22-szeres DVD írót készített a Samsung
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az írás minõsége nem mindig az írás sebességétõl függ. :)
Az ember nem is gondolná :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
52x cd irás/olvasás is hozta anno, remélem most is lesz ára a feleslegesen gyors irásnak :D
Forza.
Az audio lejátszás a lejátszó függvénye szokott lenni, nekem pl a samsung mikrohifi mindent, még az adat cd-ket is vígan lejátsza. Prüntyög mint annó a C64-es magnókazik.
kb errõl van szó
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ja és kevés gyártó készít saját belsõt, leginkább vesznek, mint pl az Asus (lite-on), meg Philipssbe asszem Samsung van és stb.
Ez az önmagának meghatározza a sebességet nem jó! Én DVD-t mindig 4xesen vagy 8xosan (de inkább 4) írok. Így visszaolvashat sokáig (én nem a legolcsóbb lemezeket használom, hanem VErbatimot, de csak ezt)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ha majd vennem kell új írót, ez lesz az elsõ amit kipróbálok, de már most fogadok két sörbe, hogy azzal sem fog menni...
LZ forever
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Volt egy teszt a prohardware-n, vagy a hwsw-n, ahol az egyes írók és lemezek lettek tesztelve különbözõ írási sebességekkel.
Érdekes eredmények jöttek ki. Volt pl. olyan író, ami nagyobb sebességgel jobban (kevesebb hibával) írt, mint kisebb sebességeken.
Az én Pioneer írómmal 48*-osan szoktam írni audió CD-ket, autó hifi tökéletesen lejátsza.
Mondjuk a 4-5évvel ezelõtti 52x-en megírd CD-im is bírják még mindig
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Pfff. Duplarétegûbõl pont a "minuszos szabvány, mint újraírható? Nem elég az egyszer írható rétegváltási szívása, vagy mi?
Amúgy továbbra is maradok a 6x-os írási sebességnél.
Valaki hozzáértõ esetleg?
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz, nem nagyon lehet már kapni 8X-os lemezt például.
Egyébként én 16x-os lemezre is 8, ha sokat kell írni egyszerre és sietek akkor max 12x sebességgel írok, biztos ami biztos. A megbízható minõség fontosabb, mint 5 perc idõnyereség.
Én nem vagyok annyira jártas a témában, de úgy tudom, a lemezeket max. a névleges értékükön érdemes pörkölni, mert efelett rosszabb lesz az írás minõsége és rövidül a lemez élettartama. Javítson ki valaki, ha tévedek.
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"