Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
youtubeon megnezed es kb annyi 😊 egyszernezos/vegigjatszos, onnantol skip campaign minden karakterrel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mydgard
A storyline milyen? Az ami elsősorban érdekelne.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Üdv!

Így az S5-re már tényleg egész jól összerakták a játékot, az endgame még mindig unalmas tud lenni de számomra tetszik. Nemsokára "újítanak", méghozzá úgy hogy COPYPASTE D2+D3 elemek. 😄DDD Rúnák és Greater Riftek.........

https://www.twitch.tv/sp1gu

Mydgard
Hali!

Mint Diablo veterán még mindig nem vettem meg a 4. részt, keddig 30 Euro a Steamen. Summa summárum milyen lett, megéri megvenni?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

repvez
Előző szezonban elején nagyot ment a necro, akkor is beleestem abba a hibába, hogy azt kezdtem szerencsére akkor még időben váltottam.
Most nekikezdtem megint az ügyeletes op buildnek épp a sorcival, erre megint eltelik 1 hét és jön a nerf. Szerencsére meglettem már előtte 100 és meglett a mythic-eken kivűl minden, így tudom tesztelgetni, és érzésre olyan 25% sebzés ment a levesbe, de lehet lesz az 50% is, mert nagyon nem hozza amít eddíg, hiába lightning spear dmg buff.... értem én hogy valamivel kompenzálni akartak, csak kevés, mert rohadtul nem érzem, a frozen orbokat most hogy kb 5-öd annyi van, és robban el azt viszont erősen érezni... Asszem ebből megint váltás lesz...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2024.08.16. 12:18:39

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

repvez
TBTPumpa
Bemutatkozott a Spiritborn Class:

A teljes VOD anyag:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.07.18. 21:43:27

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szabályosan félelmetesek ezek az AI trailerek.... 😄

MerlinW
2 kezes vs 1 kezes = modifier variáció. Ha elég az a modifier stack/aspect (előnyöd van a kétkezes aspect bónuszából) ami a fegyveredben van akkor kétkezes. Ha további mod-ra van szükséged mint cdr és/vagy plusz aspect-re, stb akkor két egykezes. Ez minden class-ra igaz.

[merlinw.org]

Summoner Necronak HC-ban kétkezes fegyó vagy inkább egykezes + pajzs a jobb?

Tegnap hülye voltam, lvl85-ön bementem haverral Tier100 NM-be, megálltam dungeon elején, majd rámspawnoltak a lvl152-es mobok, onehiteltek. 😄
De ma már megint lvl86 vagyok, ilvl925-ben. Lassan meg kéne már csinálnom az elsö lvl100-as karimat, a játék megjelenése óta nem sikerült. Mondjuk a season 1 óta nem is játszottam a játékkal. 😊 De most a summon nekró nagyon tetszik.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2024.07.02. 16:15:21

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Carmang
Ha a Diablóból film lenne az 50-es évek Amerikájában 😄

TurboX
gondolom majd azt követi Baal (lord of destruction)
Way of Destruction? Nem a Vessel of Hatred jön? Vagy valamiröl lemaradtam?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

TurboX
Már alig várom a Way of Destruction kieget 😄
..utána jöhetnek a lesser evilek majd a dio5 és kezdjük előröl
PiszkosFred
Semmi ilyen nincs a Diabloban, a mobok szemeben a petnek nincs threatje (legalabbis eddig nem volt, a D4-es verziot este probalom ki, meloban nem kezdtem bele) 😊

Egyszeru QoL feature az egesz, hogy ne neked kelljen porszivozni a tobbszaz mobot levagva, mint eddig, hanem majd kis utanfuto pet osszeszedi neked. Pusztan gazdsagi es esztetikai okokbol kapott testet es skint ez a dolog, a jatekmenethez sok koze nincs, sot, siman lehetett volna automatikus a folyamat. De ha mar megjelenik melletted az utanfuto, akkor azt skinekkel testreszabhatod, es a skinekert elkert es szerzett dollarok szep bevetelt generalnak a teljes iparagban, itt is.

A legtobb esetben kepernyon kb 20-30+ mob tartozkodik / masodperc, majd olod meg ugyanennyi ido alatt, az plusz egy (a pet) mar nem oszt, nem szoroz, se fps, se atlathatosag szempontjabol.

Fizetni nem fizetnek erte en sem (ahogy a lo vagy egyeb armor es fegyver skinekert sem, nem en vagyok a celkozonseg a hellbarbizashoz), de ha ingyen kapok egy kenyelmi ficsort, az johet barmikor.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.10. 16:48:36

repvez
ja nem magamra értettem, hanem a fiatalabb generáciot, akik esetleg játszanának vele. Ott szokott ez elöjönni, hogy dehát a másik ostálytársamnak is vett az apukája neki ilyet akkor én is akarok.

Engem nagyon nem érdekel az ilyesmi, sőt az se hogy skinért fizessek vagy bármi másért, de még a játékért se nagyon fogok.
Meg amugy is feleslegesnek érzem, hiszen ugy is tultelitett a képernyo mindennel igy is, hogy azt sem látni, hogy ki hol mi van, felesleges, hoyg még egy lábalatt lofrálo valami még bezavarjon. Főleg ha rá is reagálnak a szörnyek és te mondjuk nem akarod, hogy felfedezzenek, de a pet meg már pont bemegy abba a sávba ahol reagálnak rá a szörnyek akkor onnantol meg lehet b*szni.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2024.06.10. 15:40:16
PiszkosFred
Tudtommal a petek ingyenesek, csak a csili-vili skinert fizetsz, ha akarsz, ami pusztan kozmetikai. Ugyanugy szedik a random hasznos aprosagokat (gem, ilyesmi), mint a D3-ban.

ui: surgosen csereld le a "haverjaidat", ha emiatt egonek erzed a szituaciodat 😊

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.10. 14:51:04

repvez
egy kicsit elvesztettem a fonalat, hoyg ki kivel van a történetben már. meg ezek a pet-k mik? csak mint vizuális lények vagy van valakmi hasznos tudásuk is vagy esetleg felnönek idövel? vagy mint a tamagocsit gondozni kell? termpészetesn fizetni kell érte, hogy ha akarsz egyet és ha nem akarsz a haverok elött leéni akkor külteni kell rá.
Ez a mikrotaranzakcio,meg, hogy a textura skinekért fizessek ez nekem nagyon nem tetszik.
PiszkosFred
Deluxe lesz, de megvarom, amig vegere erunk ennek a szezonnak, mert nem bizok a sracokban es felek, hogy a mar kesz (premium passos) szezonra aktivalnak a tokent. Tudom, hogy nem ugy mukodik es manualis az aktivalas, mint az alapjatekhoz kapott token, de inkabb biztosra megyek, mert siman kepesek elcseszni 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.10. 09:47:48

SLICK
azért az milyen szánalmas már, hogy már most ennyire az arcodba tolják a shop tartalmakat.
Én egyelőre biztos nem veszem meg, még megjelenés után is várni fogok vele, amennyiben nem javítanak ki még rengeteg dolgot a játékban.
A bemutatott képek alapján a Mercenaryk sem tetszenek, komolyan egy imp szerű lényt raktak bele?? A dzsungel is olyan rajzfilmesként hat látványra.
Nem jó az irány megint.

TBTPumpa
A kiadások tartalmai:

Sima 40, Deluxe 60, Ultimate 90 euró.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.06.09. 20:09:25

TBTPumpa
Diablo IV: Vessel of Hatred. Októberben érkezik!
2024. október 8.

Mephisto megérkezett. RIP Neyrelle... vagy ki volt az a lány, aki az alapjátékban elvitte a követ. GG Blizzard. 😄 Leah után ezt is hazavágtátok.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.06.09. 19:47:44

soo277
Jól kinyírták a Barit,köszönjük

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Na ez a hónap halasztás jól jött a Destroyer-hez😊
MerlinW
Gondolom fotózni szeretne.

[merlinw.org]

MerlinW
.

[merlinw.org]

Nem lehet.De itt HUD nélkül nem is érvényesülnél.
Kandurex
Sziasztok,

el lehet tűntetni a HUD -ot a játékba?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PiszkosFred
Jon elvileg GPassba is ho vegen, ahogy az varhato volt.

Betették Geforce Now-ba Battle Net-et akit érdekel már indítható onnan is D4 nem csak Steam-ről.
Ja tényleg,köszi!
PiszkosFred
craftolj?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.17. 18:58:55

Tier 3 szezon vault Sigil-t hogy találok?
Úgy tudom az kell a Kulle Heart küldetéshez.
T1-2 van dögivel de ott nem esik a journal es 2/5-ön áll
Nekem ez nagyon bejövős volt, végig a videó hatása alatt voltam (ami már elég rég volt játéknál)!
Ugyan egy 150 órát belenyomtam az EA-be is és minden tetszett amit láttam, kivéve csak az újra és újra végigjátszandó és nem átugorható kampányt...

Tuti ott leszek startnál!! 😊

SLICK
Az itemizáció változtatásba beleértem a statok módosításait is, hisz attól beteg az egész alapja. Nem is értem hogy lehetett így szétszedni a statokat, vagy egyáltalán minek.

lwb
Tudom, megvettem, azt tolom egy ideje már

MerlinW
Itt a legfrissebb LE 1.0 trailer pimpelt graffal, akit érdekel:

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.02.17. 00:03:18

[merlinw.org]

MerlinW
"Nem tudom ki hogy van vele de engem orulten zavar amikor egy jatek nem kepes sajat/egyedi tartalomra hanem mas altalam ismert jatekbol kolcsonoz"

Ezek szerint nem játszol a játékok 99%-val 😊

[merlinw.org]

poe2-ig ajánlom a jövő héten megjelenő Last Epoch-ot (már most is játszható, de egy jóó nagy 1.0 patch-el jelenik meg 21-én, és csak 35 euró. én már tűkön ülök)
lwb
Én elbohóckodok vele, mert jól néz ki, de szerintem sajnos menthetetlen. Itemizáció nem segít a teljesen agyhalott alaprendszeren, ahol 35829 féle stat van meg egyéb össze-vissza kavart hülyeség, hogy az embernek öt percig kell vakargatnia a fejét, hogy most ez a skill vagy az a passzív vagy item az most neki egyáltalán jó-e vagy sem.

PoE2-ig jó lesz. De már most azt tervezem, hogy D2R vissza és újra indul a kedvenc auradin karakterem nulláról. 😊

MerlinW
Remélem a 64 dolláros lovat mindenki megvette a boltban 😊

Ezek szerint még mindig van lejebb.

[merlinw.org]

SLICK
ha a főbb problémás dolgokat nem javítják ki, akkor ezt a játékot a kieg sem fogja megmenteni.
Az itemizáció javítva lesz a következő szezonra, remélem jól megcsinálják. Ha ugyanúgy szar lesz, akkor azzal a lendülettel törlöm is lefele.
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2024.02.16. 17:28:55

lwb
D4-nél? Nem hiszem. Ha kijön a kieg, megugrik majd a játékosszám is.

TBTPumpa
Ezt úgy értem, hogy úgy tűnik, hogy a Blizzardnak az eddig összeharácsolt játékosbázist sem sikerült megtartania, még az első kiegészítőig sem (ez azért nagy teljesítmény a Blizzardtól). Persze ideig-óráig jó kis játék lesz majd ott, de 1-2 hónap és a GamePass-os játékosok is továbbállnak. Utána valószínűleg jön majd a F2P modell, amivel - ahogy az Overwatch 2-nél is megtették - szembepisálják az addigi vásárlókat. De akkor legalább még jobban fog pörögni a Shop. Az Overwatch 2-nél is bejött a F2P modell, csupán a régi játékosok nem játszanak már vele.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.02.16. 09:33:29

lwb
Szerintem meg egy rakás új játékos pont életet fog lehelni a játékokba. De én leginkább a D1-et várom, mert azt a modern gépen nem vettem még meg és szeretném újrajátszani. A többi megvan.

TBTPumpa
Blizzard játékai jönnek az XBox GamePass-be. Az első fecske a Diablo IV lesz március 28-án. De esélyes, hogy a World of WarCraft is be fog kerülni majd a The War Within kiegészítővel.
Ahogy a WoWHead oldalon is írták, ez már a vég kezdete...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.02.16. 09:13:59