Nokia 5310
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vettem 1 ilyen telót és nem tom levenni a hátlapot igy az akksi sincs benne kérem segitsen valaki
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
tegnap fogta magát a kicsike kijelzõje és azt mondta bye-bye... befekedett és azóta nincs kijelzõm. A teló mûködik, bekapcsolni, kikapcsolni lehet, hívást is fogadtam... csak a kijelzõje ment el.. még világít is a kijelzõ csak feketén... hallottatok már ilyenrõl? A másik hibája, hogy a 3 mp3-as gyorsgombnál jön le a "piros dekor elem"...
ezektõl eltekintve a teló kib jó... 😊
http://delishop.hu/deligsm/index.php?cPath=42_50_79_833
Tényleg nagyon jól néz ki, de szerintem annyit nem ér.
ez miért van?:S
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
üz.beállítások-->multimédia üzenetek-->mms létrehozásmód-->szabad
és h fogadni is tudj:
üz beálítások-->multimédia üzenetek-->mms-fog. engedélyez--->engedélyezve
üz beálítások-->multimédia üzenetek-->bej. mms üzenetek--->fogadás
ugy kell h rámész az üzenet létrehozására-->üzenet-->opciók-->módosítás mms-re
enyih😛
amúgy könnyen karcolódik a kijelzõ???
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nem tudjátok h a telefon kezeli e a 8gb-os memoria kártyát? vagy csak a 4gb a max amit lekezel?
köszi!
Ilyen elõ és hátlapot (komplett), nem tudjátok, hogy hol lehet venni??

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
<#wave>#wave>
www.zedge.net
én mindent onnan töltök.<#puszis>#puszis>
ha valaki tud olyyan oldalt ahonnan ingyen lehet ijesmit az írjon
kössz<#papakacsint>#papakacsint>
Simmel 16ezer volt kb.
T-mobile.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
help pls! thx
PS3 Slim 250 PC
Én tavaly November végén vettem meg a telót a problémám a következõ ha rá rakok egy gameloft-os játék ki írja azt hogy adat hiba.
Miért van ez?
Valaki mondjon valamit!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gondolom kifogtál egy szar egyedet.
Amugy a k300i után egy dolog marha furcsa.Ezek a mai telók 3-4 napig bírják egy öltéssel.Mondjuk hozzá lehet szokni, meg érthetõ is valahol(nagy kijelzõ, zenelejátszás stb), csak nehezen emésztettem meg eleinte😄.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ajánlom h senki se vagyen ekkora fost, kalap szar az egész:S
SE powa
am bementem a vodafone-ba és mgnéztem a telefont nagyon jo.😉
szteetek meggondoljaam h ezt veszem e meg?
am ojan mp3 lejátszó van benne mint a sony ericsonokba?😊😄
mi volt a gond?😄
Beállítottam a telefonomon a biztonsági billentyûzárat, mûködött is egy napig kb. aztán oldanám ki a billentyûzárat és azt írja, hogy a kód hibás, pedig biztos, hogy jót írtam be, ezt vagy tíszer eljátszottam, de semmi erdmény, szóval most van telefonom meg nincs, mert semmit nem hagy vele csinálni, ha tudtok segítsetek, elõre is köszönöm!
A mai napon firmware-t frissítettem.
minden faszán sikerült, de nincs magyar nyelv.
Mi a teendõ?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Changes/improvements made from MCU SW version 8.32 to version 9.42:
- Support for new memory component
- Support for a new display component
- General improvements for Java implementation
- Handling of message alert tone settings optimized
- Comes with Music support optimized
- Java MIDlets updated
- Operator list updated
Intel Core i3-550 3.2GHz, Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz, Asus GTS 450 DirectCU OC (1GB GDDR5), ASUS P7H55-M, COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite + CHIEFTEC CTG-500-80P 500W + Win8.1 Enterprise x64
Tud valaki olyan oldalt ahonnan játékot lehetne letölteni ami jó erre a telóra?
Már próbáltam párat de a legtöbb nem indult el.
Köszönöm!!!
Amugy menl fel a MOSH.com-ra, és ott van egy csomo letölthetõ file <#kacsint>#kacsint>