Az Én kutyám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
:DDDDDD
és malamut :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Béluska74
Ez kipróbálom a hétvégén az asszonynál...

http://www.youtube.com/v/lVZ1-Spipf4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

If you give a little love you can get a little love of your own

Froopy
Nagyon érdekes! :) Ha már a téma adott: csak a mi kutyán szeret versenyt ûzni az ürítésbõl? a leglehetetlenebb helyekre próbálja sokszor elhelyezni a tartalmat, de egész nagy sikerrel. Pl egyik kedvenc helye az utcánkban lévõ (sétálóutca) "zöld szigetek" dísz vas korlátja. Ez kb. 30 centi magas lehet. Mindig a korlát oszlopainak kb. 5 centi sugarú félgömb tetejét célozza be, de olyan precizitással, hogy sokszor fent is marad! :D

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

MR ME
google-n biztos találsz sok hírdetést, mi is onnan szedtük a malamutunk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

trident
Nálunk nem voltak személyes ismerõsök, más kutyások tapasztalatai, mi apróhirdetéses oldalon néztünk körül, leszûkítve megyére a keresést. Érdeklõdtem az oltásokról (oltási könyveb mind pecsételve), a szülõkrõl, törzskönyvet ajánlottak és amikor mentünk alaposan körbenéztem, milyen körülmények vannak, hogy tartják a kutyákat, a szülõk hogy viselkednek (bevésõdés)... Na meg persze beszélgetés.

Több szempontból is szerencsénk volt. Eredetileg menhelyekben gondolkodtunk, de találtunk egy korrekt családot, akiktõl a Jack Russelunkat vásároltuk és nem kutyagyárosok.
Nem tudom nálad szóba jöhet-e, de ebben is lehet gondolkodnod.

sovatalevi
Sziasztok. Husky kölyköt szeretnék,hol érdeklõdjek?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

SötétBarom
Gecikemény vagyok-E!?

:DDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Pluskast
Sziasztok!

Akit esetleg érdekelne fajtiszta komondor kiskutya teljesen ingyen :)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Roger6
Tolvajkergetõk is foglalkozik az üggyel.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hos vadaszok kilottek egy verfarkast... :(((

Inkabb kitoroltem, amit irtam...

http://gaborszantai.co.uk/

morcosqtya
Bigli/Németjuhász dual class.. LVL 4
:D

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Béluska74

trident

trident

trident

trident

MR ME
de jó fejek :)

trident

trident

trident
Zén kutyám:

trident
Nem az "én kutyám":
Fotó: Anda Zoltán http://gyulaikutyakikepzo.lapunk.hu

XIV. Keverék és Fajtiszta Kutya Agility Világbajnokság és XII. ParAgility Világkupa, Gyula

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya
Szép jószág! :)

Guidorace20

Becsapott a villám pedig én hittem neki,

Az Én kutyám oldala :D

Tonti

MR ME

http://www.youtube.com/v/lJ7AfSO2fKs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

w77d
ugyan úgy...

MR ME
nálnuk is bejöhet a lakásba, semmi gond ezzel...

SötétBarom
Magánügy. Valaki meg dohányzik a lakásban.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

zsoltioregon
3. kép az jó.
Bár a kutya szobába nem való

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon
Nem az enyém, de imádom. Nagyon okos és játékos németjuhász kölyök.
Én nevelgetem, ha van idõm, mert a saját gazdái nagyon puhányak és megengedõek.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Béluska74
Nálunk 7/24 -ben megy a játék és a pihenés...

MR ME
persze, már kötelezõ, elsõ oltásnál megkapta

SHADOWEYES7
<#eljen>

Chip van már? :)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

MR ME
viselkedése is hasonló :D

chhaya
Olyan, mint egy álarcos bandita. :D

De széééép.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

MR ME
szépen növögetünk :)

SHADOWEYES7
<#eljen>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

cenobite
Fórum címe vs. CsákányAlex

Az én kutyám egy olyan eb, akit
farkasok neveltek és
táncolt egy délibábbal,
majd elillant csendesen
az én kiskutyám.
Õ az én kutyám.

Az én kiskutyám egy olyan eb, akit
átölel hét kontinens,
csobban szép tengerekben
s táncot lejt fent felhõk közt
a kiskutyám.
Õ az én vau-vau-m már.

Refrén:
Mert nekem nincs most más,
csak a kiskutyám, az én kutyuskám.
Õ bárhol jár,
az úgy jó nekem, az úgy jó nekem.
Mert mindig rám talál
az én kedvesem, az én kedvesem.
Úgy dúdolnám:
ez így jó nekem, ez így jó nekem
ez a dal.

Az én kiskutyám egy olyan eb, akit
hóbortos álmok tépnek,
kócos haját reggelente szelek fonják,
ettõl más az én ebem.
Õ az én kedvencem.

Az én kiskutyám a végtelennel
ujjat húz és sosem retteg,
rozmaringból készít hintót,
tücskök húzzák.
Így nyugtat meg csendesen.
Õ az én négylábú barátom.

Refrén:
Mert nekem nincs most más,
csak a kiskutyám, az én kutyuskám.
Õ bárhol jár,
az úgy jó nekem, az úgy jó nekem.
Mert mindig rám talál
az én kiskutyám, az én kutyuskám.
Úgy dúdolnám:
ez így jó nekem, ez így jó nekem
ez a dal.

Félreértések elkerülése miatt ez nem fika vagy ilyesmi, csak pont ByeAlex ment a rádióban, én meg a kutyám fotóit nézegettem. Szóval szimpla hülyeség. Negatív jöhet, benne van a pakliban.

Természetesen a szöveg mindenféle rosszindulat nélkül született, kb. 2 perc alatt. Pácse!

gamertag: kenobita

zsoltioregon
Kutyáim játék közben:

http://www.youtube.com/v/39Wp7-8Uczo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

SötétBarom
És? :DDD

Én meg tehenet meg lovat eszem.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Állítólag egyes népek némelyik kutyafajtát megeszik. Náluk ez normális dolog.
w77d
pár kép az én lakótársamról :)

szerinte is qva nagy hó van már kint:

mit akarsz azzal a cuccal a kezedben?:

amennyit mozog nem lehet normális képet lõni róla:

na jó, ha ilyen az idõ, akkor maradok ágyban:

Voltan
Eh, ezt a topikot nézegetve elfogott a vágy, hogy megint szerezzek egy kutyát. De nem, tudom, jobb, ha nem. Az elvesztésük az valami iszonyú.
Pedig nagyon hiányzik :(

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"