betegségek,gyógyszerek
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még általános suli elõtt, biczikliztem (MOTOGP-s, kanyarodást próbáltam szimulálni...) de a küllõ bekapta a lábam, és ketté törtem a bal sipcsontom 😄 szerencsére mûteni nem kellett kézzel helyre pofozták de nagyon nagyon fájt, azóta néha van szúró érzés a talpamban .. 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Én elsõs koromban rohantam egy kirándulás alkalmával egy kápolna kövezetén, aztán beleestem bal térddel egy tégla sarkába. Elõször nem fájt, de utána nagyon :-) Összevartták, látszik a heg is.
Kuss!-magyarázta.
" Herri Potéker" baszod, már fáj az oldalam a röhögéstöl😄. Amúgy még nem tört el semmim. Csak egyszer, szurkáltam ceruzával egy lapot, és belevágtam az újabba, de tiszta erõböl. a lap arréb csúszott, én meg összetettem a két kezem, de nem is fájt annyira. Anyám bejött, felkapcsolta a villanyt, én meg szédtettem a két kezem, na és mit láttam? Mina két tenyerem csupa vér😮. Hát baszod😮, Én meg régen azt csináltam, hogy beszakítottam a körmömet, vérzett, és nyaltam a vérem, mit egy vámpr😛. Tiszta finom volt, ilyen elem izû😛.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
még szerencsére semmim,bár kiskoromban bicikliküllõ kapta be a lábam,amit begipszeltek,de nem törés volt,meg nemrég a 30 kilós bicilki ráesett a térdemre
ezt úgy nem birom...most miért kell így pattogni, nem csak rád gondolok, hanem sok más emberre...
a 3 topikból, 2 mondhatni inaktív...
a 3 topikból, 2 mondhatni inaktív...
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
én kiskoromban lefejeltem egy fotel szélét amikor futottam be a szobába,még mindig ott a heg a homlokomon,csak nem középen,hanem oldalt😄 tiszta herri potéker
Áucs. Én meg belerohantam az üvegajtóba, bal csuklómon egy Harry Potter-szerû vágás van. Majdnem ütõeret vágott az üveg.. :S
Nincs, mer kerestem, de nem talált. Fabio: Már megszoktam.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
én tudom miaz, másik topicból 😄
nekem van a lábamon egy nagy vágás 7évesen kirohantam az üvegajtón, sosem fog eltünni
nekem van a lábamon egy nagy vágás 7évesen kirohantam az üvegajtón, sosem fog eltünni
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
← ElőzőOldal 2 / 2