Íme az új Lara Croft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maradjunk annyiban, hogy egyik sem életszerû. Életszerû játékkal akrsz játszani golfozzál. Lara Croftot szeressük. Nálam kedvenc, x miliószor végivittem mindegyik részét. Gears Of Wart egyszer kipörgettem Xboxon (semmi hiba, bug nem volt) aztán kész. Nekem annyira nem jönnek be a 200kg debella állatok, brutális fejjel. Nem vagyunk egyformák, úgyhogy felesleges fikázni egy programot mert szerinted nem reális.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én asszem pont az utolsó résszel játszottam.
Akkor belenyúltam😞
Akkor belenyúltam😞
Konzolon lehet, csak a fijúk nem igazán értenek az átportoláshoz😊
Jó, akkor legyen neked hentelés... (enyhén szólva is mást jelent kettõnknek ez a fogalom) Én játszom vele, mert tetszik, te meg játsz a gears of bugoddal...
Xizor: Talán ha játszottál volna velük a b*szt*tás helyett, tudnád.
Gears of War-ra gondolsz, mert azt 1 nap alatt vittem végig, egyszer sem lépett ki, fagyott le a gép, bugot nem láttam ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Meg az is biztos, hogy a TR sosem a hentelésrõl szólt..."
Az utcsó rész sajnos csak arról...
Az utcsó rész sajnos csak arról...
az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Hát nem tudom, én valamelyik Tomb Raidert próbáltam, tíz perc után belecsöppentem egy komolyabb hentelésbe😊
De most ne vitatkozzunk már arról, hogy ki az életszerûbb harcos, egy GoW katona, vagy ez a szilikonos cicababa.
Ha neked tetszik, akkor játsz vele😊
De most ne vitatkozzunk már arról, hogy ki az életszerûbb harcos, egy GoW katona, vagy ez a szilikonos cicababa.
Ha neked tetszik, akkor játsz vele😊
Meg az is biztos, hogy a TR sosem a hentelésrõl szólt...
Szerintem csak annyi változott, hogy valamivel kisebbek lettek a mellei... <#mf1>#mf1>
Mindenesetre könnyebben elhiszem róluk, hogy tudnak hentelni, mint egy szilikonmellû cicababáról aki 50 kiló, vasággyal együtt...
Ja, a Gears 170 kilós katonái a 80 kilós öltözetükben az 50 kilós fegyverükkel bezzeg nagyon életszerûek...
Valaki elmondja nekem a 2 óta miben változott a dolog a 500 új részen át?
Hát hát, ilyen esõben egy szál semmiben? 😄 Milyen illúzió rombolo 😄, biztos sok C vitamint szed. Vagy a sok szilikon jól szigetel 😄😄😄.
Sosem bírtam,mikor a nõkkel kell virgácsolni...
Teljesen életszerûtlen...
Akkor már inkább a Gears of Bugs 170 kilós, sebhelyes katonái...
Teljesen életszerûtlen...
Akkor már inkább a Gears of Bugs 170 kilós, sebhelyes katonái...
felõlem aztán lehet egy pacman szintû grafikája is, ha egyszer jó a játékélmény. De nem lesz az. Megint csak engine így meg úgy, ennyi és ennyi fps és ennyi meg ennyi hardware-n nem fog futni. Hamar el fog tûnni a süllyesztõben.
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
Ezek szerint a Deus Ex 3 sem a grafikán fog megbukni :-D