PSV Eindhoven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemlesz-.-

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Gunnersboy
dzsudzsi nevét éneklik a szurkolok mekkora fíling már, picsába énis akarok olyat :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

na jönnek a büntetõk
jó meccs az tény :D Balázs mikor rúg má egyet?
Gunnersboy
kiesik a sp*rs nefélj :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

GTheo
Bocsi egy gólt tévedtem :SA:DSA:D:SAD:SA:DASA:WD:AWD:SD:

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
"dudzák" remelem pakol egy gólt a hosszabitasban:D

na bentvan már a druszám :D
Gunnersboy
álmodozni még szabad ;)

GTheo
Majd a 2dik Spurs gól után fog beállni :P

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hunbasser
most is csak pihentetik? :SSS

ReaL MaDRid x siempre

banok
pihentették a vasárnapi Ajax meccs miatt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gunnersboy
gondolom pihentették, köv meccs Ajax - PSV lesz

Balázs pihent hogy csak cserevolt vagy formánkivül van?

GTheo
Utrecht - PSV 3-1

gerg82
asfa
90.perc
Willem II Tilburg 0 - 1 PSV Eindhoven
T.Simmons 11-esével

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

bubu13
A Mu-Arsenal után jön

EEE 1899

banok
aki nézi a PSV meccset az meséljen mert szerintem a többség a MU-arsenalt nézi :)

bubu13
Dzsudzsák ma kezdö lesz?

EEE 1899

Gunnersboy
Dzsudzsák gólpassz a Heerenveen elleni meccsen :)

szucsy89
OMG mekkora lövés volt...jó lett volna ha bemegy
banok

Jesszusom milyet lõtt Dzsudzsi <#wow1> Gólpassznak jólett :D

asfa
Dzsudzsák oriási kapufát rugott 20rol min... ami visszapattant LAzovic befejelte.. hihetetlen ez a Balázs :DD

<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

remélem felépül a meccsig

asfa
Dzsudzsák megsérült

A magyar középpályás kisebb bokasérüléssel bajlódik, így elképzelhetõ, hogy Sef Vergoossen pihenteti a szombati, Alkmaar elleni bajnoki találkozón.

Dzsudzsák Balázs állapotáról az Eindhoven hivatalos honlapja mellett több holland internetes portál is beszámol. A magyar középpályásnak a hírek szerint bedagadt a bokája, így ha holnapig nem javul az állapota, akkor várhatóan nem lép pályára az Alkmaar ellen. Dzsudzsák eddigi öt mérkõzésén három gólt szerzett új klubja színeiben, így hiánya nagy fejtörést okozhat a PSV vezetõedzõjének. Ennek ellenére Vergoossen optimistán nyilatkozott az Ajax ellen gólt szerzõ magyar kiválóságról.

- Balázs annyira nincs rossz bõrben - foglalta össze szûkszavúan Dzsudzsák állapotát a tréner.

Az Eredivisie hivatalos honlapja szerint a középpályás éppen az Ajax elleni rangadón sérült meg, így csütörtökön már nem is edzett a csapattal. Ma azonban egy átmozgató tréningen részt vett.

Jagumo
Dzsudzsi a legjobb...jee:D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Itt videón is meglehet nézni az új cipõt edzés közben :)

zaki
Holnap Alkmaar ellen lesz meccs, hajrá Zsuzsi! <#vigyor>

szucsy89
teccik ez a cipellõ:D
gabber_saviola
<#eljen><#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Dzsudzsi új cipõje :)

Dzsudzsak xD Jahj nézek holland bajnokikat, 1et biztosan minden héten

Hajra Balázs

Nuno88
0:2 a PSV-nek

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
mennyi lett amúgy a meccs?
zaki
+fav :)

LasCar16
csak így tovább:}<#worship>

#acm

Lombardini
Ez nagyon szép volt! :)

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

húúú nagy gól volt :D

FORZA INTER!

Lombardini
:D :D

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

persze persze...<#banplz>
Gunnersboy
héééé -.- :DDdddddd

:D

FORZA INTER!

fsgh
kész ez az Dzsudzsák:D Figyeljétek meg az Interben fog kikötni:DDd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szép, elegáns gól volt :D

csak ugy oda berugta mintha gyakorolna :P

gabber_saviola
most néztem az ismétlést, mekkora kóóólt vert már :Ddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
45' Ajax Amsterdam <0 - 1> PSV Eindhoven
41' <0 - 1> B. Dzsudzsak
Copyright © 1998-2008 LiveScore.com

etyááááá, tényleg megint gólt vert? <#wow1>