Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rev Hard
Te Béla pityeregjél már máshol, a fél oldalt teleszemetelted már. <#ejnye1>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

én nem értem miért nem basznak már ki innen téged az adminok a picsába amikor a fél oldal rühelli a pofádat a moderátorokkal együtt
még, hogy nincs részrehajló moderáció... kezdem érezni, hogy jogos volt az a bann, csak kár volt levenni, gondolom sírtál egy sort, hogy most odalett az életed értelme
http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Alienxperiment #72251
wtf kategória egy kicsit
j0nNyKa
mindenesetre ne írd le az egész oldalt azért, mert agyhalála lett egy moderátornak
ebből azért még nem hiszem hogy érdemes általánosítani 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ja. Azért kiváncsi lennék milyen topic-ot és hogy rombol egy moderátor...és ez érdekes fényt vet az egész oldalra.
http://sg.hu/moderator/buntetopontok
Ez nem semmi. A moderátor is ki lett moderálva? Vagy önmagát tiltotta ki? Lehet olyat egyáltalán? Milyen oldal az ahol a moderátorokat is kitiltják? <#fejvakaras> j0nNyKa mit csináltál, tele trollkodtad a fórumot? Ez mekkora...egy...hát nem is tudom micsoda.
j0nNyKa
a topicnak neve is van? 😊
szerk: semmi, rájöttem, bent is van már úgy látom
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.15. 11:58:30

Üdv!

Szeretném kérni a moderátorokat,hogy ezt a bannert illesszék be a topikba.Sajnos a házigazda már rég nincs köztünk...banner
Előre is köszönöm

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Ha moderátori topikban, valaki nem ért egyet egy moderátor ténykedésével, abban mi az off? Privátra inkorrekt módon nem válaszolsz, ha itt szóvá teszem megy a büntető pont! Visszaélsz a hatalmaddal! Hol lehet panaszt tenni ellened?

Egyébként meg elgondolkozhatnál rajta, hogy miképpen viselkedsz egy tíz éves taggal, főleg úgy, hogy ezidáig talán, ha egy büntető pontom volt.

www.smart-bus.hu

Inkább a korrektségre figyelnél oda, válaszolnál, ha kérdeznek, és akkor talán nem menne az off...

www.smart-bus.hu

még azt hiszed mert új vagy itt 😊
j0nNyKa
csak veled nincs itt baj igazából

Bronx South
Elnézést, nem offolok tovább.

Bronx South
Válaszolok, de ez az utolsó a témában, nem szeretném ha bármelyik moderátor frusztrálva érezné magát.

Az a helyzet hogy az NWO egy olyan fogalom, ami témák sokaságát jelenti, nem fókuszál konkrétan sem a gyíkemberekre (amit magam sem ismerek el), sem a történelemre, se semmi másra, az NWO tulajdonképpen a nem mainstream dolgokkal foglalkozik. Hogy ebbe mi tartozik bele mindenki döntse el maga, olyan emberek viszont mindig is lesznek, mindig is voltak akik kételkednek a &quot;hivatalos&quot; dolgok valódiságában, és megpróbálnak választ kapni, választ keresni bizonyos kérdésekre. Persze lehet hogy ez nem mindenkinek tetszik, ám nem a te posztod, se nem az enyém eldönteni hogy van-e helye ennek az SG fórumon, illetve van-e helye ennek a világban.

Vitatkozni persze lehet a témákról, sőt ettől lesz érdekes a tudomány hogy mindenki beleviszi a saját elképzeléseit, érveit, viszont ez köszönőviszonyban sincs a trollkodással, a szándékos provokálással, a másik leidiótázásával. Ha Isten létezését akarod megcáfolni ne azzal gyere hogy márpedig egyedül az evolúció az elfogadható, hanem hozzál fel konkrét érvet és bizonyítékokat hogy szerinted miért vitatható Isten létezése, miért vitatható a vallás, ha pedig nincs érved ne vitázz, ne akard eldönteni hogy mi a tévképzet és mi nem.

Mellesleg gondolj csak bele, ha nem lennének olyan emberek akik a világot próbálják megérteni, vagy épp az ok okozatot összerakni, még mindig ott tartanánk hogy a Föld lapos, vagy épp nem indították volna újra a nyomozást Diana halálával kapcsolatban, stb. És hogy általam is érdekelt példával éljek, hogyan lehetne megbízni a mainstream információk valódiságában amikor az ukrán helyzettel kapcsolatban totális a zűrzavar, amikor már az amerikai emberek is kételkednek a WTC történetével kapcsolatban ?
Utoljára szerkesztette: Bronx South, 2014.08.15. 03:53:11

j0nNyKa
tök meglepő, hogy itt szájkaratéztok modtopicban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja nem.

Hatalmas tévképzeteitek vannak, csak magatoknak köszönhetitek az összes topik bezárását, zsidóztok, cionistáztok, hülye konteókat alkottok, történelemhamisítást végeztek, holokausztot tagadtok, aztán meg amikor a topik bezárására kerül a sor akkor széttárjátok a kezeteket, nem értitek az egészet és az általatok trollnak nevezett emberekre mutogattok, hogy miattuk volt, mert bele mertek kötni mondjuk a chemtrail létezésébe, vagy a csecsemőevő királyi vérvonal sztorijába.
A politika rész is egy zsidózó (SoDi) gyerek miatt lett bezárva, egyébként meg ne sorolj bele senkit semmilyen politikai táborba, mert személyeskedés, főleg a liberálbolsevikozás, meg a politizálás is tiltott a fórumon tudtommal.
Amúgy meg aki kineveti a konteóitokat az csak liberálbolsevik balos lehet? Eléggé vicces...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként hozzáteszem, hogy az egyik jobbikos ismerősöm ugyanúgy szétröhögte magát, amikor elküldtem neki saintgerman gyíkemberes, farokcsakrás hsz-eit.<#smile>
Hibátlan a megfogalmazás.. <#eljen> Ezen a fórumon talán csak a látogatottság aránya miatt fordítottak kevesebb figyelmet a pusztítás emberei...

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

És így nyírták ki a Magyar mentalitás topikot is a hír topik bezárása után...

www.smart-bus.hu

Bronx South
A tanácstalanságodra ! <#smile> Nem igazán követem a magyar történelem topikot, de nagyjából sejtem hogy mi zajlik ott. Bármilyen furának fog tűnni de ez az egész sztori évekre nyúlik vissza, konkrétan a Hír topikig. Ott folyamatosan mentek a pro és kontra viták a liberálbolsevik balos, és a jobbos érzelmű emberek között. Az előbbieket nevezhetjük álszkeptikus gumiszoba söpredékeknek, többnyire ők irkálnak a Best of és hasonló jellegű pöcegödrökbe, de ami a lényeg hogy őket érintette leginkább a Hír topik bezárása, nem véletlenül lett a gumiszobában egy alternatív topik a különböző jobboldalt fikázó híreknek, ugyanazokkal a főszereplőkkel. Ennyit bevezetőnek.

Aztán bezárásra került az alternatív hír topik is, majd érdekes módon elkezdtek szaporodni a részben álregekkel trollkodó emberkék az NWO -ban, az itt jelenlévő moderátor felhozatal pedig ezt úgy reagálta le hogy ha nem vet véget a HG a balhéknak akkor bezárásra kerül a topik. A HG minden esetre végezte a dolgát, törölte a közösség által jelzett hozzászólásokat, ám ezt nehezményezték a trollok és jöttek ide bőszen panaszkodni hogy a HG nem végzi jól a dolgát, ezzel tovább hergelve a moderátorokat a topik kapcsán. Itt kiemelném az Immovable nevezetű főtrollt, a jól végzett munkája után rendszerint a Best of topikban veri a nyálát.

Milyen érdekes, most nem ugyanez a forgatókönyv zajlik egy másik, a baloldal által nem kedvelt témát firtató topik kapcsán ? Dehogynem. Azóta az NWO ki lett nyírva, sok régi ember eltűnt a közösségből, valószínűleg ez a cél a magyar történelem topikkal is.
Utoljára szerkesztette: Bronx South, 2014.08.14. 22:42:16

Bronx South
Szeretnék HG lenni ebben a topikban. Egyszer már kértem 2012 -ben, de valahogy elvesztek e-mailjeim félúton.
Utoljára szerkesztette: Bronx South, 2014.08.14. 21:29:13

Jonnyka!

Kapok érdemben valami választ, vagy nem vagy hajlandó továbbra sem válaszolni sem itt, sem privátban? Így nem lehet fórumozni, ha önkényesen, meg dantes bemondásai alapján egyoldalúan dobálod a figyelmeztetéseket.

www.smart-bus.hu

Privátban irok mert én nem offolok ès szapanoperazok a mód topicban mint dantes. ( moderátornak ment)
Utoljára szerkesztette: Zenty, 2014.08.14. 13:57:07

Azért annyi tisztesség lehetne benned, hogy válaszolsz a privátban feltett kérdésre. Egy picit átestél a ló túloldalára... ez nem moderálás, hanem baszogató hadjárat.

Az nem off, ha rákérdezek egy vitában valamire... ha nincs kedved, időd követni a témákat, akkor ne legyél moderátor. Ha meg vállalod az ezzel járó plusz munkát, akkor végezd korrekten a munkádat.

Jonnykának ment...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.08.14. 13:30:19

www.smart-bus.hu

Öttöl=offolj

j0nNyKa
kezd elég lenni belőled, ezt most utoljára írtam le szépen

A dimenziók nem a témához tartozik és a 90 % -ban forrás nélküli fika vélemények sem. Elég megnézi a kommentet, nem tartod be a szabályokat. Még azt sem tartottad be hogy privátban irj és ne öttől a topicban. Jöhetsz ide naponta hazudozni, rágalmazni, manipulálni. Nem lesz akkor sem megengedve az offjaid és a fikazasaid. Ha nem tartod be a szabályokat akkor kívül tágasabb.

Zenty mint házigazda, megint kezdi. Igen, ismét a Ősmagyar topic. És igen, ismét kettős mérce. A témához szóltam hozzá, nem off az állításával szemben, sőt link is forrásként van mind két hsz-emben, és mégis törléssel fenyeget.
5590 és 5592-es hsz. Semmi szabálysértő nincs egyikben sem. Kimondottan a témhoz tartozik, csak Zenty újra kezd azt a műsort, ami miatt egy hete itt balhéztunk.

Én kérek elnézést, hogy újra ide írok és állandóan emiatt műsorozok, de bocsánat, de kissé unom hogy ezt csinálja állandóan!
Az NWO, és a Közel Kelet topikoknak jelenlegi formájikban semmi helye a tudomány címszó alatt.

Utóbbiban a gyűlöletkeltés folyamatosan karcolgatja Btk. határait, illetve bűncselekmény szintű holokauszttagadás is előfordult az utóbbi pár hónapban.
Arról nem is beszélve, hogy egyik napról a másikra 20-al kevesebb mínuszom lett(NWO-ba meg jó ha van 6-7 állandó ember), Alienxperiment meg folyamatosan felértékeli magát alregekkel, nem mintha nagyon érdekelne az értékelés, de azért itt is látszik, hogy a legjobban a szólásszabadságért kiáltó emberek a legnagyobb sunyik.
Ahogy látom ötödikén kaptad az utolsó büntetőpontodat, csak azt nem értem, hogy a magyargyűlölő, elvtárs, meg fityma nélküli beszólásaidért miért nem kaptad meg a további pontjaidat??? Mert ezek ötödike után voltak..... érdekes....
Kértem, hogy ne offoljanak és hagyják a jelzős megjegyzéseket de a szép szóból nem értenek: komment példa

Most ezért komolyan bannoltátok? Már egy cikket se lehet kritizálni? Csak csecsemőket evő királyi vérvonalról lehet beszélni?
De az, hogy előtte misuka meg a többiek megint burkoltan zsidóztak már nem érdekel senkit. Szánalmas ami itt megy. Még hogy nincs részrehajló moderáció, meg a moderátornak nincsenek kegyeltjei... persze....
Ez nem off. A hálózat kiterjedését nyomozzuk. Csak nem tetszik mert érintett vagy <#nyes>
Utoljára szerkesztette: uwu421, 2014.08.12. 16:09:52
Offolás és topic hergelés: komment

Ez volt a példa. Helynevekkel, embertannal, régszettel bizonyított forrásinformáció. Ilyen kommentek kellenének. Ami csak fikázás volt, vagy a bizonyítás nem az állításra ment azokat szűrte meg Zenty. X éve fenn van, ostromolják naponta a hülyeségekkel és összegyűjtöttek ellene 3 kifakadást, óóó. A baj ott van, hogy a sértődött kommentelő inkább megy mószerolni, mint hogy leesne a primitív agyának, hogy miről szól egy komment. Ez a topik nem arról szól, hogy itt egy nő tetszik-e vagy nem, írd le mit gondolsz! A tudományos topikba bizonyítás kell!
Konkrétan az őstörténetünkre nézve ilyen atlantiszi, szíriuszi, arvisúrás baromságokra semmi szükség nincsen. Ez annál komolyabb oldal. Továbbá, ha nyelvi kapcsolat van a finnekkel, vagy morfológiai törökökkel az nem jelenti azt, hogy tőlük származunk. Az kapcsolatot jelent semmi többet. Bulcsú és Tormás telibe nyomta a frankót a Bíborban születettnek. Szubartu régió Zab al Asfal folyó. Embertanilag az Árpádok nem uraliak vagy turániak , hanem pont az e régióban gyakori TAURID típusba tartoztak. Innen a Nimród hagyaték is. Gondolom az Emesa, Nimród, Árpád városok, Nimród hegy amely pont Mithras kultuszú mint a pomázi Holdvilág-árok. A Tarihi Agjeme pont ott folyik Lurisztánban. Na ezek kérem a bizonyítékok, nem a kimondta meg mikor írta le! Abba a topicba ilyen kommentek kellenek! Nem a sok hülyeség, ahol az állítás nincs bizonyítva, ami bizonyítva van az meg más állításra lenne jó.
j0nNyKa
ennek mi köze a mod topichoz?

Nekem elég annyi, ha szűrve vannak a hülyeségek. A személyeskedések úgyis abbamaradnak , ha az épeszű nem reagál. Mondok példát. Kiszely ismerteti a Magyar embertani típusokat, válasz a jómadarak részéről: " ő hiteltelen mert ügynök volt" ilyenekből van elegem. Cáfolja meg amit mond, és ne azt fikázza le aki írta.
j0nNyKa
mit szeretnél hogyan tágítsunk? adatbázis jelszó jó lesz?

Na kérem, én elég régóta irkálok ide és ha jól emlékszem pont azért lett Zenty megválasztva topic gazdának mert egymást érték a hazug vagy légből kapott, forrás, bizonyítás nélküli kommentek, állítások! Ahogyan itt is ez az okádás megy. Semmiféle zsidózás stb. nem volt tőle a topikban, ezért sincs itt egy másolat sem erről ami bizonyítaná ezt! Továbbá pont azok a trollok irkálnak ide is, akik fúrják az Őstörténet topicot. Tdantes és Uwu személyében. Már régen ki kellett volna vágni őket a francba és az is Zenty birka türelmét bizonyítja, hogy a mai napig itt hazudozhatnak! Szóval én e két bomlasztó elem kitiltását javallom, Zenty jogkörének tágítása mellett!
Nana, amik itt fel lettek sorolva csak képzelgős ragalmazasok. Ezert sem reagáltam ra, viszont azt szánalmasnak tartom hogy a moderátor topicban mar lassan azt is be lehet irni, hogy nincs wc papirotok és ezert is a Zenty a hibás. Azert ezt a szapanoperát nem kéne engedni szerintem.

http://sg.hu/forum/tema/1108932295
NYUZGA #72131
allock #72135
személyeskedés
Szerintem te ne beszélj magas lóról. Neked már nagyon sok minden el lett nézve, zsidózás, politizálás a magyar őstöri topikban. Téged már rég ki kellett volna vágni innen...
+1
+1

+1
immovable
+1
+1