az értéket,és F5-tel frissítem az oldalt ,kidob hibával a Firefox.. hogy összeomlott...
Akkor ezt nem lehet meghekkelni?
Üdv..
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Kérem, mielõtt bárkinek kérdése volna a CE használatáról, lesse meg!
(megjegyzéseket is várok profiktól, hogy szerintük hogy sikerült:P)
csak hát az embernek van más fontos dolga.
most pl kocsmázni megyek:D
általában a játékok java része a mozgást a kliensprogramra bízza, és csak akkor szó közbe ha csúnya eltérés van.
pl wowban ha speedhackelsz és a servernek feltûnik, h X idõ alatt jóval többet tettél meg, mint szabadna, akkor bizony bannol:D
na a tutorial-t meg holnapra megcsinálom:)
alapvetõen csak rákeresel, ahogy a tutorialok írják.
a flash-játékok esetén szokott bonyolultabb lenni. ott kel néha szorozni 8-cal, illetve olykor még +6 -ot hozáadni, de az tipikusan CE elleni dolgok miatt van:D
mmo netes játékokban nehézkes még, mert ott a változókat a server tárolja. vagyis javarészt ha a rendszer jó, akkor nem tudsz cheatelni.
olykor ilyen speedhackek mûködnek, de ha rájönnek, akkor oda az elõfizetésed/karaktered.
A bit-byte ról tudok ott 8-cal szorzok viszont a többi homály.
Én pl tudok mmorpg ben is segíteni én sikeresen használok speedhacket pl metin2 mesteren (nincs semmi sms utalás meg egyéb) nagyon egyszerû.
de a CE-ben megnyitod a process-t, és alul találod a speedhack opciót.
vagy mi?
de a 6.0-ás verzio ugyanott van
jah, és a cheat engine 6.0-át nem is érzékeli a metin2, a cheat engine 5.5, 5.3 , 5.1 -et meg letiltja:p
hogy lehetne ezt orvosolni?
én nem tudom használni a metinhez!
valahogy nem érzékeli a játék a cheat engine-t és semmit nem csinál, ha engine-zek!
v.ki tudja,h. hogy kel kezelni?
eom$
Szeretném kérni a segítségét annak aki ért Cheat enginehez. A problémám az, hogy kezdõ vagyok a használatában. Youtubon néztem videókat rólad, de soha nem jött össze az hogy több pénzem legyen. Tehát Facebookon van egy olyan játék, hogy nightclub city, ehez a játékhoz szeretnék több pénzt. Kérem aki tud az segítsen.Meg köszönném.
cheat enigne 5.6-ot szeretném használni a farmerámában légyszi segítsetek mit kell csinálni ha aratni vetni ill.farmaranyat szerezni szeretnék
köszi:-)
ha hackelni akarsz, akkor meg fogj egy baltát, és ess neki az ATM-nek.
itt meg ne ordítozz, mint a fába szorult féreg, hanem lehetõleg írd le, h milyen játékban szeretnéd használni a programot.
és ha véletlen nem egy MMORPG-t mondasz te is, mint a többiek, akkor az is lehet h nem elküldelek a f@**ba, hanem akár segítek is megoldani a gondod.
mert minden játékot kicsit másképp kell feltörni.
addig is 1 tipp: ne csak 4byte-on keress, de Double-ben in.
bár ha elvégezted a tutorial elsõ 3-4 lépését, akkor ezt már tudod.
2: mi nem mûködik?
azaz beírom ahogy youtub-on van de nem müködik (5.5 verzio)
még sima gép kódokra csakcsak léteznek decompiler alkalmazások, de memóriában futó program eredeti mivoltát elérni gyakorlatilag lehetetlen.
az egész gépi kód... assemby-be még csakcsak vissza lehet rángatni de abból látni az eredeti objektumokat és változókat.... esélytelen.
illetve hát... vannak programok, amiknek bizonyos (alapból ismert) részeit meg lehet hívni más programból is (.NET egyik nagy erénye pl ez (asszem)), de az meg nem cheat engine-es. dolog.
itt max elérheted a pointereket, meg ha ügyes vagy, akkor beleturkálhatsz a pointerekhez és változókhoz turkáló assembly streambe...
Köszi elõre is