Gears of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://hardverapro.hu/apro/gears_of_war_2_all_fronts_collection/hsz_1-50.html
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Úgy tudom karaktereket csak ugy lehet unlockolni hogyha csatlakozva vagy, mert online ellenõrzi hogy megvan-e az adott achievment mielõtt megadja a karaktert. De ha nincs internetkapcsolatod akkor ezeket elvileg nem lehet unlockolni.
Javitson ki valaki ha tévedek.
Töltsük le az internetet!
Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci
egy valami templom szerûség
van kör melynek egy taposó kapcsoló van +oda kell húzni még egy szart és akkor kinyílik 2 ajtó de ha lelépek a kapcsolórol becsukódik mielõtt odaérnék :D
ennyi hátha ráismer valaki és tud segíteni
army of two
call of duty world at war
left 4 dead
resident evil 5
amiket én ismerek
Hatalmas mák kellett ott.
Nem annyira durva mint az elsõ rész.
hordát múltkor elvittük az 50. szintig 4en a biztonság nevû pályán, marha fun volt :D
-kihúztam a netkábelt,bejelentkeztem a nevemre,játszottam,kiléptem,kikapcsoltam az xboxot
-aztán bedugtam,elkezdtem GoW2-ni,és akkor feloldotta.
Nem biztos,hogy mûködik,mert ez eddig csak nálam jött be,de hátha nálad is jó lesz.:)
nem tudja valaki hogy kel feloldani a gears of war 2-ben anthony carmine karakterét mert hogy az 1-ben elértem azt az eredményt amit kért de semmi.
engem is vegyen fel bárki nyugodtan a liveon barátnak, akinek van kedve gow2zni
Akit érdekel az vegyen fel ismerõsnek: TheronLaci néven keressetek. Egy haverommal mi napi rendszerességgel játszunk, csak hát a botokkal elég rossz. Keressetek bátran, megbeszélünk egy idõpontot és mehet a játék.
Azért Insane-en kiviszem ezt is egyedül,mint az egyet.:D
Gears of Wars 2 (magyar, BONTATLAN) - 7k
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Én xboxon akasztottam ki a 2-t nekem nagyon tetszett<#wink>#wink>maga a történet,a grafika minden!Nem tudja valaki h Gears of war 3 várható e a közeljövõben?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha az elsõ tetszett,akkor ez is tetszeni fog.
MARAD A FLASH-ELÉS,VAGY A "SZEPI" VAGY A "TULAJ".
SEGÍTS !!!
Akár holnap du.,az is kb.csak 1 óra kiesés ?
Különben a XI.ker Bornemissza tér-nél lakom.(busz 73-as végáll./régi fekete 7-es vonal/)Nem tudnak más megoldást.(minden régit visz,csak az újat nem)
Tel.: 309544801.
Jani.