Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De, kozben csuszik a szezon, mire megoldjak a dolgokat, addigra lecsorog mindenkinek.
Immáron az Activision/Blizzard hivatalosan is a Microsoft alá tartozik, a felvásárlás lezárult.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.10.13. 15:39:02
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[merlinw.org]
Magyarítás várható a játékhoz ?
Egyelőre sehol sem találok róla infót.
Utoljára szerkesztette: Midian82, 2023.10.12. 14:21:01
Az alábbi tartalmakat kapja a játékos a különböző Blizzard játékokba potom 50 euróért:

https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.10.04. 22:24:11
Segítséget szeretnék kérni BS Necromancer vagyok és kellene valaki, aki szintén Necro lvl60-70 között van és tudna nekem segíteni pár tanáccsal Necro ügyben, valamint szeretnék saját "nightmare sigil"-t csinálni, de úgy olvastam, hogy tier3-as NM dungeon-t kell letolni, hogy megkapjam a küldit hozzá. Ebben kérnék segítséget, aki 60/70-es Necro és van (WT3-on tolom) egy tier 3-as NM sigilje és segítene végig tolni velem csapatban, mondjuk ma délután, megköszönném!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Vagy még mindig húzgálják fel s alá a kasztok sebzéseit?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Diablo IV | Season of Blood | Announce Trailer
A játék jött: 2022.06.02
16. szezon...
Azaz: ~havonta 1 "szezon".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.08.11. 17:20:32
[merlinw.org]
Initial release date: June 2, 2022
Havonta 1 szezon?!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kojiro ergo sum.
(bocs az offért /idiótaszmájliamitnemtalálok/)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.08.05. 19:04:15
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ha mace akk.ugyanígy
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Max 10-ig.
Lényeg hogy egyenként húzd fel technique slotokat amíg 10-es nem lesz addig egyfajta fegyvert tegyél minden skillhez.
És próbáld meg weapon arsenalos skilleket,armorokat stb.kerülni addig
Kis észrevétel:
Ahogy meglett a dungeon, át sem raktam WT3-ra, "csak" meglett a capstone dungeon, máris lehetett bekattintani a 4-es szintű Obol-os rewardokat a map-nél, és WT2-n is gyűlik minden a lvl5-ös paragon pontokig. Nem tudom 50 előtt megkapom-e a pontokat paragon board nélkül?
A játék mellé jó volt, de jelenleg úgy gondolom, hogy én ezt már nem fogom megvenni a második szezonban - és sok kedvem nincs szenvedni sem vele. Overwatch 2-ben sokkal jobban megoldották ezt a Season Pass farmolást.
A vilag legnagyobb ostobasaga ilyet akar csak leirni is, ugy fog fizetni, mint a kisangyal a kovetkezo jateknal is.
A tobbivel egyetertek, ezer sebbol verzik a jatek, es bar szorakoztato valahol - engem legalabbis kikapcsol, bar ket napja nem leptem be mar es megragadtam 30-as szinten BP16-on - es van hangulata, de nagyon ures az egesz jatekter, ami van, az is roppant fapados es a szokasosnal is sokkal repetativabb, kvazi mindenhol ugyanaz a 3 dolog ismetlodik.
Erdekessegkep probaltam vazolni ezt a katasztrofat az asszonynak, aki gyakorlatilag kivulallo, nem igazan erdekli az online gaming semmilyen aspektusa szoval idealis volt a kovetkezo kerdeshez, hogy miert kellet a D4et egy kezdo/amator csapatra bizni es kaptam egy valaszt, ami hirtelen tokeletesen erthetove tette a dolgot: mert olcso...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2023.07.24. 16:10:59
Én spec örülök, hogy ilyen gyorsan pörög a BP, mert jövő csütörtökön jön a Baldur’s Gate 3, és akkor a D4 passzolva lesz egy jó időre.
(bocs, csak kozben ugyfel jott)
Amugy nem tartom magam robotnak es a "felhaborodasom" annak szolt hogy meg a destiny2ben is tobbet kellett dolgozni a season pass kimunkalasaert mint itt, holott ordit mennyire azt masoltak...
Köszi a választ! 42-es szinten vagyok még, picit lehet félreérthető voltam, 55-ön mindenképp át akarok menni, de addig nem akarok kinlódni, és igazából erre irányult a kérdés, hogy a 42-55 szintig csirke fokozaton pocsékba mennek a renown-ok, vagy azt ki tudom majd szedni ha 55-ön átmentem. Mert ha igen, akkor a side questeket meg a többit hagyom és a fa-szívességeket csinálom inkább.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.07.24. 11:14:30