McDonald\'s

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ha egyszer lesz sok pénzed javaslom menj el inkább egy jobb helyre, ahol IGAZI hamburgert adnak. Mondjuk Friday's. Én most voltam ott torkos csütörtökön. Na ha azt megkóstoltad majd elgondolkozol azon hogy mit állítóttál a mekis sajtburgerrõl 😛

Klemice
Jó öreg Quick 😞

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

rastaman
mert az ice teát nem a COCA-COLA gyártja... hanem a LIPTON, ezért nincsen az ice teához coca-colas pohár

eightmiles
Mer' olyan finom 😉

Bandee1987
Én eccer 3 db big macet ettem (plusz menü), de még éreztem, hogy egy negyedik is lemenne.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

csak 5db volt a szokásos adag😄

már meguntam,én sem mindig ettem csak havonta.

Danny1987
én nem igazán szoktam ilyeneket enni de azt hiszem kéthavonta/havonta beiktatok egy ilyen napot.

Live for nothing or die for something.

5 db-ot ettem régebben mindig.

Danny1987
nekiesnék az tuti amugy nem tudom lemenne-e amugy meg ha nem megy le késõbb is be lehet nyomni.

6db lement és csak éhesebb lettem tõle.

eightmiles
Nem mondta, hogy megeszi egyszerre 😊 Nekem hidegen is baromira izlik a sajtburger ^^

20 egyszerre aha persze😄DDD

Danny1987
*super size me

Danny1987
A sajtburger k.rva finom.
Ha lesz pénzem amit lebaszhatok tuti hogy kikérek magamnak egy 20-at.
Nyámi.
Lehet nem egészséges de egyszer egyszer szerintem simán belefér.

A super size mi az meg egy olyan nagy baromság mint az hogy a mekinek fontos a környezet.

Bandee1987
Egyébként fura, de részegen sokkal jobban érzem, hogy mennyire zsíros a mcroyal meg a sültkrumpli.

eightmiles
Valamit valamiért 😉

Punker
jaja most újra van pohár, a formája mint a régi 3 decis dobozos cola, a felirat szerint 2008-as széria, kint kivonják a maradék jön hozzánk.

viszont az szemétség hogy csak szénsavas üdítõhöz adnak poharat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee1987
Hajnali 3:30-kor részegen az oktogoni mekiben egy élmény volt a duplasajtos mekroyál 😊

+INFO: Megint adnak a menükhöz poharat.

Ki ez a szõke csaj a fenti képen? Rendesen blokkolnám 😉

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

mostanában fish mac menü + vagy big mac menü+,a sajtburger minõsége romlott.

Christiansen
mindig azt próbálom valahogy elérni, hogy ha már egyszer ilyen helyen
kell enni, akkor minél olcsóbban jóllakjak,
régen azt hittem a sajtburgerhalmozás a legjobb módszer,
de aztán a dupla sajtos mcroyal nyert 😄
(krumplit, piát stb. sose veszek)
nektek mi szokott beválni?

talán túlságosan is<#idiota>

A multkor bementünk a mekibe és akkor még létezett az "M" szendvics és kivot rakva egy nagy plakát a Happy Meal mellé és csaj ismerõsöm ránék a pultra és ilyen hülye hangsúllyal felmutat a plakátra : AZT A SZendvicst kérem xDDDDD Amúgy meg A dunakeszi Auchannál meg már sztem egy csomó más helyen is mmár én töltöm az üdítõt... Hátt. Mi KFC-set szoktunk játszani és teleisszuk magunkat. Amúgymeg Mc' favorit a BigMac BurgerKingben meg a Rodeo. meg a fagyijuk. A BG-s fagyi mindent visz *-*

eightmiles
Ráadásul még finom is ;>

dehogy káros

eightmiles
Finom :C

Aquir
épp errõl beszéltem xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

eightmiles
Lehet, hogy káros.. de finom 😉

Aquir
No offense.
Csak erre meg azt mondhatná más, hogy "Lehet, de attól még ugyanolyan káros" 😊 Aztán jöhetne a flamewar

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

eightmiles
Leirhatod.. de attól még ugyan olyan finom.

szerintem egy témáról mindenkinek lehet negatív és pozitív véleménye is
és ezeket le is irhatja szerintem

jah

eightmiles
Finom és kész.

Akkor nem kell ide írni és ott enni.

aki ott eszik egy igénytelen hülye
kidob egy csomó pénzt 1 tálca szemétért amivel jól sem lakik az ember(sztem ezt direkt ilyenre csinálják h egyél egyél és híízzál)

tigeroo
hi! én olyan oldalra vagyok kíváncsi ahol az eddigi hamburgerek alapanyaga le van írva kronológiában

szeretném tudni hogy milyen változásokat "iktattak be" pl. egy mcroyalnál x év alatt, stb 😊
vénfarok
LOL! menj a... éhes lettem<#szomoru1>

veszelka

Aquir
amikor tv-ben volt leadták ezt is (a film része volt magyarán)

smith09
Ez a super size me egy jelenete. ami csak a dvd d van rajt, mert a filmbõl kimaradt. Amikor megnéztem ezt a filmet megfogadtam, hogy soha nem eszem mekiben. Aztán egy év eltelt aztán újra bementem, de csak havi egyszer.
Már lehet volt:
Szerintem a kislányok íz érzékével van a gond. nem tudnak különbséget tenni az olcsón sokat zabálás és a direkt kidolgozott ízvilágú hamburger között. Aki nem tud különbséget tenni hamburger és hamburger között annak jó a zsömlés szendvics is.
Milan bhv
A rekord eddig 9420 ft.<#vigyor4><#banplz><#beka2><#guluszem1><#fejvakaras>

www.milcse.hu

Aquir
Ááááá ne is mutasd mert elsírom magam (rendesen eszem) <#szomoru1> <#idiota>

Bandee1987
Ááááá ne is mutasd mert elsírom magam (diétázom) <#szomoru1>

Milan bhv
Még 18-án este. 😊 Elõ névnap ünneplés. <#hehe>

www.milcse.hu

Aquir
megnéztem, az BKool volt de az is fagyiféle 😊

jaja😄

terribad
másnak is dobtak be mcdonalds kuponokat? kb. 1 hónapig ingyen bigmac mindenféle mellé 😊

bloody fucking murder

Bandee1987
Én is voltam ma burgerben, dupla whopper menüben, hagymakarikákkal 😊

Amúgy elõször véletlen az eladó srácnak azt mondtam, hogy kérnék egy dupla sajtos mcroyalt, aztán rájöttem, hogy hülyeséget mondtam, és egybõl helyesbitettem, kicsit furcsán nézett rám 😊