Bezárja gyárait a Polaroid

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Möci
Szerintem egy opció ugrott, de tekintve, hogy a bizonyítási eljárás egy fontos eszköze lehet ezért biztos találnak megoldást.
Egyébként a hazai bíróságok is elfogadják, csak egyes sötét, és mûveletlen bírák nem, de fellebvitelen már nincs gond.

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

Nyugaton a bíróságok bizonyítékként fogadják el a polaroid képeket, mint utólag nem manipulálhatót. Mi lesz helyette ?

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

digitális fényképezõgépbe épített nyomtató a Polaroidtól:

link 1

link 2

errõl van szó, nem kell temetni ezt a céget, megtalálták mi kell egy hétköznapi családnak😊

http://gaborszantai.co.uk/

Ja, hogy csak ennyi? Árából kb. 200db papírkép kijön .... vagy több. Nagyobb méretben, jobb minõségben. Hülyének is megéri. 😉
Amúgy elég régen vannak fotópapírra dolgozó pici képnyomtatók, csak drágák.

Meg a T1-ben. A végén a kisgyerek csinál egy képet a csajról a sivatagban.

Gondolom a digitális papírral kapcsolatos fejlesztésekrõl még nem hallottál?

én az animációs papírt várom, amire animált gifeket lehet nyomtatni <#beka3>
jó lenne ha már valaki feltalálná <#finom>

Ki nem szarja le a Visztát?

fenét, a mementóban.

kiveszed a memóriakártyát, meglóbálod és kiesik belõle a kép

Én 1200-ra emlékszem másfél két évtizedre visszamenõen, azt viszont tudom hogy 7000-ért vettek most pár hete egy tízes csomagot.
schrank
a legnagyobb reklám talán a T2-ben volt a polaroiddal kapcsolatban <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Gerygrey
Én valamikor 15 éve találkoztam polaroid géppel, ha jól emlékszem valami 500 Ft volt egy tizes csomag spéci fotópapír hozzá, ami még ma is iszonyat drágának számítana.
Nem tudom, de régen volt egy a családnak, és csak szép emlékek fûzõdnek hozzá. 😊

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

Möci
Orvos a beteghez:
-Van egy jó és egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem?
-A rosszal.
-Sajnos az Ön tüdejében a röntgennel daganatot diagnosztizáltunk.
-...És ezek után mi a jó híre?
-Az, hogy Photoshop-pal eltûntethetem.

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

Te nem tudod mennyibe került egy kép? Ezért szünt meg.
Talán majd õk megcsinálják a digitális polaroidot: ott lesznek a képek a memóriakártyán, de ki printelheted õket egy speciális markolatból😊

A digi egyszerûen átvette azt a funkciót, mint amire a Polaroid filmet kitalálták.
Azonnal kész fényképek. Csak abban több, hogy rögtön "papíron" a kép. Ez viszont a számítógépek korában nem kell már az átlagnak.Elég a digifotó is.

Várható volt, hogy egyszer végleg kihal.

Basszus, de kár értük... 😞
Hogy lehetett így elrontani?
Polaroidnak léteznie kell! 😊
Hátha egyszer feltámadnak.

A kudarc az, ha meg sem próbálod.