Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem todnátok segíteni nekem a mission 13-ba mert nem tom mit kell csinálni 😞
elõre is kösz mindenkinek!!
Devil May Cry 4 PC( alul a szöveget olvassátok
Danteval ugyan itt elöre, vissza ahonnan jössz, jobbra, jobbra
Remélem ezzel tudtam valakinek segíteni
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Dante-val vagyok a dzsungeles küldetésen mikor azok a lila ködök vannak az (ajtóknál).Ott akadtam el hogy van ott az elveszett erdõ rész mikor mindig 3 fele lehet menni (elõre jobbra ballra).Már kipróbáltam minden kombinációt de mindig visszadob az elveszett erdõ elejére.Annyit tudok hogy amikor Néróval kellett menni akkor elõször elõre aztán jobbra majd balra kellett menni és kikeveredtem onnan.De a Dante-s résznél ez nem így van.Akni tud segíteni ,légyszi írjon...
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
én pc-n gamepaddal ma toltam ki...
hát ez agyon komoly játék volt.....
remélem lesz 5.része is....
ti nem tudjátok h lesz e vagy sem...?😄
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
Ára:8ezer posta is mehet.
Láttam videókban hogy a játékosnak hosszabb életcsíkja volt mint a játék elején (ezt úgy értem hogy volt akinek már 2 soros volt az életcsíkja).Ezt az életcsík hosszabbítást skill up menüben hol lehet megvenni?Mert már a 9. pályánál tartok de még ugyanakkora az életcsíkom mint amivel kezdetem és hát így a ennél a pályánál már szükségem lenne rá.Vagy az életcsík magátol fog majd nõni?
a CHATEDRAL-bol tovább kell menni....
ott hogy tudok felugrani arra a lámppára vagy hogy kell továbmenni.......?
???
felakarom rkani, és elején nemkérdezi hogy hova rakja. elkezdi kicsomagolni vagy nem is tom micsinál. a lényeg h nicns hejem. a C-n fojamatosan fogy a hej és nincs lehetõségem rá h szabaddá tegyek. a windows van csak rajta és igyis épph elférek. nemhiszem el h 9 gigás az a nyomorék windoz...
szoval van valami lehetõség? mert tuti van nemhiszem el h ennyire szivacs lenne, az hogy máshova rakja elejen azt a kis kicsomagolos cuccot? elõre is köszi. sorry nemtom h ez konzolos forum vagy PC-s de a konzolosok is hátha tudnak megoldást. elõre is köszi csá
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
DMD nehézségen a Mephisto & Faust -ok ellen van valami mûködõ taktika Nero-val? Az eddigi "legrabbelem a köpenyét majd a földön agyoncsapom a kis pondrót" munkafolyamat nem nagyon válik be, túl agresszívek, és szinte azonnal triggerelnek. Mozgásterem sincs rendesen dodge-olni a támadásokat mert liftben vagyok.
Help!
PSN ID.: Beegabor
a végén mindig sikerül megölnie, és télleg hanyadik pályátol leszek dante-val?😄
Tutoriálba játszok, devil hunter modban.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Amúgy most annál az óriás békánál tartok...
Nem sikerül megölni úgyhogy mostanában GTA 4-ezek 😄
Ha jól emlékszem egy szobából mész oda egy kis vizes terepen ott ülni kell amjd felmész valami lépcsõn és ott a plafonon ugrálgatsz majd már tudod az utat😊
Azt szeretném kérdezni, hogy annál a résznél amikor ilyen tûzgolyók jönnek egy hosszú folyosón és van ott egy tábla ami azt írja, hogy a Gyro Blade talán tudja gyengíteni a golyót...
Ott hogy lehet tovább jutni?
Elõre is kösz...
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
ott amikor mindíg visszadob. lefordítottam azt a szöveget amit segítségül kapok de nincs sok eredménye a próbálkozásaimnak... 😞
pls valaki!!!!
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
trick daddy: nehézségi foktól és a képességeidtõl függ. Olyan 8-10 óra Human-on. Én mindenesetre 40+ óránál tartok, épp DMD-ben szenvedek a 7. missionnel (rohadt halálpofák mindig lelöknek az eltûnõ platformokról).
a végét elcsesztem,hirtelen nem tudtam mi a feladat,ahol írja a készítõket,megkellett volna védeni a csajt a dögöktõl pár percig,de kinyírták.
mi történik ha sikerül?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De van térkép a menüben ha elkavarodnál (hint: hosszú egyenes csík az a híd).
Ps3 ID:mis10 vegyetek fel a barátok közé