Transformers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csináltam egy Facebook csoportot, oda lehet írni nekem.
f.n. : gaborka24
jelszó: Dataj2
Linkek a letöltéshez
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Terveznek 3. részt a filmbõl?Remélem igen,mert nekem nagyon tetszik a film.Felõle,ha jó a sztori,meg jóra megcsinálják,akkor több is lehet.😊
Itt harmadik rész fõszereplõje 30 éve... 😄
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ezért, amikor az álcák mentek a földre, akkor pár álca franciaországban landolt, hogy elfogja a szüleit.
Mutatja is a film, amikor egyik álca elkapja õket.
Ezután meg õk vitték el a szülöket egyiptomba.
vili?
<#levele>#levele>
Jazz-t is feléleszthették volna a szilánkkal, amivel Megatront felélesztették, a második részben. :S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Source:Michael Bay
October 1, 2009
Director Michael Bay has announced on his official website the release date for Transformers 3 and says they are jumping right back into it! Oh, and he included a note to Megan Fox as well...
Well its official: We have a great Transformers 3 story. The release date is now July 1st 2011. Not 2012.
Today is Day One. This morning started with an ILM meeting for five hours in San Francisco. Currently I'm flying with writer Ehren Kruger to Rhode Island to talk to Hasbro about new characters.
P.S. Megan Fox, welcome back. I promise no alien robots will harm you in any way during the production of this motion picture. Please consult your Physician when working under my direction because some side effects can occur, such as mild dizziness, intense nausea, suicidal tendencies, depression, minor chest hair growth, random internal hemorrhaging and inability to sleep. As some directors may be hazardous to your health, please consult your Doctor to determine if this is right for you.
Pain and Gain is right after shooting of Trans 3.
Michael
---------------------------------------------------
2011, hálistennek!!! Michael Bay visszatér, akció- és látványorgia harmadik felvonás!!!! Ki nyitja az új topikot? 😄
Szerintem kategóriájában,amit én valamiféle látványos akció/sci-fi-ben határoznék meg,bõven jó.Pörgés van végig,a látvány szerintem óriási.Jó hát a történet nem megy valami drámai mélységekbe,meg van egy-két kifogásolható jelenet,amik fõleg a srác szüleinek jeleneteiben fordulnak elõ,de szerintem belefér.
Hogy aztán a képregényt és a rajzfilmeket mennyire követi,hát azt már nem tudom.Pedig vettem én is majd 20 éve mikor bejött képregény,meg néztem a Super Chanel-en hétvégenként nagyerõvel (angolul,rossebet se értettem de jó volt...<#vigyor4>#vigyor4> ) ,na de ki emlékszik már ezekre...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.720p.BluRay.DTS.x264-Prestige
Van már hozzá magyar felirat is 😊))))
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Üdv:Junior<#fejvakaras>#fejvakaras>
Megemlítették, hogy mi van benne, de már nem is emlékszem...
ha valaki tud rá linket, akkor beteheti
Blackout az elsõ filmben egy Sikorsky MH-53 Pave Low helikopter, Grindor pedig egy CH-53E Super Stallion. Grindor világosabb, más a feje és a helikopter elejérõl hiányzik a gombszerû radar, ami a Pave Low helikopteren ott volt.
Bonecrusher igaz, tényleg szerepel, bár õ eredetileg a Szerkesztettek közé tartozik, és mivel az új Álca hadsereggel sok Szerkesztett érkezett (nemcsak azok, akikbõl Devastator összeállt a végén), érkezhetett egy rá nagyon hasonlító robot, akit egyébként nem neveztek meg a filmben.
De õt láttuk, hogy a Szerkesztettek egy csoportja javította meg.