Fiktív footballhírek

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jójójó :D elfelejtettem, hogy ez csak focis, automatikusan ide jövök ha valami vicces sporthírt olvasok... :D
Tyler1
fiktív football hírek :D ebbõl 2 kilõve xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

WuFraZselic
:DDDDDDDDDDDDDDD elsõ :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
az elsõ jó volt...:D srácnak a helyesírás sem megy....de én is jól tudok dekázgatni :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ma online chat volt hamingway-el a honvédfc.hu-n.

best of:

Lakatos Márk kérdése: - Tisztelt Hemingway úr!

20 éves vagyok, jól tudok degázgatni. Nem keress csatárt?
Anyút kirugtág, olcsón mennék, elöte kipróbálásra is.
George F. Hemingway válasza: - De. Jelentkezzen a Fradinál.

éhes kérdése: - szombaton lesz hot-dog?
George F. Hemingway válasza: - Remélem.

Ford Farlain kérdése: - Magával olyan kellemes chatelni, mint ráspollyal rejs...ni.
Állandó félrebeszélés, talán emiatt a médiához való kötõdés..
George F. Hemingway válasza: - Erre a szamárságra nem tudok mit mondani.
idióta majmok...
Matthew Prosac
És még csak nem is fiktív.. De legalább akkora hülyeség, mint amiket mi szoktunk írni:

A csatár rontást küldött, a kapus leütötte, a bírót eltiltották

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasDen
van fantáziám, de foci terén annyira nem mûködik :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
kéthetente 1-1 írás bõven elég. vagy a fantáziádra értetted, hogy nem elég kifinomult hozzá? :)
kösz Atti! btw nincs abban olyan sok fika, meg úgyis tudod hogy United-es vagyok, szóval... :D

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasDen
pont tegnap óvastam az oldalt :D am én szívessen lennék "szerkesztõ" csak nem érzem, hogy menne ennyi okosság kitalálása :D

Atti12
csak a végeredmény miatt bocsátom meg ezt a sok MU fikázást <#gonosz1> :D:D
Amúgy eddig ez lett a legjobb <#eljen><#vigyor>

Matthew Prosac

Matthew Prosac
most nem?. azóta beszúrtam még a Drogbásat, meg egy Arsenalosat. még mindig nem akar senki csatlakozni segédszerkesztõnek? vagy legalább valami javaslat, hogy milyen rovatok legyenek még a nyilatkozattranslator illetve az izéazizébõl mellett.

Matthew Prosac
került két új bejegyzés a blogomra. akit érdekel

AS:DF_AS:DF_:ASDFasdfas

legalább S-sel írták volna
Atti12
Nem fiktív, de talán ide való: Jót nevettem a címen :DD

Matthew Prosac
No gyerekek. Ma is alkottam:
A Chelsea lett a tavalyi bajnok <#idiota>

elolvastam a felét, de már most könnyezek :A_DF:AS_DFasd
Matthew Prosac
vandálkodtam egy kicsit a blogomon ismét. <#idiota>
Gravesenes hír is felkerült rá :)
#242: Megtisztelsz <#eljen>

Atti12
ment kedvencekbe :D

Matthew Prosac
majd lesz valami Arsenal-os is természetesen, de nem pont ez és nem pont ebben a formájában :)

#163? <#vigyor1>
Matthew Prosac
reggelt. régi blogomat a szerzõtársak passzivitása miatt valszeg otthagyom, nyitottam egy újat, ami csak focival foglalkozik majd, de csak kb olyan hangulatban és stílusban, amilyen ez a topic <#idiota>. akinek lenne kedve esetleg csatlakozni a szerkesztõséghez, és néha 1-1 bejegyzést írni, az küldjön egy privátot egy-két fiktív hírt majd innen is beollóznék a szerzõik engedélyével és neve alatt. a Gravesenest (#77) speciel mindenképp szeretném :D
ma reggel munkához is láttam. Itt lehet körülnézni: link

jóvánmá késõ van má... örülök, hogy ennyi sikerült... <#wow3>
Matthew Prosac
már csak a humor hiányzik belõle :)

Totti sportágat vált

"Elegem van a fociból" -kezdte mondanivalóját az olasz ex-futballista. "A kosárlabdában találtam meg azt a sportot ami igazán hozzám illik. Remélem egyszer még az NBA-ben is bemutatkozhatok a Lakers színeiben."
Matthew Prosac
Köszönöm!
#233: Azért Szamoát mi is megcsapnánk egy 20-assal :D

Atti12
<#eljen> Írhatnál gyakrabban ilyet, szeretem az eszmefuttatásaidat :D

Oziris666
Lehet még az Oceániai -selejtezõcsoportból se jutnánk ki a vb-re:D

Matthew Prosac
Éjjel ismét álmatlanság gyötört, szóval csak egy saját ismét, akit érdekel olvassa el:
Már a labda sem gömbölyû I. rész

ahajó...<#szomoru1>
kuzco007

MLSZ döntés az FTC-DVTK botránnyal kapcsolatban

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága meghozta döntését a szombaton a Ferencváros-Diósgyõr mérkõzésen történtekkel kapcsolatban. Mint köztudott szombaton Fradisták csapatuk 3-1-es vesztes állásánál a játéktérre ugráltak, illetve petárdákat, görögtüzeket dobáltak a pályára, a mérkõzést végül a 68. percben Sulyok Gergely játékvezetõ félbeszakította.
A Ferencváros 2 millió forintos büntetést kapott, illetve 3 pont levonást, továbbá a Diósgyõr csapata 3-0-ával kapja meg a mérkõzés 3 pontját és a Fradinak a következõ 5 hazai mérkõzését zárt kapuk mögött kell megrendeznie az Albert stadiontól minimum 100km-re.

A Dunaszerdahelyiek jelezték szívesen befogadnák a csapatot, de bejelentkezett a Slovan Pozsony vezetõsége is, akik köztudottan a slovan hools legnagyobb alakjai, azonban a legnagyobb valószínûség szerint az angol tulajdonos Terry Robinson, illetve Kevin McGabe angliában a Sheffield United stadionjában rendezné meg a meccset, ebben az esetben az MLSZ jelezte, engedélyezné a nézõk beengedését a stadionba.

<...>

Hivatalossá vált, hogy szerdán, azaz november 4.-én a sheffieldi Bramall Lane-en játszák az FTC-Gyõr NB 1-es bajnoki labdarúgó mérkõzést, így ez lesz az elsõ Magyar bajnoki amelyet határon kívül játszanak majd le.

2009. november 4., szerda 19:00 óra

FTC Zrt. - Gyõri ETO FC Kft. NB 1-es bajnoki labdaúrgó mérkõzés
Helszín: Bramall Lane Stadium, Vezeti: Kassai Viktor, segítõi: Mike Riley, Tom Övrebo

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

nem foci, de vicces lesz remélhetõleg :DDD (matt szerintem át kéne neveztetni a topik nevét fiktív sporthírekre)

Új dopping a birkózósportban

Megdöbbenést keltett a közvéleményben az új dopping megjelenése. Ugyanis ez nem egy mesterséges doppingszer, hanem annál sokkal közönségesebb: A válasz láb izzadsága és a birkózócipõ bélése reakcióba lépésekor keletkezõ etil-trimetil-dinitrogénhexán-klorid nevû gáz, aminek hatására szinte emberfeletti erõre tehet szert a használója. Mivel még nem tiltja a használatát egy szervezet sem, így egyre több birkózó használja. A FILA (Nemzetközi Birkózó Szövetség) már megtette az elsõ lépéseket a "szer" betiltása érdekében, aminek egyetlen módja, hogy betiltják a birkózócipõket, így az ókori hagyományoknak elõtt is tisztelegve ezentúl mezítláb folynak majd a mérkõzések.
kicsit <#idiota>
Atti12
de mekkora kép ez :DDDD

WuFraZselic
geo te beteg vagy <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tudom hogy régi a kép, de én most találtam rá :DD

Erõszak a pályán

Raul Meirelest 6 meccsre eltiltották, miután a pályán megerõszakolta Ryan Giggset. A portugál játékos így magyarázkodott tette után: "Már régóta szerettem volna magamévá tenni Giggset, egyszerûen már nem bírtam tovább." Giggs egy könnyebb aranyérrel és némi lelki sérüléssel megúszta az esetet. "Nem tudom, hogy valaha fel is tudom majd dolgozni ezt a traumát." - nyilatkozta Giggs.
Tyler1
ez kõkemény igazság és rendszerbírálat! ezt úgy ahogy van a digitv, a tv2, a rtl, meg az m1 programigazgatóának a szeme elé basznám, hogy elkéne gondolkodni. bár sajnos addig tök felesleges nekünk ugrálni, míg a fasz magyar közönség a szájbabaszott BK-t fontosabbnak tartsa annál, h épp a nemzeti válogatott próbál a VB küszöbre állni. Arról nem is beszélve h egy BL fõtáblás magyar csapatot még csak nem is nézhetünk sehol(vagyis annak a 16%-nak aki rendelkezik digipöcsömmel).

igen velõs! <#eljen> és igaz! <#eljen>
Matthew Prosac
Ez ugyan nem fiktív, de saját, gondoltam belinkelem, akit érdekel elolvassa, ha véleményt nyilvánít még meg is köszönöm :)
Ti közvetítetek, mi streamelünk

kuzco007
beszarokXD

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

<#idiota><#idiota><#eljen>
meg ezt is

berakom ide is

Tyler1
akkor nem spoilereztem volna :P <#idiota>

lõdd le te is a poént... :DDD
Oldal 1 / 6Következő →