Sorozatgyilkosok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
ha már beírta vki, bocsi, nem néztem végig a topikot.
de mérettõl függetlenül harapni tna...
nos, itt mégiscsak tudatalatti tulélési ösztönröl van szo 😛
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
egyszerü bilogia
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jack the Stripper (magyarul kb. „Vetkõztetõ(s) Jack”😉 egy ismeretlen személyazonosságú sorozatgyilkos közkeletû „beceneve”, aki az 1964-1965 között elkövetett úgynevezett londoni „pucér” gyilkosságokat hajtotta végre, egyes források szerint összesen hat, mások szerint nyolc fiatal nõt ölt meg. A név Jack the Ripper (Hasfelmetszõ Jack) nevének elferdítése.
Az áldozatai, akárcsak ismertebb kollégájáéi, prostituáltak voltak, akiknek csupasz holttestét a Temze folyóba dobta, vagy más London környéki helyeken rejtette el. Gyilkosságait egy városi legenda szerint meglehetõsen különös módon, orális szex közben hajtotta végre, péniszével fullasztva meg az örömlányokat.
Akárcsak Hasfelmetszõ Jack esetében, eme sorozatgyilkos rémtettei sem a hatóságok közbeavatkozása nyomán, hanem maguktól maradtak abba, és a rendõrség sosem tudta felderíteni a kilétét. Donald Rumbelow, bûnügyi író feltételezése szerint ez a titokzatos gyilkos egy olyan fiatalember lehetett, aki körülbelül akkor lett öngyilkos, amikor a gyilkosságok abbamaradtak. Bár sohasem találtak kétségbevonhatatlan tárgyi bizonyítékokat, amelyek alapján egyértelmûen ki lehetne jelenteni, hogy biztosan õ volt a gyilkos, a családja érthetetlennek találta a fiatalember öngyilkosságát, akinek a titokzatos búcsúüzenetében csupán ennyi állt: „nem tudtam tovább elviselni a rám nehezedõ terhet”.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
köszi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
elárulok vmit...
a hackereket, a crackereket, és a gyilkosokat ua motiválja...
psychologiábol ezt ugyan nehéz olvasásokbol megérteni, mer ezt inkább tanulni kell... de méginkább átélni...
a bukásokhoz vezetõ utat még nehezebb elviselni, de meg lehet tanulni...
de legalább mostmár tom, mi legyen a referencia munkám lényege...
holnap neki is állok 😊
megjegyzés: akinek fogalma sincs a psychologiai behatások fontosságárol, az inkább a jövöben ne szoljon hozzám, lámerozzon le nyugodtan, anyázzon, adjon büntipontot, nem fog érdekelni, mert sztem rajtam kivül az egész forumon van kb 10 ember, nagyon max 15, aki tja, és érti is,h mirõl beszéltem az elmult pár hsz-emben...
de õk bölcsek, mer hallgatnak, de õk nem is kuncoknak, meg nevetnek ki 😛
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
tapasztalt se vok, mer még senki nem halt bele az általam okozott sérülésekbe... (hát igen, vki megelõzött, de ez hosszu történet - megjegyzés: a célszemély önmaga elõzött meg)
csak tok ezt-azt, mert én nem félek a régi álmom megvalositani, de ahhoz nekem bizony psychologiábol toppon kell lennem a jövöben 😊
és ne irigyelj, mer én v hullaházban kötök ki, v sitten, mer megfogok zakkanni... hidd el, én se fogom tni elviselni a terhe(ke)t, amiket már most is hordok...
csak nem biztos, h eljutok az ölésig 😊
csak sokat tok a gyilkosságokrol, a motiváciokrol, azt, h kell meguszni õket, szal már sejthetõ, mi akarok lenni, ha nagy leszek 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
én ismerem a gyilkosok lelkivilágát...
belõlem az csinálhat(na) gyilkost, h tulságosan átérzem az okaikat...
csak õk nem ttak tullépni az okaikon, nekem meg még eddig sikerült 😊
de én még fiatal vok, õk meg már (többnyire) nem... ez lehet a ti mentségetek 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
majd ha te is iszod az állatok vérét, mer izlik, meg begerjedsz a saját véredtõl, amikor pl. orrbavágnak, és imádod a VÉR izét, ah belefolyik a szádba, és csámcsoghatsz rajt, na akkor kezdj aggodni 😊
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
mer 1ik önmagában még nem csinál gyilkost az emberbõl pl. "hatalomvágy", vagy "arccsonti deformácio" cimszoval...
viszont együtt a 2... 😊
amugy javaslom nektek,h életrajzok helyett inkább menjetek be börtönbe beszélgetni a többszörös elitéltekkel... sokkal többet tanulnátok belõle, mint abbol, h "fuuuu, ez mekkora beteg állat" - és mindezt az életrajza alapján kijelenteni...
azért ne feledjétek, minden gyilkosnak megvan az oka az ölésre...
ez ált. a TULÉLÉS cimszo alatt keresendõ, nem abban,h "istent játszok"
pl. télen sok a disznóölés... az miben is más, mintha embert ölnétek? ugyanugy öltök... csak akkor a husáért... namost ha embert ölsz a husáér, az kannibalizmus... dehát ugye mi is csak állatok vunk, ugyh nem értem ezt a negativ diszkrimináciot, h mé ér többet 1 retkes ember, mint 1 szerencsétlen nyomorék diszno, v pulyka karácsony környékén...
És mi az ami vissza tart? Hát arra még nem jöttem rá.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Életrajzok, egyebek.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
http://thenamelessphoto.com/
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
én ezt a kutyámnak mondom mikor leviszem és fél óráig csak ül :x
Amúgy valamennyire biztos élvezném, az embert könnyen elkapja a hamis hatalomérzet, ha mások sorsa felett dönthet, de ezt mindig le kell gyûrni és újra reálisan nézni a helyzetet. Hideg fejjel, kevesebb lelkesedés, több szakértelem (amúgy ez az egyik kedvenc mondásom melóban is).
na jó, Britney Spears igen. :*