PSV Eindhoven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Willem II Tilburg 0 - 1 PSV Eindhoven
T.Simmons 11-esével
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
remélem felépül a meccsig
A magyar középpályás kisebb bokasérüléssel bajlódik, így elképzelhetõ, hogy Sef Vergoossen pihenteti a szombati, Alkmaar elleni bajnoki találkozón.
Dzsudzsák Balázs állapotáról az Eindhoven hivatalos honlapja mellett több holland internetes portál is beszámol. A magyar középpályásnak a hírek szerint bedagadt a bokája, így ha holnapig nem javul az állapota, akkor várhatóan nem lép pályára az Alkmaar ellen. Dzsudzsák eddigi öt mérkõzésén három gólt szerzett új klubja színeiben, így hiánya nagy fejtörést okozhat a PSV vezetõedzõjének. Ennek ellenére Vergoossen optimistán nyilatkozott az Ajax ellen gólt szerzõ magyar kiválóságról.
- Balázs annyira nincs rossz bõrben - foglalta össze szûkszavúan Dzsudzsák állapotát a tréner.
Az Eredivisie hivatalos honlapja szerint a középpályás éppen az Ajax elleni rangadón sérült meg, így csütörtökön már nem is edzett a csapattal. Ma azonban egy átmozgató tréningen részt vett.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Hajra Balázs
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
FORZA INTER!
FORZA INTER!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
csak ugy oda berugta mintha gyakorolna :P
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
41' <0 - 1>0 - 1> B. Dzsudzsak
Copyright © 1998-2008 LiveScore.com