Cheat Engine

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
Magyar nyelvű CE tutorial

Igazából ugyanaz, mint az régebben linkelt, csak új tárhelyen :)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

üdv mindenkinek !

skyrama/aircash csalás kellene de a chat engine 6.1-el nem boldogúltam.
van valakinek ötlete !!

elõre is köszi !

Molnár Imre

ez nelyik játékban ment ??

Molnár Imre

Sziasztok én most küldtem magamnak 10.000 kreditet 100 forintért Sms ben Küldd el: BIG 10384155

a következõ számra: 17651

Feltétlenül ügyelj a szóközre a BIG és a(z) 10384155 között!
Nekem bejött próbálkozzatok!!
<#mf1><#mf1><#mf1>
sziasztok !

skyrama /aircash hack-re lenne igényem tud valaki segíteni ? cheat engine-nel már próbáltam de nem igazán jött be !!

elõre is köszi

Molnár Imre

takysoft
Ctrl vagy Shift + klikk.
windowsban kb minden programban mûködik.

kabel15
Sziasztok! Hogy lehet egyszerre több adatot kijelölni? Melyik gombot kell nyomni? Mert nézem tuturialban egyszerre kijelöl 20 sort nekem meg egyesével kell õket írogatnom.

BattleTag: kabel15#2672

takysoft
neked nem, sajnálom.
vannak trükkök, de ahhoz már jobban kell érteni az informatikához.

belapeter
sziasztok..
Olvasgattam itt visszafelé,láttam milyen típusú játékban nem lehet csalni stb....
De az a baj,hogy nem értek a játéktípusokhoz.. XD
Nem tudom mi micsoda.. Nekem csak egy egyszerû internetes játékra kellene a csalást használnom,egy online virtuális játékhoz,amit csak böngészõbõl indítok el.. semmit nem tölt le.
Nem tudom ennek a játéktípusnak a nevét,de valahogy nem engedi a csalást használni benne.A böngészõm Firefox ,amikor kikeresném az értéket akkor megtalálja,de amikor átírom az értéket,és F5-tel frissítem az oldalt ,kidob hibával a Firefox.. hogy összeomlott...
Akkor ezt nem lehet meghekkelni?
Üdv..

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

takysoft
C# volt, ha érdekel, írj privit:)

Ha c-ben vagy c++-ban írtad, akkor szeretném elkérni a forráskódot, please! :)

sziasztok aki tudja hogyan kell a cheat enginet facebook petvillehez használni az legyen szives írjon :D
szia a larkinort meg lehet hackelni?
takysoft
Elkészült a
Cheat Engine magyar tutorial

Kérem, mielõtt bárkinek kérdése volna a CE használatáról, lesse meg!

(megjegyzéseket is várok profiktól, hogy szerintük hogy sikerült:P)

takysoft
nincs elfelejtve, készül, sõt majdnem készen is van, már csak pár apró módosítás és felteszem
csak hát az embernek van más fontos dolga.
most pl kocsmázni megyek:D

takysoft
hja, az játékfüggõ, hogy mit hogy szinkronizál.
általában a játékok java része a mozgást a kliensprogramra bízza, és csak akkor szó közbe ha csúnya eltérés van.
pl wowban ha speedhackelsz és a servernek feltûnik, h X idõ alatt jóval többet tettél meg, mint szabadna, akkor bizony bannol:D

na a tutorial-t meg holnapra megcsinálom:)

takysoft
ezer éve ígérgetem, most már tényleg csinálok egy magyar tutorialtféleséget:D

Köszi szépen tudok a veszélyérõl ,de azért kösz a figyelmeztetést.Tehát akkor nekem kell kitalálni hogy hogy kapom meg a változót.Mert mondjuk a move meg az attack speedet tudom variálni (bármily meglepõ nem az enable speed hack funkcióval).Ebbõl felindulva gondoltam ha ezeket az adatokat is a RAM-ba olvassa be akkor elméletileg a többit is.(szerintem)
takysoft
nem ilyen bonyolult.
alapvetõen csak rákeresel, ahogy a tutorialok írják.

a flash-játékok esetén szokott bonyolultabb lenni. ott kel néha szorozni 8-cal, illetve olykor még +6 -ot hozáadni, de az tipikusan CE elleni dolgok miatt van:D

mmo netes játékokban nehézkes még, mert ott a változókat a server tárolja. vagyis javarészt ha a rendszer jó, akkor nem tudsz cheatelni.

olykor ilyen speedhackek mûködnek, de ha rájönnek, akkor oda az elõfizetésed/karaktered.

Mondjuk én sem értem tökéletesen de a lényeget kb.Annyi kérdésem lenni hogy hogyan kapok meg bizonyos összegeket.pl van egy szám ha jól emlékszek 107 (2 byte-ban volt) ennek a CE-ben keresendõ értéke 16256?D(De hogy ez hogy jön ki???).Egy bizonyos programban leírnád hogy milyen mûveletek léteznek Takysoft?(Mert úgy látom vissza olvasva a hozzászólásokat hogy értesz hozzá
A bit-byte ról tudok ott 8-cal szorzok viszont a többi homály.
takysoft
bizony igaz:)

Viszont a tutorial minimum elsõ 3-4 lépés elvégzését a cheat engine-ben csak ajánlani tudom mindenkinek anélkül nem nagyon tudsz mit kezdeni.
Helló!

Én pl tudok mmorpg ben is segíteni én sikeresen használok speedhacket pl metin2 mesteren (nincs semmi sms utalás meg egyéb) nagyon egyszerû.
Globagábor
nem csinál semmitt!!

Globagábor
e nem csinál semmit

takysoft
hát a metint nem ismerem
de a CE-ben megnyitod a process-t, és alul találod a speedhack opciót.

Globagábor
én persze csak a speedhackre vagyok kíváncsi, de nem tom,h. hogy kell csinálni<#nemtudom><#nemtudom><#falbav><#confused><#rinya>

Globagábor
a c:... aza cheat engine helye(most nem irom le, de a program filesben van)és aza baja,h. rossz helyen van?
vagy mi?
de a 6.0-ás verzio ugyanott van

Globagábor
vagyis azt irja ki,h. HACK_SHIELD:
c:...

Globagábor
mert ki szeretném probálni a speed hacket:)
jah, és a cheat engine 6.0-át nem is érzékeli a metin2, a cheat engine 5.5, 5.3 , 5.1 -et meg letiltja:p
hogy lehetne ezt orvosolni?

takysoft
miért mit szeretnél benne cheatelni?

Globagábor
sziasztok!
én nem tudom használni a metinhez!
valahogy nem érzékeli a játék a cheat engine-t és semmit nem csinál, ha engine-zek!
v.ki tudja,h. hogy kel kezelni?

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Basic
A felkapott facebook játékokat folymatosan fejlesztik, és ha felkerül youtube-ra egy videó arról h miként lehet csalni, akkor nagy valószínûséggel rövid idõn belül frissítik a játékot kivédve az újabb csalási lehetõséget. Tényleg csak nagyon friss videó esetében lehetséges h menni is fog.

CzGobe
valószínûleg már újítottak a programon és nem lehet csalni benne (nézdd meg mikoriak a videók, és ha több hónaposak... így jártál)

eom$

Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségét annak aki ért Cheat enginehez. A problémám az, hogy kezdõ vagyok a használatában. Youtubon néztem videókat rólad, de soha nem jött össze az hogy több pénzem legyen. Tehát Facebookon van egy olyan játék, hogy nightclub city, ehez a játékhoz szeretnék több pénzt. Kérem aki tud az segítsen.Meg köszönném.
hello
cheat enigne 5.6-ot szeretném használni a farmerámában légyszi segítsetek mit kell csinálni ha aratni vetni ill.farmaranyat szerezni szeretnék
köszi:-)
elõre is köszönöm a segítséget
hello remélt tudnátok segíteni facebookon a happy island játékhoz kéne segítség hogy hogy lehet ezzel pénzt csinálni regében lehetett de most már valamiért nem
takysoft
ha pénzt akarsz "hekkelni", dugj egy százast a sült halba...

ha hackelni akarsz, akkor meg fogj egy baltát, és ess neki az ATM-nek.

itt meg ne ordítozz, mint a fába szorult féreg, hanem lehetõleg írd le, h milyen játékban szeretnéd használni a programot.
és ha véletlen nem egy MMORPG-t mondasz te is, mint a többiek, akkor az is lehet h nem elküldelek a f@**ba, hanem akár segítek is megoldani a gondod.

mert minden játékot kicsit másképp kell feltörni.
addig is 1 tipp: ne csak 4byte-on keress, de Double-ben in.
bár ha elvégezted a tutorial elsõ 3-4 lépését, akkor ezt már tudod.

PÉNZT AKAROK HEKKELNI DE NEM MEGY VAJON MI A BAJA ÉS NEM ÁLLÍTOTTAM ÁT SEMMIT
takysoft
1: használd a legfrissebbet(5.6.1) http://cheatengine.org/
2: mi nem mûködik?

csá nekem nem müködik
azaz beírom ahogy youtub-on van de nem müködik (5.5 verzio)
takysoft
hogy ide mindig betéved valami idióta.....

Narxis
ejnye<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

anyád
Lazarus
Köszi, dll injektálással sikerült felülírni egyes funkciókat. Csak kíváncsi voltam hogy futásidõben meg lehet-e õket hívni manuálisan kívülrõl. De úgy érzem ennyit veszõdni inkább nem érdemes vele puszta szórakozásból :P
takysoft
ha a forráskódon átment a compiler, akkor a lefordított gépi kódból a forrást és azok funkcióit visszafejteni nem igazán lehet.
még sima gép kódokra csakcsak léteznek decompiler alkalmazások, de memóriában futó program eredeti mivoltát elérni gyakorlatilag lehetetlen.
az egész gépi kód... assemby-be még csakcsak vissza lehet rángatni de abból látni az eredeti objektumokat és változókat.... esélytelen.

illetve hát... vannak programok, amiknek bizonyos (alapból ismert) részeit meg lehet hívni más programból is (.NET egyik nagy erénye pl ez (asszem)), de az meg nem cheat engine-es. dolog.

itt max elérheted a pointereket, meg ha ügyes vagy, akkor beleturkálhatsz a pointerekhez és változókhoz turkáló assembly streambe...

Lazarus
Üdv! olyan kérdésem lenne hogy van-e olyan eljárás, illetve mi a neve annak hogy egy futó process funkcióit meg tudjam hívni? Én még azon a szinten vagyok hogy át tudom írni a memóriacímek adatait, de a folyamat funkcióit is meg lehet valahogy hívni anélkül hogy tudnám azok pontosan hol helyezkednek el a memóriában? Továbbá a forráskód ismerete nélkül hogyan tudnám megtalálni a szükséges funkciókat?

Köszi elõre is
Oldal 1 / 5Következő →