Azt mondja \"időt kérek\"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

woden
hi mindenki.,
ez a felejteni akar szöveg egy nagy kalap sz@r!!! simán vége.azért van a másikkal mert õ kell neki . ennyi. nyavajgás helyett te is menj és keress magadnak egy megfelelõ párt.

Hívd fel és kérj tõle talit. Amikor találkoztok, mondd el, hogy mit érzel iránta. Ezt te tudod a legjobban.
De mindenképp személyesen szerintem.
Kérdezd meg tõle, hogy miért szakított veled. Mit szeretne?
De azért éreztesd vele, hogy neked sem volt ám könnyû.
[HUN]FaTaL
Na most tanács kéne 😞 Egy közös ismerõsön keresztül kiderült hogy csak azért van a másikkal mert felejteni akar. Nem értem akkor miért szakított, és most kéne beszélnem vele de nem tudom mit tegyek vagy mit mondjak. Help me!

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Hát ezt éreztem én is, ennél szarabb nincs is.

Igen, ez a legsz@rabb, amikor neked tökéletesen megfelel, úgy érzed megtaláltad a neked való párt és kiderül, hogy neki nem vagy jó.
Ez a legrosszabb. <#help><#nemtudom><#falbav>
csn tamás
szoval. a 2 éves kapcsolatom után 1 héttel jöttem össze az emlegetett hölggyel. találkozgattunk s mindenben megfeleltünk egymásnak akkor még. lementem hozzá még mielõtt elutaztak s nagy esõ volt este (pince tele meg minden)s nemtudtam hazajönni(nemis akartam de ez más kérdés)így ottragadtam. mondanom sem kell hogy együttaludtunk s onnan már nem volt megállás. olyan jo volt minden hogy nemhittem el. anyukája iszonyu kedves volt, öccsével is tökjol megvoltam. elutaztak egy hétre s mikor hazajött az egész hetet együtt töltöttük s utána is náluk voltam 1 hetet meg még lementem szoval az 1 honapbol itthon voltam kb 1 hetet persze összeadva a napokat. olyanok voltak a beszéletések s minden ami végülis minden vágyam volt. ugy gondolkozott ugy állt hozzám s terveimhez. ezért mondom hogy rengeteg kaptam tõle persze átvitt értelemben s nemis tudom lesz e még valaha ilyen. nekem minden tekintetben megfelelt a hölgy. persze még teljesen nem ismerhettem ennyi idõ alatt. de jött egy pont amikor idõt kért s elmondta hogy nincs bennem meg feltétlen az amit õ keres egy férfiben. mondtam hogy nemis voltunk még annyit együtt de õ így látta. s eltelt 2 és fél hét s mikor hazajöttem nyaralásbol megkérdezte mikor adhatja vissza a holmim. igy lett vége.
volt vagy inkább vannak olyan pillanatok amikor magamat hibáztatom. szerettem volna olyan lenni ami neki megfelel. hibáztattam az életet.

ez a legszarabb amikor neked jo a partner de te nemvagy jo neki. és nemtudsz tenni ellene...

Elnézést ha eltértem a témától...

ha gondoljátok leírom majd a 2 évest is akkor csak tényleg nemakarok nagyon eltérni a topik valodi mondanivalojátol

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Engem inkább a 2 éves érdekel, de jöhet ez is.
csn tamás
ez azért durva volt...
leírom majd akkor a sztorit közkivánatra...

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

"idõt kérek" azaz "már mással dugok" 😊

[HUN]FaTaL
Oszd meg, bár segíteni nem tudunk szerintem 😞 Ahogy rajtam sem tud senki. Nekem egy két évesnek lett vége, azt se tudom mit kezdjek magammal.

csn tamás
Ez nehéz és hosszu mese lenne de ha gondoljátok megosztom. Kicsivel több mint 1 honap volt de az rendkívül tartalmas volt és nagyon nagy volt a fellángolás mind a kettõnk részérõl. Elõtte volt nemsokkal egy több mint 2 éves kapcsolatomnak vége (én szakítottam, de ez is hosszu mese<#vigyor4>)de ez az egyhónapos kapcsolatom ugyérzem többet adott nekem mint a 2éves.

[HUN]FaTaL
Üdv a klubban, nekem is két hete. Nekem is hiányzik, de ez van. Más mással van és általában ilyenkor ez a helyzet. Ha nem is fizikailag van mással a szünet alatt, de lélekben mindenképpen. Fel a fejjel én is próbálkozom. Mennyit voltatok együtt?

csn tamás
hát nemtudom. talán nincs. de kitudja. hiányzik.

Üdv a klubban! <#nyes>
Azt még tudnod kell, hogy ilyenkor általában már van egy másik fickó ... <#levele>
csn tamás
sziasztok! csatlakozom azon emberek táborához akik azt mondják, hogy ha idõt kér egy hölgy akkor már annyi a kapcsolatnak. (2 hete tapasztaltam<#rinya>)

Már hogyne találnál!? 10 férfira jut 11 nõ, szóval rád jut akkor 1,1 <#vigyor3>
A régit ne számoljuk, az már más vizeken evez. Viszont így rád vár valaki valahol, az tuti, csak meg kell találnod.
Hajrá, elõre!
[HUN]FaTaL
Ha meg nem, akkor meg egyedül maradok így jártam.

Ugyanígy volt nálam is. Egy kis idõ és kihevered. Így van, találsz jobbat.
[HUN]FaTaL
Na visszavittem a cuccait, gondoltam hogy valaki más van a háttérben mert már van valakije. Két év után, két hét alatt😄 Biztos nagyon szerethetett, de mindegy, majd találok jobbat.

[HUN]FaTaL
Tévedtem, nagyon is tapasztalt vagy, és igazad van😊

salsoul
Voltam.
És tisztában vagyok a szerelem tulajdonságával.
Amíg tart mindenki vak.
Nem egymást szeretik a felek, hanem azt amit egymásba vetítenek.
Aztán idõvel egyre inkább fogy a vetítés, és egyre inkább felszínre tör a valóság.
És ez a kapcsolatok legkritikusabb pontja.

És ha két ember mégsem kompatibilis egymással akkor meg kell szüntetni a már (elég ha csak egyik fél számra) terhessé vált kapcsolatot. Mert semmi jó nem fog belõle kisülni. Illúziók ide vagy oda... Vagy te mit gondolsz errõl?

Azt is érdekesnek találtam, hogy a szerelmesek nem fordítanak egymás megismerésére idõt...
salsoul én befejeztem veled, mondtam már. Nem kérek semmiféle véleményt a hsz-eimhez tõled. És nem is veszem figyelembe többé.

Fatal: Tegnap még akartam írni, de már fáradt voltam hozzá. Nekem az nem tetszik ebben a történetben, hogy tuti nem ott lett ilyen a lány, biztos volt ennek valami elõzménye. Nem hiszem el és olyan nincs is, hogy egy nyaralás elsõ napjai alatt jön rá, hogy nem biztos hogy szeret. Tudta ezt már elõtte is, de mégis elment nyaralni veled! <#boxer> Sajnos ez van.

Azt mondják a 7. év a kritikus a nagy szerelmeknél. Valahol meg azt olvastam, hogy 3 év max egy szerelem "kihordási ideje", aztán megszûnik és marad a szeretet, tisztelet. Jó esetben.
[HUN]FaTaL
"Miért kell így összeomlani egy szakítástól?"

Voltál te már szerelmes? Mert szerintem soha.

salsoul
Jó hülyének lenni nemigaz? <#nyes>
114-esben: "Miért kell szakítás után hülye p*-ni azt akit szeretünk?"
Ezt te kérdezted.

Nem õ mondta hogy Hp, hanem én, amiért ilyen körülmények között szakított. Nem én szerettem a lányt teeeee!
salsoul
Az olvasásról annyit, hogy hol mondtam én, hogy fatal mondta hogy h.p. a csaj?
Ott oldalt lennt volt, hogy:
Válasz 'Jacky' üzenetére (#110)
Válasz 'Jacky' üzenetére (#113)
A félreértés abból fakadt, hogy Fatal elsiklott efelett.

Az én szegénységi bizonyítványom hmmm... már nem is tudom hányadik lesz. <#vigyor4>
Azzal tapétázok <#hawaii><#vigyor2>
Mi mást mondjak arra, aki a barátjával történõ nyaralás kellõs közepén ilyeneket írogat egy ismerõsének?
Teljesen megértem, hogy Fatal nem akart bizonytalanságot ebben. Én is ezt tettem volna.
És ha vetted volna a fáradságot arra, hogy egyáltalán elolvasd normálisan és értelmezd, akkor rájöttél volna hogy én mondtam azt, hogy HP a csaj és nem Fatal. Nem az én barátnõm volt!
Egyébként meg teljesen átmégy már olyan szintre, hogy mindenbe belekötsz amit írok. Nem veszed észre magad?
Saját magadról állítod ki a szegénységi bizonyítványt ebben a topicban is meg a többiben is ahol kizárólag velem kötözködsz.
<#kocsog>
salsoul
A post leginkább Jacky-nek szólt, mert ó mondta hogy az ilyen az h.p., elront mindent stb.

"A visszalépés nem mindig hûtlenség. A lemondásban olykor több a szerelem, mint a makacs, veszélyt hozó ragaszkodásban."

Szeretni birtoklás nélkül is lehet a másikat.
Anélkül, hogy magamnak akarnám.
[HUN]FaTaL
"Lehet hogyha nem csinált volna ekkora ügyet abból a pár sorból még mindig együtt lennének, és a lány is megondolta volna magát."

Lehetséges, de nem hiszem elõtte nem találkoztunk egy hónapig mert vidéken volt gyakorlaton. Én nem csináltam nagy ügyet belõle, megkérdeztem mit érez, mit szeretne akkor mondta a szünetet.

Türelmetlen voltam, ez így van.

"Miért kell így összeomlani egy szakítástól?"
Mert szeretem, ilyen egyszerá.

"Miért kell szakítás után hülye p*-ni azt akit szeretünk?"
Én ilyet nem mondtam, de mégcsak nem is gondoltam.

"Miért nem lehet szakításkor is ember módjára viselkedni, még akkor is ha esetleg a másik nem úgy viselkedik?"
Úgy viselkedtem, legalábbis úgy érzem. Nem üvöltöztem, nem csapkodtam, nem kiabáltam, kultúráltan próbáltam beszélgetni. Õ nem akart, megértem.

salsoul
Jó, és?

A lány nem tudta pontosan, hogy mit érez.
Fatal ettõl türelmetlen lett és bepipult, és ezzel borult a bili.
Talán több türelmet kellett volna tanúsítania...

Lehet hogyha nem csinált volna ekkora ügyet abból a pár sorból még mindig együtt lennének, és a lány is megondolta volna magát.

Miért kell így összeomlani egy szakítástól?
Miért kell szakítás után hülye p*-ni azt akit szeretünk?
Miért nem lehet szakításkor is ember módjára viselkedni, még akkor is ha esetleg a másik nem úgy viselkedik?
Attól ahogy és amikor csinálja. Olvasd már el!
salsoul
Miért hülye p* attól vki, hogy szakít?
Sokkal rosszabb illúziókban élni...
[HUN]FaTaL
Nem akarta elmondani, hanem épp írta valakinek iwiwen hogy nem tudja hogy szeret e még mikor véletlen rápillantottam a monitorra mert ott ültem a szobában és odamentem hozzá. Ráadásul az Õ ismerõseinél voltunk, ez szerdán volt és csak hétfõn jöttünk haza. Remek volt. Tök érdekes mert még mindig azt érzem hogy ezt is elnézném ha újra együtt lennénk de ez esélytelen. Az biztos, hogy Németországba többet nem szívesen megyek pedig Bonn is Köln is szép város.

Bocs, hogy ezt mondom, de ez egy hülye picsa! Elrontja a nyaralást ezzel! Nem bírt volna várni pár napot, amíg hazaértek? Neki ott kellett mindenképpen kimondania, hát pffff!
Arra se volt tekintettel, hogy ezzel neked is nemcsak fájdalmat okoz, hanem tönkreteszi a nyaralásodat is. Jó fej, mondhatom!
Jól tetted, hogy tiszta vizet öntöttél a pohárba. Ne tartson bizonytalanságban senki!
Peetboy
Külföldi nyaralás közben mondta ki,hogy vége? Gratulálok. Sok esze volt, nem mondom.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

[HUN]FaTaL
Na egy hete velem is megtörtént ez az eset egy két éves kapcsolat után, külföldi nyaralás közben (együtt) elég gázos volt, hazajönni sem tudtam. Azt mondta idõt kér, elõször belementem. Két napig bírtam aztán azt mondtam hogy döntsön, úgy döntött hogy vége, de én úgy gondolom jól tettem, a szünet sohasem vezet jóra.

szoismetles:/

hat ev alatt sok minden tortenhet. En azt mondom, hogy ha ezt az elso ket evben jatsza el a noszemely, akkor nagy valoszinuseggel bukta lesz a vege. Mi is ujra osszejottunk topikban emlitett lannyal, aztan persze befuccsolt a dolog. Az a furcsa, hogy tobb mint tiz evig senki nem jatszotta ezt el velem...

Peetboy
Nálam is volt ilyen régen a volt barátnõmmel, amikor azt mondta gondolkodik, és addig nem találkoztunk. Pár héttel késõbb szakított velem. Igaz utána 2 hónapra rá újra összejöttünk, de az csak 1 hónapig tartott.

A mostani b.nõm is mondott már olyat,hogy gondolkodik és olyat is, nem akar látni egy darabig, de vele még sosem szakítottunk, pedig már 6 éve együtt vagyunk és remélem együtt is maradunk.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Hát bizony, ritkaság ha visszamegy hozzád.
nem.tudjátok hogy vége.

igy van!

Ha valaki, valaha azt mondja nektek, idõt kér, hogy átgondolja a dolgokat, számítsatok rá hogy vége lesz!
Szerinte biztosan gerinces volt, hogy megmondta elõtte, nem szeret és vége. Szerintem nem, mert még mindig szerettem és a feleségem volt, miközben már mással dugott.
chhaya
3 hónap, az szép... kicsit gerincesebben is meg lehetett volna oldani a dolgot a részérõl...

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Rohamtempóban, pár nap alatt felhajtott egy albérletet és minden könyörgésem ellenére odaköltözött. Még én adtam arra is 40k pénzt, hogy ki tudja fizetni a kauciót. Aztán 3 hónap múlva már félig odaköltözött az új sráchoz, a kollégájához.

Igazad van, szerintem is lezárta már magában ezelõtt, csak lehet, hogy magának sem vallotta be, nekem meg fõleg nem.
chhaya
na ez tényleg szemét. viszont így nekem már úgy tûnik, hogy sokkal elõbb lezárta magában a kettõtök kapcsolatát, csak errõl téged elfelejtett tájékoztatni... gondolom sokkal kényelmesebb volt neki veled maradni, míg nem jön egy másik biztos. :S akkor hogy oldotta meg? rögtön hozzá is költözött?

Jó, mondjuk 1 hónap eltelt mire ágybabújt vele. De akkor még a feleségem volt és szerettem õt!! Ebbõl is látszik, hogy a házasság intézménye már rég kiüresedett, senki se veszi komolyan.
Az a gond, ha el akar menni valaki, elmegy. Tökmindegy, hogy mit csinálsz, akkor is.

Az meg milyen már, hogy "véletlenül" akkor hagy el, amikor már tudja, hogy bejön egy másik srácnak! Amikor már kvázi megvan az új párjelölt. Addig persze jó voltam a ro.adt k..vának!
És én hülye még azt hittem miattam tornázik minden nap este 1 órát! Hát a fenét, a másik srácnak akart imponálni, hogy lead pár kilót. Undorító!
Átbaszott a palánkon, de rendesen.
Na ezért váltam el tõle haraggal.
chhaya
egy elég rossz módja a felejtésnek... így nem fog lezárni teljesen, ha rögtön belekzed egy új kapcsolatba. max elfedni próbálja a régit. nekem az jön le ebbõl, hogy nem bír egyedül maradni a gondolataival...

Egyetértek. Hogy lehet egy több éves kapcsolatot lezárni hipp-hopp, úgy hogy pár nap múlva már mással van? Velem is épp ez történt, úgy látszik nem egyedi eset. Ez olyan mintha a másik leszarná az együtt töltött idõt, a sok közös élményt, és végsõsoron téged.
Nálunk is az volt azonban ami nálatok, hogy nem érezte már, hogy szeretem, pedig én sok mindent megpróbáltam, hogy bizonyítsam. Nem volt elég.
De ez akkor is a legdurvább az egészben, hogy pár nap és más fickóval kavar. Undorító!