Gears of War 2

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó cucc! :)

http://hardverapro.hu/apro/gears_of_war_2_all_fronts_collection/hsz_1-50.html
Seth
Valószínûleg már soha

PSN ID.: Beegabor

mikor jön PC-re ez a remekmû?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hello.van a játékról warez topic?
Nem vagyok csatlakozva livera, ugyanis Flashelt a gépem, szóval ha tényleg csupán ennyi a probléma, akkor jól megszívtam. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Csatlakozva vagy a Live-hoz?

Úgy tudom karaktereket csak ugy lehet unlockolni hogyha csatlakozva vagy, mert online ellenõrzi hogy megvan-e az adott achievment mielõtt megadja a karaktert. De ha nincs internetkapcsolatod akkor ezeket elvileg nem lehet unlockolni.
Javitson ki valaki ha tévedek.

Hello mindenki. Nekem lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom megnyitni Raam-ot a Gears 2-ben pedig a hozzá szükséges archivement teljesítve van. Légyszi valaki segítsen, mert már régóta próbálok rájönni, hogy mi lehet a probléma.
Hali mindenkinek, aki kedvet érez egyedi tartalmak létrehozásához a Gears of War-hoz mellékelt Unreal editorral jelentkezzen nálam.Új multiplayer térképek ,módok ,stb.......az nézzen el ide hamarosan elkezdem feltölteni az oldalt.
KILLER2
Be is kell lépni egy profilba tudtommal, nem elég csak simán csatlakoztatni a második joy-t.

Töltsük le az internetet!

greenvelvet
Nekem az lenne a kérdésem hogy miért nem tudok co-opolni? mikor rámegyek hogy osztott képernyõs hadjárat azt irja hogy elöbb csatlakoztatni kell egy joystickot. De már csatlakoztatva van és látja is a gép

Sziasztok eladó egy vadiúj, soha nem használt GoW2 Limited Edition. Érdeklõdni pm-ben. Ár:10k

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

kéne 1 kis segítség geas of var al kapcsolat ban valamiért ne mtalál 1 szervert sem neten vki segítene a problémámon pls
Prince23
Neked is van konzolod?<#wow2>

KILLER2
Átrohanni nem tudsz alatta?

most megpróbálom leírni hol akadtam el hátha rá ismertek

egy valami templom szerûség
van kör melynek egy taposó kapcsoló van +oda kell húzni még egy szart és akkor kinyílik 2 ajtó de ha lelépek a kapcsolórol becsukódik mielõtt odaérnék :D

ennyi hátha ráismer valaki és tud segíteni
zaki
hi, persze hogy lehet. itt egy lista, amit lehet tolni coopban (ketten, vagy többen)

army of two
call of duty world at war
left 4 dead
resident evil 5

amiket én ismerek

greenvelvet
Hali. Én most tervezem az xbox360 vásárlást és az a kérdésem hogy a gow2 lehet 2en játszani? tudnátok esetleg ajánlani olyat amit lehet 2en? köszi

Rincewind
Akit esetleg erdekel, masodik Gears of War konyvismerteto: erre!
Mennyit szoptam én ott.:D
Hatalmas mák kellett ott.

Felõlem mehet, de insanen szeretném egyedül végigvinni, co-op-ba inkább hardcore-on játszunk majd. Egyenlõre mint írtam a vízi szörnynél vagyok insanen, de most multizok inkább, el akarom érni a 25. szintet min. aztán majd folytatom a kampány módot is.

Hát nemtom, nekem az egy simábban ment, megy mert már Raam-tábornoknál tartok márcsak az van és megvan az is insanen.

zaki
coopban nincs kedved tolni?
megpróbálhatjuk insane fokozaton is :p

Egyedül kijátszottam Insane-en.:)
Nem annyira durva mint az elsõ rész.

am insanen végigvitte már vki? én most kb a játék felénél járok (viziszörny) nagggyyon durva

gyertek inkább annexezni, vagy koth-ozni, az az igazi játék! nem mintha a horda piskóta lenne (fõleg 50-es szintnél, ugye Hentesbill? a multkori tényleg ott volt a szeren :D)

zaki
én is kb 1 hete vagyok rácuppanva, azóta már a 21. szintig elvittem :D
hordát múltkor elvittük az 50. szintig 4en a biztonság nevû pályán, marha fun volt :D

KILLER2
Halljátok-e ez tényleg jó multiba. Ma haverokkal 4en toltuk horda módban. Nagyon fasza!

spartan 117
Mert hamarosan lesz live.

Akkor minek akarod azokat feloldani?:)

spartan 117
Ez nem jött be hisz nekem live sincs.

spartan 117
rendben megpróbálom

KÖSZI!!!

Nekem sem oldotta fel,de azt csináltam,hogy:
-kihúztam a netkábelt,bejelentkeztem a nevemre,játszottam,kiléptem,kikapcsoltam az xboxot
-aztán bedugtam,elkezdtem GoW2-ni,és akkor feloldotta.

Nem biztos,hogy mûködik,mert ez eddig csak nálam jött be,de hátha nálad is jó lesz.:)

spartan 117
sziasztok!!!
nem tudja valaki hogy kel feloldani a gears of war 2-ben anthony carmine karakterét mert hogy az 1-ben elértem azt az eredményt amit kért de semmi.

zaki
jót gameltünk ma :D
engem is vegyen fel bárki nyugodtan a liveon barátnak, akinek van kedve gow2zni

Játékosokat keresek egy kis baráti GoW2 multira (horda, king of the hill, stb.)
Akit érdekel az vegyen fel ismerõsnek: TheronLaci néven keressetek. Egy haverommal mi napi rendszerességgel játszunk, csak hát a botokkal elég rossz. Keressetek bátran, megbeszélünk egy idõpontot és mehet a játék.

Cod5-ben,meg BF 1943-ban mindig az elsõk között vagyok, de ez a játék nagyon nem megy multiban.:(
Azért Insane-en kiviszem ezt is egyedül,mint az egyet.:D

AntiHero
Eladó:

Gears of Wars 2 (magyar, BONTATLAN) - 7k

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

riddick669
gears of war 3 bocsi az elöbbiért

riddick669
http://www.gamestar.hu/gears-of-war-3-ket-ev-mulva-felakaszthatjuk-a-fara.html

pelezinho
Hali.
Én xboxon akasztottam ki a 2-t nekem nagyon tetszett<#wink>maga a történet,a grafika minden!Nem tudja valaki h Gears of war 3 várható e a közeljövõben?

KILLER2
Akkor nem csak én nézem még ezt a topicot :)

akyyy
Dehogy halt ki csak írni kell bele és felhozza:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szebb,epikusabb,változatosabb. Új ellenfelek,új fegyverek,több jermûves rész,és kevesebb megyek és lövök.
Ha az elsõ tetszett,akkor ez is tetszeni fog.

A gears of war 1 részéhez képest mi változott?(story tudom de grafika,mozgás)
KILLER2
Nem sikerült? Hogy csináltad? Lemezrõl vagy pendriveról? Mert ennek így mennie kell. De nem tudod rádugni a netet az xboxra?

SAJNOS NEM JÓ AMIT A "KILLER" TANÁCSOLT.(megtaláltam- $SystemUpdate_Fall0.8)
MARAD A FLASH-ELÉS,VAGY A "SZEPI" VAGY A "TULAJ".
SEGÍTS !!!
OK ! Köszi ! Meglesz !
KILLER2
Pendriveról vagy CDrõl is lehet frissíteni az X360at. Le lehet szépen tölteni az update-t, kiírod vagy ráteszed pendrivera, beteszed az X360ba, aztán kész is.

Vagy elmennék érted is ha benne vagy,nem kell ideadni a lemezt.
Akár holnap du.,az is kb.csak 1 óra kiesés ?
Nem kérdeznéd meg a tulajt,hogyha elmennék õérte kocsival (hétvégén vagy bármikor ha ráér)updat-el kb.5 perc,és odaviszem õt ahova mondja.
Különben a XI.ker Bornemissza tér-nél lakom.(busz 73-as végáll./régi fekete 7-es vonal/)Nem tudnak más megoldást.(minden régit visz,csak az újat nem)
Tel.: 309544801.
Jani.
Oldal 1 / 4Következő →