McDonald\'s
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Live for nothing or die for something.
6db lement és csak éhesebb lettem tõle.
Ha lesz pénzem amit lebaszhatok tuti hogy kikérek magamnak egy 20-at.
Nyámi.
Lehet nem egészséges de egyszer egyszer szerintem simán belefér.
A super size mi az meg egy olyan nagy baromság mint az hogy a mekinek fontos a környezet.
viszont az szemétség hogy csak szénsavas üdítõhöz adnak poharat.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
+INFO: Megint adnak a menükhöz poharat.
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
kell enni, akkor minél olcsóbban jóllakjak,
régen azt hittem a sajtburgerhalmozás a legjobb módszer,
de aztán a dupla sajtos mcroyal nyert 😄
(krumplit, piát stb. sose veszek)
nektek mi szokott beválni?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Csak erre meg azt mondhatná más, hogy "Lehet, de attól még ugyanolyan káros" 😊 Aztán jöhetne a flamewar
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
és ezeket le is irhatja szerintem
kidob egy csomó pénzt 1 tálca szemétért amivel jól sem lakik az ember(sztem ezt direkt ilyenre csinálják h egyél egyél és híízzál)
szeretném tudni hogy milyen változásokat "iktattak be" pl. egy mcroyalnál x év alatt, stb 😊
www.milcse.hu
bloody fucking murder
Amúgy elõször véletlen az eladó srácnak azt mondtam, hogy kérnék egy dupla sajtos mcroyalt, aztán rájöttem, hogy hülyeséget mondtam, és egybõl helyesbitettem, kicsit furcsán nézett rám 😊