Rock Band
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Annak, aki holnapután jön ugyanezzel a kérdéssel (ne kelljenn annyit visszalapoznia): Igen, mûködik!
Sometimes life hurst like hell
lécci privit írjatok!!!
Cool story, bro.
Cool story, bro.
van egy guitar hero3-as gitárom xbox360-ra. kompatibilis rock bandhoz? azt tudom, hogy ghwt-hez igen
Cool story, bro.
engem nagyon érdekelne a rock band 1-es dobszett. Kérlek írj, ha még eladó!
[email protected]
köszi
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Sajnos a szállítási költség + vám + ÁFA miatt majdnem kétszer ennyibe fáj mire ideér...
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Jissi: gratula, nem tudsz adni egy linket, hol lehet kapni és hogy néz ki? Egyik barátom külön venne dobot, azonnal rád is uszítom, hátha megveszi tõled.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
az a fekete les paul forma amúgy is sokkal jobban tetszik ^^
és akár azt is mondhatnám, hogy ték, de nem mondom...
Más: csak pakkban sikerült beszerezni, mivel GH gityók vannak otthon, a RB-gitár eladó. Wireless, minimálisan használt, dobozában. Iá: 10k.
amúgy kérdés:
nagyon úgy áll, hogy beszart a gitáromon a tremoló (és lehet, hogy a kék gomb is, bár az legutóbb tünetmentes volt) :( szervízelésre gondolom emberi keretek közt nincs lehetõség, azon gondolkodom, hogy ha esetleg megvenném a GH3-at, akkor annak a gitárját nem tudom használni a RockBand-hez?
Mintha más játékot játszana az ember, annyival jobb minõségû, stabilabb, halkabb, pontosabb. Csak mediumon játszom, de minden számon legalább 20-30%-kal javítottam a pontszámomon. Az érzés pedig egy jó fülessel a fejen szinte 100%-os.
Ezzel együtt eladnám régi, használt Rock Band 1 dobomat. Normális állapotban, doboz nélkül. Semmi baja nincsen, csak elvétve jelentkezik rajta az eredeti gyári dobok hibája, hogy néha egy-egy ütést nem érzékel rendesen a sárga pad. A net tele van különbözõ modokkal, hogyan lehet orvosolni, én az új dobom miatt ennek nem kezdek neki.
Ára alku nélkül 15,000 Ft, budapesti vagy környéki átvétellel.
Õrjítõ, hogy három nap alatt átutazza valami az óceánt és utána két hét kell neki, hogy az Orczy térrõl eljusson hozzám.
A múlt heti adagból meg két dalt ajánlanék:
Kasabian - Shoot the runner
és a lightosabb “You’re No Rock n’ Roll Fun” – Sleater Kinney dalt
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
jövõ héten (okt 2.) Blood Sugar Sex Magik Red hot chili peppers album DLC a Store-on!
ha az egész albumot nem is de az Under the bridge címû nótát mindenféleképpen ajánlom
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Nem tul olcso, de ezek nelkul a jatek kb semmit nem er. Nekem meg van, teljes pakot vettem anno PS3ra es nagyon ott van a jatek, foleg a dobolas resz.
PSN: berghold
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Bátor Vagy? http://href.hu/x/5fe6
+
Dobot be tudnák valahonnan MO ból szerezni?
Bátor Vagy? http://href.hu/x/5fe6