Sorozatgyilkosok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
vannak másféle, de hasonló agyi betegségek, ahol egész nap hallucinálnak a betegek. és van egy 3. szekció is, amikor valaki politikus lesz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jeffrey Dahmer mindezért 1027 év börtönbüntetést kapott a biróságon, de abbol csak kettot tudott letölteni mert cellatársa, a feketeboru Christopher Scarver, aki azt állitotta isten parancsára cselekedett, meggyilkolta.
hát ez tényleg nem akármi 😮
„Minden pszichopatának vannak érzelmei.”
-Az elsõ fázis, megmondták neki, mi az a pszichopata.
„Már régen feladtam, hogy szeressek és boldog legyek.”
-A pszichopatizmus lényege, hogy megfeleljen a mások elvárásának. Nincs saját értékrend.
„Ti férgek tesztek engem beteggé. De bosszút állok. Lucifer mindannyiunkban ott van.”
-Itt jön a düh. Közhelyekkel dobálózik, ami végig megmarad: az ún. Sátánizmus. Megbotránkoztatás a cél.
„A sorozatgyilkosok ugyanazt csinálják kicsiben, mint a kormányok nagyban. Õk a modern idõk termékei, és ezek vérszomjas idõk.”
-Megalománia. Felsõbbrendûnek tekinti magát.
„Adjatok egy pisztolyt, hogy orosz rulettet játszhassak. Inkább meghalok, minthogy életem nagy részét börtönben töltsem.”
- Mártír szindróma. Nem öngyilkos lesz, hanem hõs.
„Sátánista vagyok.”
A végsõ "csapás". Megbontránkoztatás.
A végsõ diagnózis: psychopatizmus.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
na az aztán halmozottan beteg volt... buzi, nekrofil stb.
Az IQ egy hülye mértékrendszer, ami teljesen irreleváns.
Senki sem mondta, hogy ezek az emberek hülyék lennének, egyszerûen nem alkalmasak a társadalombeli létre. Persze, hogy relatíve magas volt az IQ-juk, hiszen felszívõdtak, eltûntek. Ezért veszélyesek. Ezt hívják pszichopatizmusnak. Ted Bundy is egy rendkívül szimpatikus, mûvelt, okos, családos ember volt. És a családja sem tudott a kis titkos életérõl.
Hasfelmetszõ Jack (Jack the Ripper) a fedõneve annak a londoni sorozatgyilkosnak, aki 1888-ban öt nõt (négy korosodó prostituált és egy fiatal nõt a Whitechapel nyomornegyedben) ölt meg (habár tizennégy gyilkossággal gyanúsították) ritka kegyetlenséggel: sebészi pontossággal vágta ki szerveiket (veséjüket, szívüket), sõt, az ötödik áldozata szobáját körbepakolta annak szerveivel. A gyilkosságokat úgy követte el, hogy a bûntettek színhelyei egy keresztet formáljanak a térképen.
"Magam is annak tartom magam, kéjgyilkosnak. Igy utólag visszanézve az elsõ ugyan nem annak indult, de amikor a sógornõmet meggyilkoltam, azt rendesen élveztem, éppen ezért órákig húztam. Többször is volt olyan, hogy már eszméletét vesztette, de fölélesztettem. Ezt háromszor-négyszer eljátszottuk. Idézõjelben játszottuk."
„Szeretek embereket ölni. Szeretem nézni, ahogy meghalnak. Szeretném fejbelõni õket, hogy tekeregjenek a földön, majd abbahagyják. Vagy szeretném õket felvágni egy késsel, és nézni, ahogy elfehéredik az arcuk. Szeretem a vért.”
„Minden pszichopatának vannak érzelmei.”
„Már régen feladtam, hogy szeressek és boldog legyek.”
„Ti férgek tesztek engem beteggé. De bosszút állok. Lucifer mindannyiunkban ott van.”
„A sorozatgyilkosok ugyanazt csinálják kicsiben, mint a kormányok nagyban. Õk a modern idõk termékei, és ezek vérszomjas idõk.”
„Adjatok egy pisztolyt, hogy orosz rulettet játszhassak. Inkább meghalok, minthogy életem nagy részét börtönben töltsem.”
„Sátánista vagyok.”
ja és az IQ-152 volt És ha megfigyelitek majdnem mind ilyen IQ ja van
púúúúú

az h mi viszi õket rá sztem senki nem tudja megmondani, talán még õk maguk sem! egyszerûen elkattan vmi az agyban, és úgy érzi h neki most gyilkolni kell, esetleg hangok mondják neki, elmebajosak :/
Kezdjük egy eléggé ismert esettel. Charles Manson. Személyesen meggyilkolt több embert, és az õ "szektájához" tartozó fiatalok törtek be egy Los Angelesi házba, ahol épp partit tartottak, és megölték többek között Sharon Tate-et. Roman Polanski feleségét, aki akkor épp terhes volt a gyermekével.
Íme Sharon Tate:
Gyönyörû, csodálatos nõ volt. Ez az egyik leghíresebb eset, és ugyan nem a sorozatgyilkosok mintapéldája Manson, hiszen egy apró szektája volt, mégis sok ember halt meg a keze által.