Többmenetes lemez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warezoltok benne.
Elférne kismillió topikban.
Ay elnevezés félrevezetõ.
És még mosolyogjak is hozzá?!?
+ lágszóró
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fogja, kicsomagolja, isomakerrel vagy más egyéb programmal kreál egy képfájlt és kiírja.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
nfs.rld.r01
nfs.rld.r02
..
nfs.rld.r03
kiirod egy lemere r0tól monjduk r100-ig, aztán másik lemezre meg 101tól 200ig.
de sztem az a 200 sok😊
dvd9nek is hivják, számitástengikai ismeretek, optikai meghajtók fejezet😊
kb 1 dvd9 400-500 ft, de változó.
ha meg sokkalod, vagy az irod nem tud ilyet irni, akkor tölsd le egy olyat, ami dvd5-re van csinálva, biztos van iyeln (nekem nem kellet ps, mert nem is futna sajna itthon😞((
vagy vedd meg eredetibe😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amúgymeg SG-n tilos a warez!!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Amúgy elég lett volna ezt egy sima segítségkérõ topikba is írni..
Szóval: Én Néro 6.3.0.0 -t használok és a problémám csak annyi hogy nem tom hol lehet többmenetes lemezt beállítani... A dolgot nehezíti a tény hogy nekem nem a késõbbi fálj hozzáadásának lehetõsége kell, hanem az hogy beteszek 4 lemezt és arra rá tudjam írni négy részbe a dolgot 😊
Szóval aki erre tud választ adni annak megnyalom a talpát😊 Nah jó nem max adok neki 50 pontot😊 😉
Válaszo(d/tokat) Elõre is thx: Lithius Pro Shagar 😊<#vigyor2>#vigyor2>