Rock Band

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia, Mo-n hivatalosan nem adták ki, ezért ngay láncban nem, max. konzolboltokban tudod megvenni. Kapható külön a játék is (amivel önmagában semmit nem tudsz kezdeni), a bundle pack-ben van dob, mikrofon és 1 gitár (nem kettõ). Ez cca 55,000-60,000 körül fog fájni.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Hy! Szeretnék a tesóimnak venni xbox360-ra, Rock Band 2-t. De nem vagyok otthon konzol témában, így remélem ti tudtok segíteni! Nézegettem 567-on mediamarkt oldalán, cdgalaxison, de sehol nem találtam. Ezt egyáltalán lehet itt kapni, vagy külföldrõl kell megrendelni? Meg remélem jól tudom, ha nem akkor javítsatok ki, hogy ha megveszem akkor jár mellé a dob és a két gitár ugye? Vagy azokat külön kell venni? Köszönöm elõre is a segítséget.
Jissi meg van még a rock band dobod?
Amse
Nincs valakinek eladó szoftvere? (ps3) Megvenném vagy cserélném GH3 Legend of Rock-ra...

Ja, kétnaponta kérdezi meg valaki :)

Annak, aki holnapután jön ugyanezzel a kérdéssel (ne kelljenn annyit visszalapoznia): Igen, mûködik!

Xenu
Bocs, látom már más is kérdezte!:)

Sometimes life hurst like hell

Xenu
Ha megveszem az játékot, akkor tudok játszani a gutiar hero-s gitárommal? Vagy ehhez is kellene venni egyet külön?

Sometimes life hurst like hell

musha
rock band üzlet???
mit szeretnél, kifejtenéd?

heló, M.o-on nincs rock band üzlet v vmi???

lécci privit írjatok!!!
hát akkor valamit nagyon elirtak az 576 konzol ujságba <#banplz>

Cool story, bro.

musha
ami basszusra jó az gitárra is jó kell hogy legyen szerintem...

ok nagyon köszi de én valami olyat hallottam hogy csak basszusnak vagy nem?

Cool story, bro.

igen, mindkét részéhez.

hi all!
van egy guitar hero3-as gitárom xbox360-ra. kompatibilis rock bandhoz? azt tudom, hogy ghwt-hez igen

Cool story, bro.

Jissi!

engem nagyon érdekelne a rock band 1-es dobszett. Kérlek írj, ha még eladó!

[email protected]

köszi
Sziasztok! Próbált már valaki PS2 gitárral Rock Band-en játszani PS3-on?
baggins
Huh, ennek én is örülnék.

musha
komolyan? jaj ez jól hangzik :)

rack=rock :)

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Volt patch es mukodik a gh3 gitar a rack bandel immar ps3 is.

musha
ps3-am van, ott nincs ntsc. viszont guitar hero 3-as kompatibilitás sincs.

wtf, ntsc-s géped van, vagy esetleg jött már hír mikor jön EU-ba?

musha
:( akkor ezt buktam...

nem baj, jövõ héten RockBand 2 :) tremolo nélkül -.-

baggins
Egyelõre csak érdekességképpen kérdeztem, mert jobban örülnék egy plusz bassz gitárnak...de elõbb-utóbb beruházok erre is. :D

Köszi szépen. Ebayen vettem, itt a hivatalos oldala: www.drumrocker.com

Sajnos a szállítási költség + vám + ÁFA miatt majdnem kétszer ennyibe fáj mire ideér...

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

baggins
Egy pillanat: ha esetleg PS3-on játszol, ott nem tudod használni a GH3 gitárját. Éljen a Sony...
Jissi: gratula, nem tudsz adni egy linket, hol lehet kapni és hogy néz ki? Egyik barátom külön venne dobot, azonnal rád is uszítom, hátha megveszi tõled.

Érzésre meg ég és föld.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

musha
jó hír, köszi! :)
az a fekete les paul forma amúgy is sokkal jobban tetszik ^^

és akár azt is mondhatnám, hogy ték, de nem mondom...

GH3 gitárja tökéletes a Rock band-hez, mi is azzal használjuk.

Éjjen a Rock band. Aki akar dzsemmelni, az vegyen fel live-on.

Más: csak pakkban sikerült beszerezni, mivel GH gityók vannak otthon, a RB-gitár eladó. Wireless, minimálisan használt, dobozában. Iá: 10k.

musha
nem csinálsz róla néhány képet esetleg? ^^

amúgy kérdés:
nagyon úgy áll, hogy beszart a gitáromon a tremoló (és lehet, hogy a kék gomb is, bár az legutóbb tünetmentes volt) :( szervízelésre gondolom emberi keretek közt nincs lehetõség, azon gondolkodom, hogy ha esetleg megvenném a GH3-at, akkor annak a gitárját nem tudom használni a RockBand-hez?

gazgoblin
grat a cucchoz <#eljen>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Végre ideért a drága, még öt nap utánjárás kellett hozzá. Ha valaki hozzám hasonlóan kocadobos és megengedheti magának a rohadt magas árat, akkor mindenképpen vegye meg.

Mintha más játékot játszana az ember, annyival jobb minõségû, stabilabb, halkabb, pontosabb. Csak mediumon játszom, de minden számon legalább 20-30%-kal javítottam a pontszámomon. Az érzés pedig egy jó fülessel a fejen szinte 100%-os.

Ezzel együtt eladnám régi, használt Rock Band 1 dobomat. Normális állapotban, doboz nélkül. Semmi baja nincsen, csak elvétve jelentkezik rajta az eredeti gyári dobok hibája, hogy néha egy-egy ütést nem érzékel rendesen a sárga pad. A net tele van különbözõ modokkal, hogyan lehet orvosolni, én az új dobom miatt ennek nem kezdek neki.

Ára alku nélkül 15,000 Ft, budapesti vagy környéki átvétellel.

Már kedden megérkezett az új Ion Drum Kit-em a játékhoz, azóta a vámon ül... :( Alig várom már hogy kipróbáljam.

Õrjítõ, hogy három nap alatt átutazza valami az óceánt és utána két hét kell neki, hogy az Orczy térrõl eljusson hozzám.

musha
ujjujjujj...1 hete nem voltam a store-on, asszem ezért felnézek...a Peace Sells albumot már leszedtem, és nem növeltem vele a jó esélyû random számok listáját :)

gazgoblin

A múlt heti adagból meg két dalt ajánlanék:

Kasabian - Shoot the runner

és a lightosabb “You’re No Rock n’ Roll Fun” – Sleater Kinney dalt

gazgoblin

jövõ héten (okt 2.) Blood Sugar Sex Magik Red hot chili peppers album DLC a Store-on!

ha az egész albumot nem is de az Under the bridge címû nótát mindenféleképpen ajánlom

musha
szerintem sem lehet bandaként nyomni online. tehát vagy haverokkal otthon, vagy neten különbözõ gépeken. kombinálva nem megy. azért így is élvezhetõ ^^

Aszem bandakent nem tudsz online jatszani. Ha jol emlekszem.

baggins
Na, a héten az Überkonzol segítségével nekem is megérkezik a full pack. Hogy be vagyok sózva, az enyhe kifejezés. A GH3-hoz hasonlóan itt is lehet együttest csinálni? Mert csatlakoznék egy magyar bandához, bármely hangszerrel (ének kizárva!:).

Gondolom X360n van. Ez esetben tudsz venni kulon gitart es dobot is.Egesz pontosan [url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2]ITT[/url].
Nem tul olcso, de ezek nelkul a jatek kb semmit nem er. Nekem meg van, teljes pakot vettem anno PS3ra es nagyon ott van a jatek, foleg a dobolas resz.

Énekelsz/elfelejted :P

PSN: berghold

SkunkliX
most kezdtem csak eljátszani a játékkal , és még ha mikrofonom csak csak van , de mondjuk nincs gitárom , sem dobom akkor hogy tudok játszani ? ..mert hogy eddig csak énekelni tudtam. vagy sima headsettel és controllerrel felejtsem is el a játékot ?

musha
nem kicsit. nagyon.

baggins
Ezt még nem is olvastam. Mennyire butának kell lenni ahhoz, hogy valaki ilyen cikket írjon.

Patchra várunk, vagyis az már régóta megvan, csak az EA nem engedi.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Nem.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

PS3 a rock band mukodik a GH3 gitarjaval?

Ryper
edit: nem megy akkor rock band es gitárral...de GH 3 om gitárt valahol pest közelben külön lehet venni 12-15 e környékén?

Bátor Vagy? http://href.hu/x/5fe6

Ryper
és a rock band wirelless guitar (x360) megy a régebbi verziókkal(gh3,gh2)???

+

Dobot be tudnák valahonnan MO ból szerezni?

Bátor Vagy? http://href.hu/x/5fe6