Pc Pimp!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
Itt vannak modding cuccok és van jópár pest viszonteladójuk.A többire nemtudok válaszolni

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Szisztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy budapesten vagy neten tudtok e ojan boltot mondani ahol pc costumizálásához való cuccokat árulnak. pl ijet hogy sinek görgök motorok.
És hol lehet kicsi/olcso hegesztõkitet kapni?😛
Miért? Mert suliba leépités volt és hozzámvágtak 1 übernagy ronda szerverházat és szét akarom a haverommal furni/fargni/festeni.

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

RAZOR27
akkor BMW-s kinézetû ház... szerintem egész szép

tihs
ez a mesébe se BMW-s ház

a BMW nem adta a nevét hozzá és logo sincs rajta

ez sima Delux ház van asszem mercedes kinézetûbe is

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

Solten
hokponthu webshop (hoc..)

Saor Alba

RAZOR27
Talán ITT, de árajánlat sajna nincs.

madass
nem tud nekem valaki linkt adni h hol és mennyiért lehet kapni kábelharisnyát?

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

Solten
Így van 😊

Saor Alba

RAZOR27
ízlések és pofonok 😄

Solten

Saor Alba

RAZOR27
nemrossz, nemrossz

nekem ien volt a gepem de mar mas benne a neon meg 1 csomo minden 😄 jobban nez most ki sztem
barret
Legalabb 1 hete lattam... Legalabb a Maxtornak is talaltak hasznalati lehetoseget 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

reaper4
lol 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Naxos
egy kis off-ot ez megér: lol lol

Attila8805
KÉPT pls!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

SimaSuna
én tervezem h egyedi házat építsek...
de mivel a mosógép dob PC-t már megcsinálták ezé 1enlõre bérház tervem van..
ami magasítható lehetne a többi PCvel együtt...

így fellehetne építeni akár a WTC mását is..

1 asztalon lennének a gépek, és nem voglalna túl sok helyet..

már csak meg kéne valósítani 😄
Számomra elég gáz, hogy itthon a ház Modding sokaknak azt jelenti, hogy valami eszement ronda házba betesznek egy-két plexi oldallapot, meg egy halom világító bizbaszt és akkor az milyen jól néz ki, közben meg nem.
Persze lehez iléses egy ilyen világítós ház, ha elég letisztult és a világítása egységes, de sajnos nagyon nem jellmzõ.
Mivel régebben sikerült látnom pár iszonyat jól kinézõ, de nem karácsonyfa kinézetû moddolt házat, nem preferálom a félig vagy egészen átlátszó és/vagy világító házakat.
(Egy gépen, plusz monitoron és egyébb eszközökön, világító led már alapból idegesítõ lehet, há még ha jól pofánvilágít egy halom neon.)

ScarY MAN
hány lyuk van a kapu-hálón? <#zavart2><#sniffles>

...

RAZOR27
Szép darab <#eljen>

#7: Igen ,pont ezért nyitottam a topikot

czky
Szerintem meg ez így jó, ahogy van.
Az, hogy milyen házat akar venni valaki és az, hogy milyen extra dolgokkal akarja "feloptikázni" a gépét, az két külön dolog.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

most nyitottak milyen házat vegyek? topikot. ez oda mehet.

SimaSuna
nekem most van 1 BMW-s házam csak pirosba ..benne 3 neon (2UV+1 kék Liquided) narancssárga Uvs harisnyák a kábeleken..ha az UV neont bekapcsolom izzó kábelnak látszik 😊
van benne még 1 Coolermaster csöves erõsítõ hangszín szabályozóval(
így néz ki)
az 1ik 5'25ös helyen van a 3 kapcsoló..
ilyenre fogom õket lecserélni hamarosan
a házban van 1 Counter Strike lila neonos ventillátor dísz..+ 1 UV reagens csajos is 😊

de készülök jövõ nyárra a PC modding + SZT 11 találkozóra, hogy újra nyerjek szép ajándékokat 😄
egyszerûbb ha nem tesz vesszõt😉

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

gz8
off
A szóközt legalább a vesszõ után tedd, kifolyik az ember szeme...
on

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

RAZOR27
Kezdésnek itt egy igen elburjánzó pc-modding ,amit egy háznélküli pc-készítésére szakosodott emberke csinálta egy Hulk bábúból XD

RAZOR27
Azért lett nyitva ez a topic ,mert sokan házilag turbózzák fel gépüket külsõleg.
Viszont aki nem érti ,hogy kell ,az nem is fog bele ,itt lehet kérdezni ,diskurálni a különbözõ fogásokról ,házilag barkácsolt ,vagy gyári cuccokról ,ha már nem hasít jobban a gép ,legalább jól nézzen ki.