Érdemes hobbi lapot készíteni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahol bemutathatók a véghezvitt akciók, szerszámot lehet felajánlani, kertészetek növényeket ajánlhatnak fel, szervezõdhetnek a csapatok, felújítandó területeket lehetne beküldeni képpel és google map-el, fórum lenne stb.
milyen portálrendszert lenne érdemes használni?
vagy kiváltható valami más alternatívával? esetleg valami közösségi oldal csoporttal?
tudtok valami ötletet mondani?
Nézzétek meg!
A jövõ terápiája a jelenben.
Az más kérdés, hogy ma látogatottságot produkálni jó minõségû képekkel és friss hírekkel lehet.... (az elõzõ példát folytatva: ha a citromfa termõföldjérõl van hetente új cikked és új fotód, akkor az nagy valószínûséggel IDÕVEL látogatott/közkedvelt honlap lesz)
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
A youtubeban pedig potenciál van: rengetegen látogatják, és idõvel meg fognak jelenni rajta a tévékben is látható reklámspotok. Persze ez nem egyszerû, mert nagy lesz az elutasítás, ezért késleltetik a bevezetést.
Szal. valóban, ha van közönsége az adott témának, akkor lesz látogatottság, ha nem...akkor nem... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Most pedig egy játékkal kapcsolatos legnagyobb magyar honlapot csinálom és elég jól megy, bár mostanában h IE vel csunya napi 300 an látogatják, de a rekord napi 1500 😊
szal sztem próbáld ki, 1 próbát megér
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mikor kezdted?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egészen jól kinõtte magát a dolog, van, aki a teljes családját is hozza, és sokszor már nem is az autó a fõ téma a beszélgetések során.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
hátigen nem lesz könnyû a népet motiválni hogy közösséglétrehozzanak...
de egy próbát megér, szerintem kezdd el aztán majd dobáljuk az ötleteket ^^
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Attól függ, hogy csak egy ilyen kis saját blogszerûséget, tudásbázist, vagy közösségi oldalt akarsz.
a lényeg h lehetöleg elsöként legyen ilyen oldal, mert az is fontos 😊
mert pl. x-edik zenei oldal nem nagyon érdekli az embereket, én pl. az aion hivatalos magyar oldalát szerkesztem és elég sokan látogatják lévén kb. 1évvel a megjelenés elött elkezdtük csinálni, igy mi voltunk az elsök, nálunk kezdték el az emberek olvasni a hireket, és mivel eléggé frissen hirezünk ki mindent, nincs is panasz 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ha belevágok, nektek fogom elsõnek elárulni, addig hagy legyen a titkom 😊
ekkor pedig semmi visszajelzésem nem lesz
ismerek "nagy" weblapokat ahol jelennek meg a hírek, mégis kihalt, mert nincs válasz a megjelenõ cikkekre, nem alakul ki a közösség
mondok példákat, talán nem reklám, nem annak szánom
itt megjelennek a cikkek, de kommentek nem jönnek, fórum kihalt, mintha kómában lenne az oldal, a teste él de agya halott
ellenpélda ez az oldal, mert itt a látogatók bõvítik a tartalmakat, nem egyirányú a dolog hanem oda-vissza (azt hiszem ezt hívják webkettõnek)
valami ilyenre vágyok ahol a felhasználók is motiváltak, csak nem tudom ezt hogy lehetne megvalósítani egy hobbival kapcsolatban
leginkább külföldön mûvelik sokan, itthon kevés rá a lehetõség
de talán felkelthetõ az érdeklõdés
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
mérj mindent a kezdetektõl, határozz meg magadnak reális, elérendõ részcélokat (elején ugye elsõsorban látogatottság), ha azokat tudod tartani, akkor hosszú távon is életképes lehet a dolog...
attól, hogy szétszórva blogokon, fórumokon tele van infóval róla a net, csak neked könnyebbség 😊
hidd el az emberek nagy része nem kockul 0/24be a blogok/fórumok elõtt 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nem keves😊
forum, blog, kozossegi oldalak <- ezek mik ha nem honlapok?
ahhoz hogy latogassak be kell kuldozgetned sok helyre, es nem art ha jo a honlap mert akkor visszaternek ra😊
.: mobilize.hu :.
Azon gondolkodom, hogy egy hobbiról készítenék weblapot, mert itthon nincs összefogva. (nem nevezem meg a hobbit)
De a mai világban mennyire van létjogosultsága egy honlapnak?
Az emberek hírportálokról, blogokról szerzik az infókat és fórumokra, közösségi oldalakra tömörülnek.
Érdemes ekkor idõt, pénzt, fáradságot fordítani egy honlap bütykölésére?
Vagy közösségi oldalakon klubbokat létrehozva, fórumokon topikokat nyitva, blogot üzemeltetve több emberhez jutna el?
Sok elhanyagolt honlapot találni a neten, mennyi az esélye hogy látogatni fogják azt amit én indítok?
A legtöbb infót egyébként külföldi oldalakról tudnám beszerezni, lefordítani, mert itthon elég kevés esemény történik a hobbival kapcsolatban.
Így heti 3-4 hírt és az alap infókat tartalmazná a lap, képeket, esetleg videót, fórumot. Összehozna egy közösséget vagy "szellem honlappá" válna, mint megannyi site a magyar weben.
Várom tapasztalataitokat!