Dakar Series : Hungary-Romania

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagyis inkább csak be kellene tartaniuk... de általában ugyanúgy töltik neki közúton is...
Robby Gordon az nagyon brutál
takibalint
A kozlekedesi szabalyok szerint kellene vezetniuk a kozutakon. Ezt mar a verseny szervezesekor elhangzott a rendezok reszerol, es, hogy betartatjak. Amugy a Rallyban is igy van. Epp a legutobbi sved rallyn buntettek meg a rendorok az egyik versenyzot, mert gyorsabban ment a kozuton a megengedettnel. Eleg vicces volt nezni, ahogy a rendorok toltottek ki a buntetocetlit. <#nyes><#nyes><#nyes>

oneal1
jutaspusztáról indultak.

kinnt voltam, nagyon durva volt😄

Robby Gordon ahogy beérkezett a hummerral........😄

!Forza Ferrari!

leho94
PFúú most itt az utcába mennek el a kamionok arra pest felé ! Itt elõzte 2 egymást de olyan hangjuk volt hogy remegett az ablak meg minden😄 A pályán nemtûnt ilyen hangosnak 😊

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

scania
Hát ezek nyomták neki,meg az irányjelzõvel se foglalkoztak.

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy hogy van a mai veszprémi gyors?A térképen nem tudok eligazodni.Arra lennék kiváncsi hogy honnan indulnak és merre mennek.
Köszi elöre is
autoszimulator
jaja én is azt tervezem, este zh után kiugrok jutasi felé 😄

.: mobilize.hu :.

így nyomják neki közúton? Azt hittem figyelik õket valahogy hogy ne száguldjanak 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

scania
jaja😄

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Nahát ez nagyon nagy volt ezek a kamionok nem is gondoltam hogy ilyen nagyok es Gordon a kanyarba driftelet 😄 azért ahogy a motorosok kinéztek hát nem semmi. De azért van ott tudás még este 10-kor is kerékre vette a motort.Remélem lesz máskor is ilyen.<#vigyor2><#vigyor3>

a vízbül vette ki a zokszigént??????
oneal1
én félig veszprémi vagyok😄

szval bejönnek a 8 as ról, tescofelé lemennek
körforgalomnál tovább és jutaspusztára mennek ki azt hiszem.
este megyek stand up comedy re de utána kinézek azthiszem arrafelé😄

!Forza Ferrari!

scania
Aztán amikor kiértünk a falubol akkor vissza elõztek kb140-nel😄

scania
Egy órával ezelõtt elõztem meg egy holland meg egy német terepjárót 130-cal egy faluban(kocsordon)😄

az igen
desigo
akkor nem unatkoznak...
gordon 24
Annak hogy a Sainz elütötte az embert nem sok köze van a szervezéshez! Eddig minden pilota elismerõen beszélt a szakaszokról! Ugyan azokm servezik egyébként mint a dakart! A.S.O Lehet hogy magyar mikiegér ugrál sárga securitys poloban, de a fö muftik azok akik a Dakarért felelõsek!

Downhill!!

gordon 24
Igen ugy tudom!

Downhill!!

R0sc0
más egy jó rally meg megin más hogy valamit rosszul szerveznek aztán ezek törnénnek 😊
de nemtom én inkább a jónak drukkolok 😛
habár oláh meg magyar szervezés a fene se tudja 😄

16gaborm
De csak Masuokának vége a versenynek IGAZ?<#szomoru1><#szomoru1><#rolleyes><#wilting>

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

gordon 24
Hát ahhoz képest, hogy ez csak egy "kis Rally" történnek dolgok! Tegnap kiesett Coma mert bukott! Ma meg elütötte Masuoka szerelõjét Sainz! Igy Masuoka nem tudja folytatni.

Állitólag megálltak kereket cserélni, és Sainz meg nem vette észre a navcigátort. Hála istennek csak a bokája törött el.. De ezzel vége a versenynek!

Downhill!!

autoszimulator
Van itt aki veszprémi? Nem tudja esetleg, hogy a holnapi nap folyamán, azaz az érkezési napon merre fognak menni? Azt tudom hogy hol érkeznek meg fehérvár felõl, de a Busapesti úton mennek végig a jutasi felé, vagy van valamiféle terv erre?

.: mobilize.hu :.

Met
Tegnap este megint belefutottam az Eurosporton az összefoglalóba.
Ki az a csávó aki szakkommentátorkodik a Vörös mellett?
Lehet, hogy ért hozzá de néha akkora f@szságokat mond mint a Palik....

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

oneal1
http://www.formula.hu/nezoi%20informaciok.pdf

!Forza Ferrari!

oneal1
nekem mákom van ebbõl a szempontból😊

az egyetemen könnyen csinálok magamnak szabadidõt😊

!Forza Ferrari!

M@TriX
suli az mindig van, Dakar Mo-n meg nemigen, én tuti mennék mégha egy igazolatlanom is bánná. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

kemszi2
azt nem tudja vki hogy debrecenbe hol lehet õket meglesni?😊
Checkerboy
Balatonfüredi vagyok, és Május elseje miatt Szombaton is kell suliba menni. Tanárok meg nem engednek minket el suliból <#wilting>

Viszont igazgató 100%, h elmegy megnézni. -.-

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

16gaborm
Hol találtad ezt a térképet?

Szombatról vki D.e mennek még Jutason pár karikát,vagy csak Füredre mnek lefele?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

és ott jobbfelsõ sarokban Kisvárda 😊
Nézzétek csak holnapi nap Mátészalka nekem így közel lesz 😄
gordon 24
Én Pénteken megyek le elvileg! A Hirek szerint a Veszprémi Lötéren lesz.
Aztán meg Tapolca és Tótvázsony között van jelõlve a dolog..

Valahol Gyulafirátot, Tót vázsony, Tapolca között kell keresgélni..

Ha én lemegyek Pénteken akkor reggel elmegyünk Tapolca környékére ugyis lesz valami jelzés, emnerek, autok stb.. Igen szarok a térképek! Szóval pontos utvonalat nem tudok.

Downhill!!

oneal1
okés már megilyedtem h úgrik a csütörtöki program😊

szval nemtudsz helyeket veszprém mellett?

!Forza Ferrari!

gordon 24
Igy van! Sorry elirtam!

Downhill!!

oneal1
úgytudom hogy szerda este érnek veszprémbe

!Forza Ferrari!

oneal1
én csütörtökön is akarok menni. tud valaki pontos helyeket hogy hová érdemes állni?

!Forza Ferrari!

gordon 24
Hát ha teheted nézd! Nagyon brutális! Szoktam menni magyar Rally-ra stb.. De hát ez kegyetlen! Jó lenne már péntek lenne! Megyek Veszprémbe.
De tegnap... áááááá nem birok napi rendre térni😄

Downhill!!

Lemegyek azt vagy megtalálom( ha lesznek ott ) vagy nem 😄 szerdán meg vissza.

kemszi2
kikéne menni debrecenbe megnézni õket
Met
köszi, akkor jól gondtoltam, kicsit furcsáltam, hogy visszajönnek aludni romániából 😄

gordon 24
Nem lesznek ma ott! Ez 100%! Romániába vannak ma! Holnap is Romániában kezdenek este pedig Debrecenbe "alszanak" Csütörtökön mennek Veszprémbe. Szóval Pesten már nem valószínû hogy megfordulnak!

Downhill!!

én barcikáról mennék oda... de énse tudok semmit :S
Egyet olvastam hogy 22-23 Debrecenbe de hogy hol arról semmi hír. Majd csak kiderül. De a semmiért nem akarok lekocsikázni miskolcrol.

leho94
Kajak még1x jönek Táborfalva felé? Mert akkor kimegyek suli helyett oda 😊

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Met
Mert ismerõs azt mondta, hogy menjünk ki mert ott lesznek, én meg nem vagyok biztos benne.

én is szeretném tudni
mert?
Met
Igaz a hír miszerint ma este megint a hõsök terén lesznek a kocsik?

Sziasztok. Vlki megtudná mondani nekem hogy mikor lesz debrecen vagy annak környékén a dakar? mert sehol se találok arrol info-t.