Tönkrement eszközeink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Miez? Mûbeles virsli?? <#banplz><#hehe> <#hehe> <#vigyor> <#vigyor>

Saor Alba

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

pajti
Akkor nyírd ki a kártyát.(persze ésszel😊) Akkor muszály cserélniük.

pajti
Kezdem az elején: LG CD-RW 52X, Samsung Syncmaster 757MB monitor, Samsung sata 80G vinyó, Gigabyte ati 9800 pro, Hiper Modular 580-as táp. Ezek mind mekkhaltak, Most pedig Gainward 7900GT-m haldoklik...

Akkor mind1, gari nincs már valszleg rá..Vagy veszel egyIlyet, vagy veszel egy ventit azt odairányítod.😊

[HUN]FaTaL
Az pedig nem sok akkor memhibás tényleg😞

http://goo.gl/gd6Zi5

czky
PH-n már elmagyarázták h mi a szitu. Arra jutottak h szar a memó. Ja és a hõmérséklet 55-70 fok között változó, amikor meghal.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

az a baj, hogy a cég melyiktõl vettem, bescõdölt szal😊
imádkozom és gyyûjtögetek a következõre😊😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Tinman
Épp egy hete ment tönkre emiatt egy tag alaplapja.
Behalt a venti, tudott, róla... cseszett rá, aztán legörbült arccal hozta be. Kíváncs leszek cserélik-e neki nagykerben...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

1 Hercules VGA
1 Maxtor vinyó
1 Táp
1 Inno Geforce

már vagy 3 hónapja behalt az alaplapi ventillátorom, chip fan vagy miazisten😊 nem tudom mi baja lesz vagy lett, de semmit nem észlelek belõle😊
ASUS K8... alaplap!

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Tinman
Ez hihetetlen. Komolyan, nagyon meglepett ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Pár darabról beszélsz, én meg pár százról :-)

quack
memo hiba ez pedig...ha nem hajtod akkor semmi baja, viszotn ajtekok alatt beszarik
nekem volt ilyen anno x800xl-emmel, de becsereltek siman

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

[HUN]FaTaL
Crysis jobban hajtja a vga-t hõfokot nézzétek meg.

FlyHigh
5 óra cs:s, cod4 egyhuzamban végig, stalker 3-4 óra, minden rendben. 2 ora crysis kékhalál, elõbb a kép áll be, hangszóró börrögés, aztán halál. Érdekes dolgok vannak felém is.

Thrash \'Till Death

[HUN]FaTaL
Én semmilyenre mert nem értek hozzá de olvasás alapján valami ZALMANra. Prohardver fórumon nézelõdj. Hány fokos terhelés alatt a kártya és a RAM? (Mikor elkezd szemetelni)?

czky
Milyenre cserélnél le egy ilyen gyári hûtõt?
Amúgy sajnos nem a hûtés miatt van.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

[HUN]FaTaL
Szerintem csak hûtés gond, cserélj rajta hûtõt.

czky
Nem. Egy idõ után teleszórja a képet piros foltokkal és megfagy minden. Ezután v magától újraindul, vagy nekem kell resetelnem. Szar vmelyik memó a kártyán.

tugyiti
Kb. 1 éves a bill. ,kímélve volt nem szoktam ütni verni ennek ellenére sajnos úgy néz ki panel gondja van-tisztitás megtörtént-,egyes betüket nem ír pl. g;b;h;z és ez folyamatosan csak romlik mostmár kezdi kihagyni pl. az e;v betüket -most is úgy használom hogy makrózva vannak - <#rinya>
FlyHigh
Kékhalál?

Thrash \'Till Death

davidka003
Ezt írta a gyerek:

"Végre 26 nap elteltével meg jött a gariztatásból (Extrém Digital) a Corsair VX550-es tápom.
Még 1 ilyet nem akartam mert az elõzõ is 2 hét után durrant 1 nagyot. ( A merci is néha elromlik) És vitte magával az Asus P5K-t és a 8600GT"

Elõfordul néha hibás darab.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

czky
Mer bizonyos játékok alatt szarakodik (TDU, FEAR) és a nagykerben max 3dmarkkal ellenõrzik, hogy szar-e, és mivel azzal nincs gond, így kijelentik h jó a kártya és már passzolják is vissza. Ennyi.

FlyHigh
Mi az hogy nem cserélik ki?

Thrash \'Till Death

PíszLávJuniti
jó hogy írtad:

17' Belinea CRT kaputt machen (8+ éves), néha elmegy belõle a zöld szín, és lilában látom a világot rajta.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

czky
Jajj kihagytam:
ASUS MW221U 22"-os monitorokat, amibõl egymás után kb. 5 db volt szar.

Asus hihetetlenül belopta magát a szívembe.<#vomit>

czky
Belinea 14" crt
Sony CD olvasó 24x
Abit KX7 333
Sapphire 9600pro 128mb
Abit NF7
Athlon XP 2600+ Tbred
Codegen tápok tömege
Samsung 710N (pixelhibás vót gyárilag)
Maxtor 80GB ata133
Genius egerek
Asus A8N-SLI Deluxe (ebbõl 2db)
MSI 7600GT (nagy piros nyákos)
Sapphire x1800gto2
High Power 480W
Sok billentyû (ált. szétcsaptam õket)

és a kedvencem:

ASUS EN8800GTS 512MB (szar, de nem cserélték ki, szal <#boxer><#violent><#kocsog><#gunyos1>, és most b@szhatom az eget)

Tuti volt más is, de most nem jut eszembe.

[HUN]FaTaL
Hát érdekes. INNO Szar tény, samsung vinyókkal nem volt gondom maxtorral inkább, és most a harmadik mercury tápom van, semmi baja (P3ba volt mercury miután az elõtte lévõ leégett, el lett adva, elõzõ tápom is mercury 300W szintén eladva, most 400W mercury 3 éve semmi baja)

Tinman
Tuknám... nem a csókát, nem a kocsit, nem a galambot :-DDDD

Tinman
P5K-ért nem kár :-D
Mondjuk, ezt azért nem értem, mert túláram és túlfesz védelem alap a Corsair tápoknál... majd átnyálazom a tápikot. Lehet, hogy ott inkább a P5K gagyi fesz. szabályzója ment el, mondjuk mert a user állandóan túlhajtotta a vasat.

Solten
Corsair b*ziknak:

<#idiota>

Saor Alba

DanielT
Mindenem amit konnektorba lehetett dugni amikor az új lakásomba költöztem... monitor, tv, táp, adaperek csak úgy szálltak el 1-2 héten belül... jó volt.
[HUN]FaTaL
Ja megdöglött még egy MAX XJ717 (asszem) CRT 17" monitorom is, igaz már addigra 6 éves volt szegény. Kikapcsolt és elkezdett pattogni meg recsegni belül valami😄

Rage47
amúgy a winyonak tényleg jobb ha mindig megy úgy tudom 😊
ScarY MAN
lehet az a baj.... kapcsold már ki 5 percre légyszi <#idiota>

...

desigo
az elmúlt 4 évben kb semmi
pedig non-stop megy a gépem...
kemszi2
huhh....
2 300w-s táp ,egyik codegen volt
1 40-es maxtor vinyó,meg 1 60-as maxtor.de ezt még lehet használni usb-s vinyónak😊
2 db lg dvd író
1 db asus a8nex edeluxe (leolvadt az egyik chip😄 )
1 amd athlon 1800+
1 asus eax 550 vid kártya
2 noname egér
1 tv tuner kártya szegény most adta fel 8év szolgálat után😊
1 lg monitor,ja meg 1 adsl modem is nem olyan régen
elég hosszú lista sajnos -.-
CattiBrie
Nekem van egy kb. már 7 éves iilyama monitorom (17TFT) és 'kaptam vele' egy pixel hibát is. A tápja az õsszel meghalt (mert van neki!! 😄), de a monitor amúgy eddig tökéletes, táp megjavíttatva.

[/spam]&#8482;

ScarY MAN
nekem december elejen a 80Gb maxtor vinyóm sult meg... es ugyan azon a napon meg 3 ismerosom 80Gb os vinyoja sult szet xD ... nah az volt kicsit osszeeskuves elmelet szagu xD

...

CattiBrie
"Ha gyártanának autót, Corsairt vennék"

😄DD

[/spam]&#8482;

davidka003
"CORSAIR.

Mindegy mennyi, mindegy milyen eszköz, ha Corsair, akkor 0% hiba.
Ha gyártanának autót, Corsairt vennék :-D"

Ph-n volt egy gyerek akinek szétégett a 450W-os Corsair tápja és vitte magával a P5K alaplapját is. De a következõ tápom nekem is Corsair lesz, mert jó és halk.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

lpmaskmancick
Nekem egy 300W-os Codegen tápom füstölt be tavaly tavasszal,akkor vetem anno egy Trust memória kártya olvasót,az meg bebaszta mindig a kékhalált a windózba,fõleg kártyára írás közben.

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Tinman
- Abit BH6 Rev 2 alaplap, gari lejárta után 1 héttel.
- Q-TEC táp, gari lejárta után 1.5 hónappal.
- MSI 845P NEO FIS2R alaplap... soha nem is mûködött, a fax exhaverom átvágott, így jártam 20k bukta.
- Samsung 913N monitor 2.5 év után, gari idõn belül, natívba nem tud visszaváltani teljes képernyõs üzemmódból. Valószínû scaler csere lesz.
-ASUS P5K alaplap. A P35 széria szégyene, annyi gondom van vele, hogy az már vicc. Gigabyte lesz helyette, nagyon ajánlott lap!

Ami munkám során kirívóan kiérdemelte a SZAR jelzõt:

- 2-3 évnél újabb SAMSUNG merevlemezek! Állandóan Bad szektorokkal küzdünk... raklapnyi mennyiség! Pedig az összes user gépében 4 csavarral van rögzívte.

- INNO3D grafikus kártyák "tonnaszámra". Aki ilyet vesz az meg is érdemli, a "csikozik, szemetel a kép" hibákat.

- AMD-s alaplapok! Mondom is mik: MSI tucatszámra, Asrock /Inteles platformmal nem nagyon van gond, ez azért érdekes ^^/

-LG TFT-k. Mondhatnám, minden 10 LG-bõl, 4-5 pixelhibával megy vissza.

-Codegen és Mercury tápok. Kommentár szükséges? Remélem nem.

Pozitív csalódások:

-Gigabyte alaplapok /VGA-k nem!/
-Bármilyen Intel proci /ha 2-3.000 db-ból egyetlen db-al sincs gond, az jó? ;-)/
-Kingmax memóriák /ezen én is meglepõdtem, de a számok igazolják a Kingmax márkát/

Legvégére a csúcsok csúcsát:

CORSAIR.

Mindegy mennyi, mindegy milyen eszköz, ha Corsair, akkor 0% hiba.
Ha gyártanának autót, Corsairt vennék :-D
Bizony a Kingston nem ennyire tökéletes. Nagyon jó minõségû termékeik vannak, de nem hibátlanok.

Palinko
LG cd író :S na LG meghajtót én nem veszek a gépembe azt mondják hogy csak az alacsony kategóriásak szarok de én nem bízok bennük. Ismerõsnél is 1 évben 2 õt cseréltem :S
tigeroo
19"-os fujitsu siemens monitor. töltöttem 1 délután, míg nem voltam otthon..hazamentem bekapcsoltam a monitort és PAFF! szétment belül vmi
Rage47
Abit KN9S alaplap - most cserélték garisan MSI K9N NEO lapra, azzal is gondok vannak, szal viszem vissza.
most vettem 1giga Kingmax Ramot, az is sz*r...
ezen kívül, tönkrement régebben 1db táp és 1 LG DVD olvasó
ennyi.
Solten
Sony cd olvasó

LG cd olvasó

Samsung IDE dvd író

MSI videokártya

Saor Alba

Timbo
ez itt a kapitalizmus 😄 dobd ki, vegyé újat.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

trogerzsiger
G15??? hogy?! azért kérdem mert nekemis van ilyenem, hátha el tudom kerülni

[HUN]FaTaL
Maxtor vinyók méretre:

60GB IDE, 80GB IDE, 160GB IDE, 160GB SATA