Nokia 5310

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marko952
hello
vettem 1 ilyen telót és nem tom levenni a hátlapot igy az akksi sincs benne kérem segitsen valaki

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

Sziasztok,
tegnap fogta magát a kicsike kijelzõje és azt mondta bye-bye... befekedett és azóta nincs kijelzõm. A teló mûködik, bekapcsolni, kikapcsolni lehet, hívást is fogadtam... csak a kijelzõje ment el.. még világít is a kijelzõ csak feketén... hallottatok már ilyenrõl? A másik hibája, hogy a 3 mp3-as gyorsgombnál jön le a "piros dekor elem"...
ezektõl eltekintve a teló kib jó... 😊
Innen tudsz rendelni:
http://delishop.hu/deligsm/index.php?cPath=42_50_79_833
Tényleg nagyon jól néz ki, de szerintem annyit nem ér.
cicai
Miért van az ha ráteszek géprõl egy képet és telon meg akarom nézni akkor azt írja ki h nem tudja megnyitni a képet mert nincs elegendõ hely
ez miért van?:S

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

www.zedge.net de azan az oldalon nincsenek játékok
de azt is simán belehet állitani.!

üz.beállítások-->multimédia üzenetek-->mms létrehozásmód-->szabad

és h fogadni is tudj:

üz beálítások-->multimédia üzenetek-->mms-fog. engedélyez--->engedélyezve

üz beálítások-->multimédia üzenetek-->bej. mms üzenetek--->fogadás
Köszi, de nem erre voltam kíváncsi, mert ez az, hogy hogyan lehet mmst küldeni. Viszont nekem az a problémám hogy sem küldeni sem fogadni nem tudok mert nincs jól beállítva az mms.

szija.😊

ugy kell h rámész az üzenet létrehozására-->üzenet-->opciók-->módosítás mms-re

enyih😛
Régen már megtudtam egyser csinálni akkor smst küldtem vmi számra és a válas smsben volt a beállítás.

Sziasztok, nem tudja valaki, hogy hogyan kell beállítani az mmst??? (vodafone os vagyok)

védõ fólia mennyibe kerül???
amúgy könnyen karcolódik a kijelzõ???

cicai
aham, csak mert olvastam vaterán h 8gb os kártyát ad hozzá a csávó azért kérdeztem...

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

4gb a max.😉
cicai
Szevasztok!
Nem tudjátok h a telefon kezeli e a 8gb-os memoria kártyát? vagy csak a 4gb a max amit lekezel?
köszi!

KeKKSZike
Sziasztok!!

Ilyen elõ és hátlapot (komplett), nem tudjátok, hogy hol lehet venni??

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

jah még annyi hogy nem tudjátok hol vehetek hozzá tartozó rózsaszínoldalt és hátlapot?

<#wave>
protho van egy oldal amit csak ajánlani tudok, teljesen ingyenes.😉

www.zedge.net

én mindent onnan töltök.<#puszis>
erre a nokiára 5310
persze telccsire
császtok milyen formátumba lehet játékot témát feltölteni?
ha valaki tud olyyan oldalt ahonnan ingyen lehet ijesmit az írjon
kössz<#papakacsint>
köszi szépen mert ma akarok venni egyet délután.

Csabesz6
Muternak van valami kártyája (talán arany)
Simmel 16ezer volt kb.
T-mobile.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mennyibe kerül egy ilyen teló aranykártyásan és simkártya nélkül???

Lehet a teljes elõ hátlapot kicserélni? Mert feketét vettem és szerintem a fehér szebb. Igen..és még annyi hogy hol lehet beszerezni hozzá tartozó elõ-hátlapot?!😊
ugyanez a problémám nekem is , egyes játékoknál alkalmazás hibát ír, de van olyan játék is ahol belép a menübe( játék menüjébe), de mikor rámennék hogy start game, betölt és sötét képernyõ.
help pls! thx

PS3 Slim 250 PC

zoliii
Sziasztok!
Én tavaly November végén vettem meg a telót a problémám a következõ ha rá rakok egy gameloft-os játék ki írja azt hogy adat hiba.
Miért van ez?

cicai
ugy h kinyitod a tetején azt a védöt és bedugod az USB-t😊)))

sziasztok! Nokia 5310-esem van Hogyan kell bedugni az USB kábelt? Nem törik le a védõje róla mert bedugtam és majdnem szétugrott a telefon!
Valaki mondjon valamit!!!!!!!!!!!!!!!!!
cicai
nem lemerült, kisült az aksi XD

Nekem amikor lemerült, nem írta csak bekapcsolásnál, hogy kicsi az akku feszültség, nem lehet, hogy csak nem figyeltél oda és lemerült? Rakd fel tölteni, hagyd pihenni és hátha megjavul magától, az enyémmel is így volt.
Csabesz6
Az enyém tök jól mûködik, egy baj van hogy a gép nem ismeri fel, de ez nem a teló hibája, mert minden más gép felismeri.
Gondolom kifogtál egy szar egyedet.
Amugy a k300i után egy dolog marha furcsa.Ezek a mai telók 3-4 napig bírják egy öltéssel.Mondjuk hozzá lehet szokni, meg érthetõ is valahol(nagy kijelzõ, zenelejátszás stb), csak nehezen emésztettem meg eleinte😄.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

cicai
Akkora egy fos ez a telefont, töltöm rá a zenéket erre kiírja a gép a telefon nem érzékelhetõ nézemnézem, hát a telefon kivan kapcsolodva, és nem lehet sehogyanse bekapcsolni, teljesen meghalt, nem elég h gyári hibás a kamerája de a zenerátöltéstõl már meg is hal?
Ajánlom h senki se vagyen ekkora fost, kalap szar az egész:S

SE powa

valaki segítene?Letöltöttem a opera minit de nem tudom hogyan lehet wifisen kapcsolódni a nethez!
köszi😄D
am bementem a vodafone-ba és mgnéztem a telefont nagyon jo.😉
Szerintem jó kis telefon és a zenelejátszója is jó, bár igazából nem tudom, hogy mire gondolsz, a hangzása jó, lejátssza a zenéket.
Fogalmam sincs, szerencsére megjavult magától.
sztem kurvára joo telefon..1 honap mulva kapom meg..:p
szteetek meggondoljaam h ezt veszem e meg?
am ojan mp3 lejátszó van benne mint a sony ericsonokba?😊😄
cicai
akkor örülök😊
mi volt a gond?😄

Már jó, (amúgy erre én is gondoltam).
cicai
vidd vissza és kérd meg h csinálják meg

Sziasztok!
Beállítottam a telefonomon a biztonsági billentyûzárat, mûködött is egy napig kb. aztán oldanám ki a billentyûzárat és azt írja, hogy a kód hibás, pedig biztos, hogy jót írtam be, ezt vagy tíszer eljátszottam, de semmi erdmény, szóval most van telefonom meg nincs, mert semmit nem hagy vele csinálni, ha tudtok segítsetek, elõre is köszönöm!
PESFAN
Sziasztok.

A mai napon firmware-t frissítettem.
minden faszán sikerült, de nincs magyar nyelv.
Mi a teendõ?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Tomi613
5310 RM-303 DP20 7.00 sw-09.42 (NEW)!!! Nokia Software/Firmware

Changes/improvements made from MCU SW version 8.32 to version 9.42:

- Support for new memory component
- Support for a new display component
- General improvements for Java implementation
- Handling of message alert tone settings optimized
- Comes with Music support optimized
- Java MIDlets updated
- Operator list updated

Intel Core i3-550 3.2GHz, Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz, Asus GTS 450 DirectCU OC (1GB GDDR5), ASUS P7H55-M, COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite + CHIEFTEC CTG-500-80P 500W + Win8.1 Enterprise x64

killecske
Helló

Tud valaki olyan oldalt ahonnan játékot lehetne letölteni ami jó erre a telóra?
Már próbáltam párat de a legtöbb nem indult el.

Köszönöm!!!

cicai
2-3-4 nap használattól függõen

Sziasztok!aksi kinek mennyit bír?

Iet nekem is csinál pár alkalmazásnál, de nem tudok rá logikát találni <#nemtudom> (pl. nem csak az EA-s jatekokat nem futtatja, vagy hasonlo).Állítolag a NOKIA-s java a ludas...
Amugy menl fel a MOSH.com-ra, és ott van egy csomo letölthetõ file <#kacsint>
bociub
Jajj, de nem is akartam én frissiteni. Az a problémám 😄 hogy traviánon nem tudok falut váltani alapértelmezett böngészõvel az opera mini meg nem tud kapcsolódni a netre hiába engedélyezem az internet hozzásférést az alkalmazás számára. VAlakinek van erre valami 5lete. amugy vodafónos teló.

cicai
Sajnos ebben nemtok segíteni, mert nem frissítettem még soha softwaret:S

bociub
Valaki találkozott már ilyennel, hogy még a régi egerem is elõkotortam, hogy semmi ne legyen usb-n rádugom az alaplapi usbre a telót és akkor is ezt a hibaüzit dobja? Valahogy nem értem....