Skins (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elvileg jó a biás verzióhoz is, bár ha reklámok benne vannak akkor csúsztatni kell
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
szerintem õ a legnagyobb arc ebbe a csapatba 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Skins.S06E07.720p.HDTV.x264-BiA
Skins.S06E07.WS.PDTV.x264-RiVER
én mindig azt szedem amelyikhez felirat van, igaz nincs is fullhd monitorom
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
😄 hát poppys részeken olyanokat röhögtem..
amúgy meg írták volna ki minit grace helyett :/
http://kosadz0r.mybrute.com/
de érdekes tényleg 4lesz még
alo,liv,matty,everyone
egyik kedvencem lett 😄
jövõ héten alo, ezt várom már elsõ rész óta 😄
utolsó részben kíváncsi vagyok mit hoznak össze
btw 2rész és vége 😞
jó az igaz, hogy van pár karakter, akit nem igazán találtak el, de szerintem nem vészes. pl. az igazgatónak (most hirtelen nem jut eszembe a neve, grace apja) nagyon irritáló a magyar hangja, azt rossz hallgatni 😄
Egyébként most fejeztem be a 6. szériából Nick részét, és nem volt az olyan rossz
Itt egy nem HD-s változat, de elég szép a képe...
kicsit fura így magyarul, de egyébként nem találtam olyan rossznak
így elsõre mini hangja az ami nem jött át annyira, bár tényleg csak pár percet néztem belõle 😄 alo is kicsit fura volt, de a többi egész jó
A második már mûanyagosodott, de tudtak bele elég drámát (a végén Effivel már túl sokat is) vinni, hogy végig nézze az ember.
De a mostani? Plasztik bábuk kis csapata hihetetlen kalandjai elcseszett meseországban.
Gondolom esély sincs rá, hogy a régrõl beharangozott elsõ két generációval készült film létrejöjjön?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
<#wow1>#wow1><#szeret>#szeret>
http://kosadz0r.mybrute.com/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lattam felrakta valaki innen,le is szedtem azt is,csak embertelenul zavart a francia felirat.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nagyon jó zenéket tudnak alávágni a részek alá, már egy egész lejátszási listám lesz lassan az iPodomban belõlük...
0:33:10-tõl: AlunaGeorge - You Know You Like It
utána: Breakage - Fighting Fire (feat Jess Mills)
everything's better with music
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.