Laser tag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Airsoftban mindenki (az ismerkedõket leszámítva) saját fegyverrel játszik. 30eHUF-tõl már olyan fegyvert lehet kapni, ami megállja a helyét.
Paintballban csak néhány elvetemültnek(versenysportként mûvelõnek) van saját fegyvere, leginkább bérjáték folyik. Félautomata marker ~100eHUF, Automata ~300eHUF. (kb 2000 körüli árak)
Lasertagz: szerintem Mo.-n még a bérjáték is ritka, hogy valakinek saját fegyvere legyen, szerintem kizárt. Illetve ha van is, úgysem találod meg. Árát még tippelni sem tudnám.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De ezen sokat lehetne még vitatkozni.. kinek mi tetszik..
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
nem hiszem, hogy meg lehetne mondani, melyik a jobb. mindkettõnek ugyanaz a lényege, hogy érezd jól magad. lehetne mondani, hogy az airsoft reálisabb. persze, 600-as hicap tárakkal nagyon reális... lehet mondani, hogy a paintball-nál nem lehet csalni, mert látszik, akit eltalálnak. öcsém volt paintball-ozni, õ azt mondta, hogy a festéket le tudta törölni. magyarán itt is a korrektségen múlik a dolog. (fõleg mivel a paintball markerek erõsebbek az airsoft fegyvereknél, finoman szólva is pofátlannak találnám, ha valaki 2 méterrõl hátbalõne)
és maradva a lézerjátéknál :-) ennek talán az lesz a realitása, hogy valós lõtávok lesznek; nem is beszélve a tényleges balesetmentességrõl.
de én úgy vagyok vele, hogy úgyis mindenki a saját lovát fogja dícsérni, én maradok az MP5-nél :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Airsoft powwa 😛
http://bexter.hu Szép Fényeket!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A paintball mûködhet sûrített levegõvel is. (Fegyvere válogatja)
Az airsoft-nál valódi fegyverek replikáival játszanak, a paintball-nál ez nem annyira elterjedt. (De megoldható)
Komoly pénzversenyeketet PB-nél elsõsorban a SPEED pályákon nyomják, a terepjáték a fun kedvelõinek való.
Nézzetek utána mindkét okosságnak a youtube-on.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Airsoft 6 mm átmérõjû mûanyag lövedékeket, istenesen megtuningolva akár 50-60 méterig is. Kicsit csíp, nem hagy nyomot, a találatot a célpontnak kell jeleznie, ezért nem sport, hanem játék. Itt van sûrített gázzal, rugóval, és elektromotorral mûködõ is, utóbbiak akár 800-900 rpm tûzgyorsaságra is képesek.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
komolyan nem tudom, de érdekelne...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
meg én ilyen videót találtam ami kicsit elriasztott
mennyire komoly dolog? mennyire lehet élvezni?
mi a mûködési elve? saját fegyver mennyibe kerül?
várj még 2 évet, és mehetsz játszani.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Amúgy tényleg...én is maradok az MP5-ömnél. Airsoftozni lehet az erdõben is, de a laser nem megy át a bokrokon.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
nameg sztem élvezetesebb felvenni terepmintás ruhát,és kimeni az erdõbe
Lasertag
lasertag.lap.hu
maga az ötlet szerintem egész jó, bár maradok az airsoftnál; én jobban szeretem ha látom, honnan lõnek :-)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Valamelyik régebbi filmben is láttam, hogy használták. Aztán valahogy nem hallottam többet róla.
fixtvben láttam egy lézeres paintball vagy airsoftszerû dolgot nem tudom sajnos a pontos nevét
nem lõ ki semmit hanem lézerrel találod el a másika és ekkor jelzi a másiknál és nálad hogy talált
kerestem a neten de nem találtam a nevét