Fiktív footballhírek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
best of:
Lakatos Márk kérdése: - Tisztelt Hemingway úr!
20 éves vagyok, jól tudok degázgatni. Nem keress csatárt?
Anyút kirugtág, olcsón mennék, elöte kipróbálásra is.
George F. Hemingway válasza: - De. Jelentkezzen a Fradinál.
éhes kérdése: - szombaton lesz hot-dog?
George F. Hemingway válasza: - Remélem.
Ford Farlain kérdése: - Magával olyan kellemes chatelni, mint ráspollyal rejs...ni.
Állandó félrebeszélés, talán emiatt a médiához való kötõdés..
George F. Hemingway válasza: - Erre a szamárságra nem tudok mit mondani.
A csatár rontást küldött, a kapus leütötte, a bírót eltiltották
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
kösz Atti! btw nincs abban olyan sok fika, meg úgyis tudod hogy United-es vagyok, szóval... :D
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Amúgy eddig ez lett a legjobb <#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
legalább S-sel írták volna
A Chelsea lett a tavalyi bajnok <#idiota>#idiota>
Gravesenes hír is felkerült rá :)
#242: Megtisztelsz <#eljen>#eljen>
ma reggel munkához is láttam. Itt lehet körülnézni: link
"Elegem van a fociból" -kezdte mondanivalóját az olasz ex-futballista. "A kosárlabdában találtam meg azt a sportot ami igazán hozzám illik. Remélem egyszer még az NBA-ben is bemutatkozhatok a Lakers színeiben."
#233: Azért Szamoát mi is megcsapnánk egy 20-assal :D
Már a labda sem gömbölyû I. rész
MLSZ döntés az FTC-DVTK botránnyal kapcsolatban
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága meghozta döntését a szombaton a Ferencváros-Diósgyõr mérkõzésen történtekkel kapcsolatban. Mint köztudott szombaton Fradisták csapatuk 3-1-es vesztes állásánál a játéktérre ugráltak, illetve petárdákat, görögtüzeket dobáltak a pályára, a mérkõzést végül a 68. percben Sulyok Gergely játékvezetõ félbeszakította.
A Ferencváros 2 millió forintos büntetést kapott, illetve 3 pont levonást, továbbá a Diósgyõr csapata 3-0-ával kapja meg a mérkõzés 3 pontját és a Fradinak a következõ 5 hazai mérkõzését zárt kapuk mögött kell megrendeznie az Albert stadiontól minimum 100km-re.
A Dunaszerdahelyiek jelezték szívesen befogadnák a csapatot, de bejelentkezett a Slovan Pozsony vezetõsége is, akik köztudottan a slovan hools legnagyobb alakjai, azonban a legnagyobb valószínûség szerint az angol tulajdonos Terry Robinson, illetve Kevin McGabe angliában a Sheffield United stadionjában rendezné meg a meccset, ebben az esetben az MLSZ jelezte, engedélyezné a nézõk beengedését a stadionba.
<...>
Hivatalossá vált, hogy szerdán, azaz november 4.-én a sheffieldi Bramall Lane-en játszák az FTC-Gyõr NB 1-es bajnoki labdarúgó mérkõzést, így ez lesz az elsõ Magyar bajnoki amelyet határon kívül játszanak majd le.
2009. november 4., szerda 19:00 óra
FTC Zrt. - Gyõri ETO FC Kft. NB 1-es bajnoki labdaúrgó mérkõzés
Helszín: Bramall Lane Stadium, Vezeti: Kassai Viktor, segítõi: Mike Riley, Tom Övrebo
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Megdöbbenést keltett a közvéleményben az új dopping megjelenése. Ugyanis ez nem egy mesterséges doppingszer, hanem annál sokkal közönségesebb: A válasz láb izzadsága és a birkózócipõ bélése reakcióba lépésekor keletkezõ etil-trimetil-dinitrogénhexán-klorid nevû gáz, aminek hatására szinte emberfeletti erõre tehet szert a használója. Mivel még nem tiltja a használatát egy szervezet sem, így egyre több birkózó használja. A FILA (Nemzetközi Birkózó Szövetség) már megtette az elsõ lépéseket a "szer" betiltása érdekében, aminek egyetlen módja, hogy betiltják a birkózócipõket, így az ókori hagyományoknak elõtt is tisztelegve ezentúl mezítláb folynak majd a mérkõzések.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Raul Meirelest 6 meccsre eltiltották, miután a pályán megerõszakolta Ryan Giggset. A portugál játékos így magyarázkodott tette után: "Már régóta szerettem volna magamévá tenni Giggset, egyszerûen már nem bírtam tovább." Giggs egy könnyebb aranyérrel és némi lelki sérüléssel megúszta az esetet. "Nem tudom, hogy valaha fel is tudom majd dolgozni ezt a traumát." - nyilatkozta Giggs.
Ti közvetítetek, mi streamelünk