Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csátok
nem todnátok segíteni nekem a mission 13-ba mert nem tom mit kell csinálni 😞
elõre is kösz mindenkinek!!
elitehun
tehát magyar felirattal jelenik meg 😄😄
elitehun
Bocsi hogyha már volt
Devil May Cry 4 PC( alul a szöveget olvassátok
Neogan
oks kösz!

One man\'s hero, is another man\'s demon...

PoisonChihuahua
Szerintem egyszerûbb a #235-ös válasz, de mindegy....
BMW320i
Ez mi???A témaindítótok egy nyomorék!!!Ne hallgassatok rá!!!

Neroval ott amikor 4 felé lehet menni akkor elöre, jobbra, balra
Danteval ugyan itt elöre, vissza ahonnan jössz, jobbra, jobbra
Remélem ezzel tudtam valakinek segíteni
PoisonChihuahua
Proud Soulok-at az ellenfelek megöléséért kapsz szal állandóan növekszik. Sõt, ha egy küldetés közepén kilépsz még akkor is megkapod az addig teljesített PS-at. Tehát addig gyûjtögeted õket ameddig jólesik. <#vigyor3>
Neogan
ha egy elõzõ missziót újrajátszok, akkor a végén újra megkapom a Proud Soulokat? Tehát így fejlõdhetek? Akkor újratolnék pár küldetést az "xp"-ért ;D

One man\'s hero, is another man\'s demon...

PoisonChihuahua
Figyeld az árnyékokat! Amerrõl süt a nap, arra kell menni! <#vigyor3>
Hello lenne még 1 kérdésem.
Dante-val vagyok a dzsungeles küldetésen mikor azok a lila ködök vannak az (ajtóknál).Ott akadtam el hogy van ott az elveszett erdõ rész mikor mindig 3 fele lehet menni (elõre jobbra ballra).Már kipróbáltam minden kombinációt de mindig visszadob az elveszett erdõ elejére.Annyit tudok hogy amikor Néróval kellett menni akkor elõször elõre aztán jobbra majd balra kellett menni és kikeveredtem onnan.De a Dante-s résznél ez nem így van.Akni tud segíteni ,légyszi írjon...
bacsobalint
értem ....
kösz az infót...
azért reménykedek h hátha lesz pc-re is ..........

Folytatás szinte biztos lesz, DMC-k mindig jól fogytak, a negyedik rész sem volt kivétel, nincs oka a Capcomnak nem folytatni az egyik fõ frencsájzukat. Hogy pc-re is kijön-e az persze kérdéses, bejelentve még semmi sincs.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

bacsobalint
huu
én pc-n gamepaddal ma toltam ki...
hát ez agyon komoly játék volt.....
remélem lesz 5.része is....
ti nem tudjátok h lesz e vagy sem...?😄

Ragnar360 1 low láma buzi omg -.-"
PoisonChihuahua
Szerinted ezt a KONZOLOSOK fórumán tudni fogják?
HEllo! Tudnátok segitenni, a játék elején tartok amikor még küzdenni kell valakivel aki ugy nézzki mint te kb.. a legelején van azt irja, hogy: space+back+leftshift+I szval elõre kell gurulni és ugy megvágni az ellenfelet de ez nem megy nekem alapbeállitáson(billel jáccok) mit nyomjak az elõre guruláshoz??

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Tényleg hogy erre hogy nem jöttem rá... kösz az infót <#wave>
Eladó xbox 360-ra DMC4.
Ára:8ezer posta is mehet.

Blue orbokat kell vadászni. Minden összegyûjtött 4 db után kapsz egy csíknövelést. Pályákon vannak elrejtve illetve venni is lehet a "boltban" (szobornál ill küldi elején).

Hello nekem csak egy eggyszerü kérdésem lenne.
Láttam videókban hogy a játékosnak hosszabb életcsíkja volt mint a játék elején (ezt úgy értem hogy volt akinek már 2 soros volt az életcsíkja).Ezt az életcsík hosszabbítást skill up menüben hol lehet megvenni?Mert már a 9. pályánál tartok de még ugyanakkora az életcsíkom mint amivel kezdetem és hát így a ennél a pályánál már szükségem lenne rá.Vagy az életcsík magátol fog majd nõni?
tarti19

srácok ha lehet akkor a játlkosok fórumába írjátok😛

bacsobalint
hali én a teljes verzióba abba a résznél járok amikor az elsõpályán😄
a CHATEDRAL-bol tovább kell menni....
ott hogy tudok felugrani arra a lámppára vagy hogy kell továbmenni.......?
???

hali. megvan nekem a demo, most töltöttem le, de van egy kis tré.
felakarom rkani, és elején nemkérdezi hogy hova rakja. elkezdi kicsomagolni vagy nem is tom micsinál. a lényeg h nicns hejem. a C-n fojamatosan fogy a hej és nincs lehetõségem rá h szabaddá tegyek. a windows van csak rajta és igyis épph elférek. nemhiszem el h 9 gigás az a nyomorék windoz...

szoval van valami lehetõség? mert tuti van nemhiszem el h ennyire szivacs lenne, az hogy máshova rakja elejen azt a kis kicsomagolos cuccot? elõre is köszi. sorry nemtom h ez konzolos forum vagy PC-s de a konzolosok is hátha tudnak megoldást. elõre is köszi csá
Shep
Van ebben is olyan felugrok körbe körbe lövöldözök kombó mint az 3-ban? Vannak olyan jó kis akciófilmbe illõ átvezetõk mint a 3-ban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kérdés okosakhoz.

DMD nehézségen a Mephisto & Faust -ok ellen van valami mûködõ taktika Nero-val? Az eddigi "legrabbelem a köpenyét majd a földön agyoncsapom a kis pondrót" munkafolyamat nem nagyon válik be, túl agresszívek, és szinte azonnal triggerelnek. Mozgásterem sincs rendesen dodge-olni a támadásokat mert liftben vagyok.

Help!

ahh, okés köszönöm csak mert láttam vidin hogy egy gyerek valahogy csinálta 😄, és sorry a sok kérdésért de még DMC ba kezdõ vagyok 😄
Seth
Hát max a tárgylistából,vital star-ral

PSN ID.: Beegabor

És lehet valahogy harc közbe életet tölteni? mert mindig egy csikkal nyer 😄
Seth
Legkönnyebb boss, lõdd azokat a lebegõ izéket mellette, azokba majd belekapaszkodhatsz és meg tudod ütni.Pár ilyen manõver után szétmegy a pajzsa,elkaphatod. Amikor sok lövedéket lõ,akkor azokba is bele tudsz kapaszkodni egymásután,amíg oda nem érsz hozzá,ismét ütöd,pajzs le,elkapod. Ezt ismételed amíg vége nem lesz

Hali, a papot a 11.ik pálya végén hogy lehetne leütni?...
a végén mindig sikerül megölnie, és télleg hanyadik pályátol leszek dante-val?😄
Tutoriálba játszok, devil hunter modban.
<#hehe>

HAF Rigel
furi nekem BR lemezen volt és nem kellet letölteni , Remélem kapsz egy hét eltiltást warezhuszár .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Seth
érdeklõdj ott ahonnan letöltötted

kérem segítsetek letöltöttem a devil may cry 4 et de amikor a mapájába akarok lépni kér valami kódot mi az? mit kel csinálni?
Már megvan de azért kösz 😊
Amúgy most annál az óriás békánál tartok...
Nem sikerül megölni úgyhogy mostanában GTA 4-ezek 😄

tarti19
Ott elõbb körbe kell szaladgálnod a kastéályon kívûl , ilyen frost szörnyeket aprítani majd egy lovaggal megközdeni és utána megkapod a képességet, hoyg ezeket a huurka pörgõs mókákat ütéssel aktiválni tudd😊 AZtán amjd itt is ütögetni kella tûzzel szembe a kis prögõforgõ cuccot😊
Ha jól emlékszem egy szobából mész oda egy kis vizes terepen ott ülni kell amjd felmész valami lépcsõn és ott a plafonon ugrálgatsz majd már tudod az utat😊

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy annál a résznél amikor ilyen tûzgolyók jönnek egy hosszú folyosón és van ott egy tábla ami azt írja, hogy a Gyro Blade talán tudja gyengíteni a golyót...
Ott hogy lehet tovább jutni?

Elõre is kösz...

carterx
Köszi

na majd megpróbálom ha lesz kis idõm.

sok sikert neked!

HAF Rigel
yontubon fent van az összes pálya . én is igy mentem azta pélyét mikor lila füstben teleportál .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

helló!elakadtam annál a pályánál,ahova azután kerülök miután legyõztem azt a kígyó,növény micsodát az erdõbe!!Azt hiszem a 9.pálya lesz az!!valaki tudna segíten annál a pályánál,hogy hova kell menni??
Követsd a napfényt. Az árnyékokból jössz rá honnan süt.

sziasztok! segítségeteket kérném! elakadtam a 8. pályán 😞
ott amikor mindíg visszadob. lefordítottam azt a szöveget amit segítségül kapok de nincs sok eredménye a próbálkozásaimnak... 😞
pls valaki!!!!

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...

Ha sikerül megvédeni egy bónusz endinget kapsz. Érdemes ezért újra lenyomni a fõellent (akkor próbálkozhatsz újra, más módon nem), mert a bónusz befejezés elég metál. Human-on meg úgyis nevetségesen könnyû a cucc.

trick daddy: nehézségi foktól és a képességeidtõl függ. Olyan 8-10 óra Human-on. Én mindenesetre 40+ óránál tartok, épp DMD-ben szenvedek a 7. missionnel (rohadt halálpofák mindig lelöknek az eltûnõ platformokról).

carterx
na végignyomtam én is,jó lett volna ha nem ugyanazokkal a bossokkal kellett volna 3x megküzdeni,a szereplõket váltva.
a végét elcsesztem,hirtelen nem tudtam mi a feladat,ahol írja a készítõket,megkellett volna védeni a csajt a dögöktõl pár percig,de kinyírták.
mi történik ha sikerül?

DarkSector
kijáccásssa köbé köménnyn nyócva tájm

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

trick daddy
császtok kb menyi idö a kijácása a dmc4 ?

Kimész a kastélyból az emeleten az udvarra (ahol a bazi nagy kép volt a mesterrõl, amit a csillárral áttörtél). Udvaron körbe (szemét Frostoknak adol)aztán ha leérsz az udvari részre elfelé a kastélytól.

De van térkép a menüben ha elkavarodnál (hint: hosszú egyenes csík az a híd).

carterx
ott van a híd elõtt a kastély,abban menj körbe,de nem a holdal zárod le hanem a zsilipeket kell lezárni.már nemtudom mivel,de megtalálod valahol a kastélyban.bocs de nem emléxek annyira.

leakadtam! a 6 pályánál amikor a holdal vagy mivel elzárom a vizet és lenyílik a híd és oda a hídhoz hogy kell menni? merre felé?

Ps3 ID:mis10 vegyetek fel a barátok közé