Milyen lesz a jövõ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egyébként szerintem 1 globális országot kéne összehozni,1 olyan nyelvel amelyet minden országban tanúlni kellene,meg hasonlók....
És ha találnak idegen civilizációkat,azután még fognak kutatni a többi után is?És mi lesz ha már megtaláltuk õket,találkozunk velük,eljutunk a bolygójukra?
Remélem az a hínár ami az oxigén nagy részét termeli az bírni fogja :o (arról nem volt szó a filmbe)... ki tudja milyen következmények lesznek amire nem is gondolnánk :S
-a kecsöpben már nem hogy paradicsom,de paradicsom aroma se lesz
-a hamburger még nagyobb lesz(förtelem)
-paris hilton öregedni kezd,és emiatt önygilkos lesz,világon mindenhol gyásznap
-a szõkék fogják uralni a földet
-kiszel tünde albumot ad ki(atyaúristen)
-és még sorolhatnám ezeket a szörnyû eseményeket...ennyit akartam mostanság
Árvizet attól függ hol nézzük, Hollandiában biztos lesz ^^
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Az enrgiával kapcsolatban meg biztos vagyok, hogy ha baj van akkor úgy is kitalálnak valamit. Pláne így, hogy már most gondolkodnak a kõolaj alternatíváján mikor még legalább 50 évre elegendõ a készlet.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Egyébként nem kell csak a Föld jövõjében gondolkozni.Az emberiség meghódítja a marsot stb.Én a jövõt az alien-ben lévõnek tudom elképzelni...
Az egyik csatornán szokott lenni a Beyond Tomorrow és abban voltak már a sûrített levegõvel hajtott autók is,de én az elektromosságnak adok nagy jövöt,azt könnyen elõtudnák állítani fény,víz és szélbõl is...
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
-Energia szerintem nem lesz probléma. Ha elfogy, akkor jönnek a megújuló energiák felhasználása (szél, nap/fény, víz, természeti energiaforrások). Már kezdenek elterjedni, nekünk is van vízzel mûködõ óránk :) Elméletileg vízzel mûködõ autót is feltalálták.
-A másik probléma ami vszínû sok problémát okoz majd, a globális éghajlatváltozás. Most néztem meg egy dokumentumfilmet (Fagyos Oázis - A globális éghajlatváltozás). Hallottam és tapasztaltam dolgokat, de nem hittem volna, hogy ennyire durva a helyzet. Szegény pingvinek meg jegesmedvék :( )
A tudomány tovább fejlõdik, vszínûleg még sokáig. Alig várom a repülõ autókat (remélem megélem), uh mennyi baleset lesz már elõre látom :B
Társadalmi szempontból nekem úgytûnik mindenhol egyre rosszabb a helyzet, fõleg Mo-n. (közhangulat egyre rosszabb), ha már elmosolyodik vki a villamoson hülyének nézik :/ Remélem ez változni fog :S Na jó kicsit utópikus vagyok :D
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Magyarország ütközõállamként választás elé kerül és a nagy fenyegetettség hatására behódol a ruszkiknak...
a NATO megnyeri a háborút és Magyarországot áruló nemzetként számontartva felszabdalja...
Magyarországnak egy megyényi területet meghagynak, a magyarok tovább sírdogálnak, megosztottság lesz urrá, majd lázadás tör ki... a belsõ konfliktusba beleszolnak a nagyhatalmak és gyarmatosítják Magyarországot...vége:)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
egyb.:100 év úlva elzárt kis kolóniák lesznek a földön, mert vmi ostoba öngyilkos merénylõ atomreaktornál robantotta fel magát, így az amcsik atomot küldtek z araboknak, iránnak mégis volt atomja amit kilõtt , de az usa az oroszok felett semisítette meg, erre válaszul az ororszok is elkezdetk atomot lõdözni. végül pedig elszigetelt kis közösségek jöttek létre, amik a romokon élnek, és nme tudnak egymásról, de a beltenyésztés miatt egyre nagyobb genetikai hibák lépnek fel a megmaradó populációkban, így vége az emberiségnek, a megmaradt szemeten pedig a csótányok kialakítják saját társadalmukat.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Az üzemanyagos kérdésre válaszolva mire elfogy az összes kõolaj (eltüzelik az autok) adigra akkor luk lesz az ozonunkon hogy elszökik a sok levegõnk mint a jukas autogumiból.... (5-600év mulva)
aztán idõvel megszünik a légtér így a meteorok amik becsapodnak (mert nem égnek el) romboló munkát végeznek (1000 év mulva)
Bilgeci és egyébb gazdag fószer ükunokáik megalapítják az ürtársadalmat és építenek egy hatalmas ûrbázist a földön(1001 év múlva)
Mivel megszünik a légrtér csökkeni fog a gravitációs erõ és a víz elemeire bomlik majd így mivel az egyetlen nyersanyag forrás is kifogy az ûrbázisok leválnak a földrõl (1020 év mulva)
az alapvetõ létfentartáshoz szükséges víz eltünik ezért az urándúsításról leszoknak és egy tudós feltalálja a vízdusítás lehetõségét így élete végéig kinyalják emiatt a seggét (1050 év mulva)
miután ez a tudós meghal a hanvait viszaviszik a földre majd az meberi társadalom 4 felé szakad és 4 irányban elindulnak felfedezni az univerzumot... ebbõl 2 társadalom kihal mert túl távol kerül a naptól így nem tudnak a vasmonstrumokban növényeket tenyészteni és álatokat etetni... (1150 év mulva)
a kihalt társadalmak hibályából tanul a megmaradt két társadalom és feltalálják a mesterséges napfényt mely nonstop nafényhez hasonló energiát biztosít mely a növények fotoszintetizálásához szükséges így eltávlodnak a tejút naprendszerbõl (1300 év mulva)
Az egyik társadalom talál egy bolygót, ahol letelepednek, de az idegen ufók rabszolgaként alklamazzák õket és életük végéig robotolni fognak... (1500 év mulva)
A megmaradt társadalom hoszabb utazás során persze már több generáció nött fel az ürbázison.... talál egy a földhöz hasonló bolygót ahol a dinoszauruszok korából újraépítenek mindent... megölik a dinoszauruszokat és mivel az ember egy ostoba lény nem tanulva az õsei hibájából ugyan úgy tünkreteszik azt a bolygót malyd minden kezdõdik elõrõl....
Bocs kicsit hiperaktív vagyok 4 bomba után :D
+fav de csak azért hogy lássam hányan hülyéznek le :D
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
magát az atomfegyvereivel, aztán eltelik szép lassan 5000 év, és a Föld olyan makulátlanul tiszta lesz, mint a Mars. :)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.