Laser tag

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Hát, ha csak a fegyvert nézzük:

Airsoftban mindenki (az ismerkedõket leszámítva) saját fegyverrel játszik. 30eHUF-tõl már olyan fegyvert lehet kapni, ami megállja a helyét.

Paintballban csak néhány elvetemültnek(versenysportként mûvelõnek) van saját fegyvere, leginkább bérjáték folyik. Félautomata marker ~100eHUF, Automata ~300eHUF. (kb 2000 körüli árak)

Lasertagz: szerintem Mo.-n még a bérjáték is ritka, hogy valakinek saját fegyvere legyen, szerintem kizárt. Illetve ha van is, úgysem találod meg. Árát még tippelni sem tudnám.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bandew
Én azon is vitatkoznék, hogy a paintball miért számít sportnak, mikor sztem nem más, mint egy játék!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

OrioN the S
Aki militarista ,fegyverbuzi vagy csak simán érdeklõdik a fegyók iránt az AS-ozni fog ,aki meg csak simán szórakozni akar az elmegy paintballozni... vagy as-ozni és nem érzi át ,aztán azt mondja ,hogy a paintball jobb ,mert ott jobban érezte magát.

De ezen sokat lehetne még vitatkozni.. kinek mi tetszik..

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Mersant
persze suhogos naciban is lehet airsoftozni, de en eddig csak oylanokat lattam igy akik epp ismerkedtek a jatekkal. mig paintballban foleg az overalba bujt embereket latni, hogy autogumik kozott futkosnak

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

ezt azért nem mondanám, egyrészt amit beraktam linket ha megnézed, van olyan videó, amin igen csak komoly paintball háború van. másrészt, láttam már olyan airsoft "csatát", ahol a résztvevõk egy része suhogós melegítõben meg tornacipõben ment ki harcolni.

nem hiszem, hogy meg lehetne mondani, melyik a jobb. mindkettõnek ugyanaz a lényege, hogy érezd jól magad. lehetne mondani, hogy az airsoft reálisabb. persze, 600-as hicap tárakkal nagyon reális... lehet mondani, hogy a paintball-nál nem lehet csalni, mert látszik, akit eltalálnak. öcsém volt paintball-ozni, õ azt mondta, hogy a festéket le tudta törölni. magyarán itt is a korrektségen múlik a dolog. (fõleg mivel a paintball markerek erõsebbek az airsoft fegyvereknél, finoman szólva is pofátlannak találnám, ha valaki 2 méterrõl hátbalõne)

és maradva a lézerjátéknál :-) ennek talán az lesz a realitása, hogy valós lõtávok lesznek; nem is beszélve a tényleges balesetmentességrõl.

de én úgy vagyok vele, hogy úgyis mindenki a saját lovát fogja dícsérni, én maradok az MP5-nél :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Bandew
A paintball a világ egyik legmocskosabb játéka. Nekem egy életre elment tõle a kedvem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mersant
hat a feelingbol az airsoft adja vissza a legtobbet, az tuti. nezzel meg 1-2 videot. nem gumik, palankok kozott folyik a jatek, hanem a szabadban, meg a II. VHban asott arkokban, bombatolcserekben. es ha engedelyezett a fust, meg a granat az igen csak dob a hangulaton 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

láttunk már jópár fogatlan airsoftost :-)

Bexter
Mekkkora már 😄 Nekem volt hasonlo vizipisztolyom 😄
Airsoft powwa 😛

http://bexter.hu Szép Fényeket!

SötétBarom
Szvsz a paintball az igazi fun, mégis csak visszaad valamit a valós feelingbõl, hogy nem mersz kikukucskálni a sarok mögül, mert félsz, hogy pofánlõnek 😄 A fájdalom a lényege.. Mindenkiben van egy kis para, ezért többnyire nem eszetlen rohangálás 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

0Fritz0
Azért van terepmóka is. 😊

A paintball mûködhet sûrített levegõvel is. (Fegyvere válogatja)
Az airsoft-nál valódi fegyverek replikáival játszanak, a paintball-nál ez nem annyira elterjedt. (De megoldható)
Komoly pénzversenyeketet PB-nél elsõsorban a SPEED pályákon nyomják, a terepjáték a fun kedvelõinek való.
Nézzetek utána mindkét okosságnak a youtube-on.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

OrioN the S
yolan=olyan 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Meg azért az airsoftnak van egy feelingje 😊 olyan szimulációs taktikai game a paintball meg yolan speedgames. szvsz.. mondjuk nem paintballoztam ,de láttam már.

Sadist
Paintbal elég nehéz, ételfestékkel töltött lövedékeket köpköd ált. sûrített CO2-vel, durván 30 méterig. Üt, foltot hagy.
Airsoft 6 mm átmérõjû mûanyag lövedékeket, istenesen megtuningolva akár 50-60 méterig is. Kicsit csíp, nem hagy nyomot, a találatot a célpontnak kell jeleznie, ezért nem sport, hanem játék. Itt van sûrített gázzal, rugóval, és elektromotorral mûködõ is, utóbbiak akár 800-900 rpm tûzgyorsaságra is képesek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

fifi
mosatmár megkérdezem, mi a különbség az airsoft és a paintball között?
komolyan nem tudom, de érdekelne...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Pepsi Twist
én maradok az airsoftnál 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

trogerzsiger
Mi már hétévégn megyünk is😄 kiváncsi lezsek rá

meg helyszíntõl

nincs taktikázás? gondolom játékosoktól függ

VRSDM
quake 3 stílusról szól . rohangálsz és lõdösöl ezerrel.

u dont have to listen anybody else but me

köszi, és léteznek az alap fegyverek lasertagnál? képeken elég gyerekes

meg én ilyen videót találtam ami kicsit elriasztott
mennyire komoly dolog? mennyire lehet élvezni?
mi a mûködési elve? saját fegyver mennyibe kerül?

meg gondolj bele, ha az ellenfél elvéti a lövést, akkor az jobb esetben a közeledben becsapódik, abból meg kapcsolsz, h "húvazze, lõnek". láttam pár videót a lézerjátékról, csönd-csönd-csönd-sípolás...

nem a szabályok komolyak, hanem egyes emberek túl komolytalanok :-)
várj még 2 évet, és mehetsz játszani.

trogerzsiger
nekem az nem gond! :-) de szedek embert erre a laser tagra, ára is kedvezõ, kiprobáljuk aztán majd jön a paintball, majd airsoft! terveim szerint :-)

bardocz
ha tudsz normálisan viselkedni nem gond,és észel kell játszani,a szabályokat betartva
0Fritz0
Ok, akkor ti hozzátok az airsoftot, én pedig a paintball-t. <#hehe> <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

trogerzsiger
Huu de airsoftoznék én is. de még egy 14 éves kis pöcsös vagyok, szal.. 😄 plusz ott az elég komoly szabályok vannak nemde?

JCSR Apache
Látom ide taláktak az airsoftosok.<#nevetes1>
Amúgy tényleg...én is maradok az MP5-ömnél. Airsoftozni lehet az erdõben is, de a laser nem megy át a bokrokon.

rhazid
plészahol lehet tolni és egész közel van.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

bardocz
inkább airsoft,sztem hangulatosabb,na meg az hogy folyton szól valami "zene",hogy még véletlenül se halld,hogy honnan jöhetnek...
nameg sztem élvezetesebb felvenni terepmintás ruhát,és kimeni az erdõbe
Lézerharc
Lasertag
lasertag.lap.hu

maga az ötlet szerintem egész jó, bár maradok az airsoftnál; én jobban szeretem ha látom, honnan lõnek :-)

bardocz
de ez hogyan mûködik?mind1 hol találja el a tested akkor is érzékeli?a fegyver csak egy tizedmásodpercre ereszti ki a lézert,vagy folyamatosan?mer folyamatosan semmi értelme nem lenne
wikipedian néztem de annál igényesebbnek tûnik

bigfoot
repülõnapokon kecskeméten szokott lenni ilyen sátor

Casillas
laser tag?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Brolly28
nem a csillagközi invázióban láttad?

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Facek
Kiskoromban nagy álmom volt egy ilyen cucc 😄. Nevére nem emlékszek , olyan volt, hogy felcsatoltál egy övet a derekadra, és a másik meg egy nagy puskával "lézert" lõtt ki és ha eltalálta az övet, az hangot adott ki , ami jelezte, hogy meghaltál .

Valamelyik régebbi filmben is láttam, hogy használták. Aztán valahogy nem hallottam többet róla.
Szevasztok!

fixtvben láttam egy lézeres paintball vagy airsoftszerû dolgot nem tudom sajnos a pontos nevét
nem lõ ki semmit hanem lézerrel találod el a másika és ekkor jelzi a másiknál és nálad hogy talált
kerestem a neten de nem találtam a nevét

← ElőzőOldal 2 / 2