Iskola, tanulás

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
Crazygirl
vegzos gimiskent csak negyes es otos jegyeim vannak es ha sikerul az orszag egy jo egyetemen tanulhatok tovabb mernok informatikus szakon 😊 ha felvesznek szolok 😊
Tanulasi modszer: csak szorgalmasan 😊 no meg nem art ha szeretsz tanulni...ennyi

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Muki100
Reggel bemegyek 7 órára megírom az aznapi házit, hazaérek bedobálom a tankönyveket
másnap ugyanez
érettségi tárgyakból 4 körüli átlag (még de a töri ahogy megy elõre úgy lesz egyre könnyebb nekem szal inkább 4,5)
nem érettségiekbõl meg 2 -.-
egyébként ez is 0.-os nyelvi elõkészítõs közgazdasági

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ColdFire
héjáó, holnap nincs elsõ órám 😄
lehet még motorral küldeni 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

SMACKDOWN18
gyakorlat a szakkozep iskolakba szar de azert ki lehet birni

gercse
Ma irattam alá az utsó jegyem így a végleges tuti jegyeim 😄 a következõk_
Mikro 2,Matek 2,Mûszaki ábrázolás 3, Menedzsment alapjai 3, Kémia 3, Info 4, Szociológia 5, Gazd. föci 5, Jog 5
ja és mûszaki menedzser 1. félévével végeztem a BMF-en, eddig tetszik

Dragooon
ahhaha én is 0-os vagyok :->
12 angol szintén megvan, de nem vmi leterhelõ szvsz

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

ColdFire
közép

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

szakirány egy évet tsúszik :-S

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

ált. a megyei munkaügyi hivataloknál szokott ilyen pályaválasztási tanácsadás lenni, asszem olyan 15-16 évesen a komplett gimis osztályom elment egy ilyenre, és egész jó volt; szal ott érdemes érdeklõdni, vagy talán valamelyik tanárodat megkérdezni, hogy tudnak-e ilyesmirõl

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

kakaoskalacs
amugy ált.iskolaba nyomod ? vagy kozepschule?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

ColdFire
hátnehogy :c

kakaoskalacs
amugy +fav csak nehogy offspamflém topic legyen :C

Holnap, holnap után és az után is vizsgázok. A holnapinak tudom nagyjából a felét...Úgyhogy megyek is tételeket bújni...

ColdFire
nekem ma ütött egy laza 5 óra angol :s
1/2 4ig tart, minden hétfõn, reggel 8tól, ezen kivül van még 4 másik óra

kakaoskalacs
tanulási modszer--->hanyagsag -.- meg is buktam matekbol 0. elsö félévben(azaz most) pedig nincs sok orám csak heti 12 angol meg 6 német meg pár info meg matek meg magyar,töri. Mellesleg vendeglatasi szakirányba szeretnék elhelyezkedni 😄

jaja olyanra én is kíváncsi lennék...
linkeljetek nekem valami jókis pályaválasztási tesztet, mert kb. két hetem van dönteni, és még mindig qrvára nem tudom 😄
valami kreatívat akarok csinálni :p
Goruck
most nem írnék mást, csak hogy ötletnek nemrossz, szerintem ekerül egy idõre a TOP10be 😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

haha

ColdFire
Mivel láttam hogy nincsen nagyon ilyen topik, gondoltam nyitok egyet, remélem nem volt még ilyen, keresõ nem dobta ki, ha mégis lenne, kérném zárolni a topikot!

A téma adott, ide jöhet akármi vele kapcsolatban, tanulási módszerek, ki milyen szakirányt választ/választott, esetleg milyen jegyei vannak, és a többi.

← ElőzőOldal 7 / 7