Wireless egér help!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a válaszokat

Én találkoztam már olyan esettel, hogy csak akkor mûködött megfelelõen, ha a vevõ és az egér 1-2 méternél távolabb volt egymástól.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Pistike 007
bon
Vegyél jobb minõségû egeret pl: Microsoft, Logitech. Olcsó kategóriától ne várjál sokat.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Yoda001
normálisan kellene mozogni,és vegyél bele egy új elemet

http://9gag.com/gag/5135249

Azért nyitottam új topikot, mert a többi egeres topic nem egészen ezzel foglalkozik, és kicsikét régiek már. Szóval kaptam karácsonyra egy Labtec Wireless Optical Plus egeret, és hát............nem egészen úgy szuperál ahogy kellene.

Kaptam hozzá két noname gagyi elemet. Ezeket betettem, de gépezés közben kb 5 percenként elalszik az optika LED-e, és meg kell csinálni a jól bevált "elem ki, elem be" procedúrát. Van, amikor jó több óráig, van amikor 2 percenként elalszik a LED. Ez lehet azért, mert túl gyenge az elem?

Másik kérdésem: a pozicionálás elég pontatlannak tûnik...........nagyon furcsa, nehezen mozog a kurzor finom mozdításokra. Csak az én egerem ilyen, vagy az összes wireless nehezebben mozog mint a vezetékes?

Elõre is köszi a válaszokat!