Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Így az S5-re már tényleg egész jól összerakták a játékot, az endgame még mindig unalmas tud lenni de számomra tetszik. Nemsokára "újítanak", méghozzá úgy hogy COPYPASTE D2+D3 elemek. 😄DDD Rúnák és Greater Riftek.........
https://www.twitch.tv/sp1gu
Mint Diablo veterán még mindig nem vettem meg a 4. részt, keddig 30 Euro a Steamen. Summa summárum milyen lett, megéri megvenni?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Most nekikezdtem megint az ügyeletes op buildnek épp a sorcival, erre megint eltelik 1 hét és jön a nerf. Szerencsére meglettem már előtte 100 és meglett a mythic-eken kivűl minden, így tudom tesztelgetni, és érzésre olyan 25% sebzés ment a levesbe, de lehet lesz az 50% is, mert nagyon nem hozza amít eddíg, hiába lightning spear dmg buff.... értem én hogy valamivel kompenzálni akartak, csak kevés, mert rohadtul nem érzem, a frozen orbokat most hogy kb 5-öd annyi van, és robban el azt viszont erősen érezni... Asszem ebből megint váltás lesz...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2024.08.16. 12:18:39
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
A teljes VOD anyag:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.07.18. 21:43:27
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[merlinw.org]
Tegnap hülye voltam, lvl85-ön bementem haverral Tier100 NM-be, megálltam dungeon elején, majd rámspawnoltak a lvl152-es mobok, onehiteltek. 😄
De ma már megint lvl86 vagyok, ilvl925-ben. Lassan meg kéne már csinálnom az elsö lvl100-as karimat, a játék megjelenése óta nem sikerült. Mondjuk a season 1 óta nem is játszottam a játékkal. 😊 De most a summon nekró nagyon tetszik.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2024.07.02. 16:15:21
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
..utána jöhetnek a lesser evilek majd a dio5 és kezdjük előröl
Egyszeru QoL feature az egesz, hogy ne neked kelljen porszivozni a tobbszaz mobot levagva, mint eddig, hanem majd kis utanfuto pet osszeszedi neked. Pusztan gazdsagi es esztetikai okokbol kapott testet es skint ez a dolog, a jatekmenethez sok koze nincs, sot, siman lehetett volna automatikus a folyamat. De ha mar megjelenik melletted az utanfuto, akkor azt skinekkel testreszabhatod, es a skinekert elkert es szerzett dollarok szep bevetelt generalnak a teljes iparagban, itt is.
A legtobb esetben kepernyon kb 20-30+ mob tartozkodik / masodperc, majd olod meg ugyanennyi ido alatt, az plusz egy (a pet) mar nem oszt, nem szoroz, se fps, se atlathatosag szempontjabol.
Fizetni nem fizetnek erte en sem (ahogy a lo vagy egyeb armor es fegyver skinekert sem, nem en vagyok a celkozonseg a hellbarbizashoz), de ha ingyen kapok egy kenyelmi ficsort, az johet barmikor.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.10. 16:48:36
Engem nagyon nem érdekel az ilyesmi, sőt az se hogy skinért fizessek vagy bármi másért, de még a játékért se nagyon fogok.
Meg amugy is feleslegesnek érzem, hiszen ugy is tultelitett a képernyo mindennel igy is, hogy azt sem látni, hogy ki hol mi van, felesleges, hoyg még egy lábalatt lofrálo valami még bezavarjon. Főleg ha rá is reagálnak a szörnyek és te mondjuk nem akarod, hogy felfedezzenek, de a pet meg már pont bemegy abba a sávba ahol reagálnak rá a szörnyek akkor onnantol meg lehet b*szni.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2024.06.10. 15:40:16
ui: surgosen csereld le a "haverjaidat", ha emiatt egonek erzed a szituaciodat 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.10. 14:51:04
Ez a mikrotaranzakcio,meg, hogy a textura skinekért fizessek ez nekem nagyon nem tetszik.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.10. 09:47:48
Én egyelőre biztos nem veszem meg, még megjelenés után is várni fogok vele, amennyiben nem javítanak ki még rengeteg dolgot a játékban.
A bemutatott képek alapján a Mercenaryk sem tetszenek, komolyan egy imp szerű lényt raktak bele?? A dzsungel is olyan rajzfilmesként hat látványra.
Nem jó az irány megint.
Sima 40, Deluxe 60, Ultimate 90 euró.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.06.09. 20:09:25
2024. október 8.
Mephisto megérkezett. RIP Neyrelle... vagy ki volt az a lány, aki az alapjátékban elvitte a követ. GG Blizzard. 😄 Leah után ezt is hazavágtátok.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.06.09. 19:47:44
el lehet tűntetni a HUD -ot a játékba?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.17. 18:58:55
Úgy tudom az kell a Kulle Heart küldetéshez.
T1-2 van dögivel de ott nem esik a journal es 2/5-ön áll
Ugyan egy 150 órát belenyomtam az EA-be is és minden tetszett amit láttam, kivéve csak az újra és újra végigjátszandó és nem átugorható kampányt...
Tuti ott leszek startnál!! 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.02.17. 00:03:18
[merlinw.org]
Ezek szerint nem játszol a játékok 99%-val 😊
[merlinw.org]
PoE2-ig jó lesz. De már most azt tervezem, hogy D2R vissza és újra indul a kedvenc auradin karakterem nulláról. 😊
Ezek szerint még mindig van lejebb.
[merlinw.org]
Az itemizáció javítva lesz a következő szezonra, remélem jól megcsinálják. Ha ugyanúgy szar lesz, akkor azzal a lendülettel törlöm is lefele.
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2024.02.16. 17:28:55
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.02.16. 09:33:29
Ahogy a WoWHead oldalon is írták, ez már a vég kezdete...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.02.16. 09:13:59