Braco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ebbõl lejön 300 euro bérleti díj. Akkor is marad 1200.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ja meg is van egy kis guglizással
Látogatás csoportonként 30 - 40 perc
belépõ: € 3
riportban azt mondták 500fõs csoportok vannak akkor fél óra alatt kb. 1500 € bevétele van a közgazdász úrnak
Látogatás csoportonként 30 - 40 perc
belépõ: € 3
riportban azt mondták 500fõs csoportok vannak akkor fél óra alatt kb. 1500 € bevétele van a közgazdász úrnak
nem derült ki mennyire lejmolja le az embereket, mert ha ingyér bambul a tömegre akkor had csinálja
A Fókuszos riport Braco-ról
Aki mellesleg szerintem kiáll, és semmi mást nem csinál mint hülyének néz 500 embert 😊 és bejött neki 😊
Aki mellesleg szerintem kiáll, és semmi mást nem csinál mint hülyének néz 500 embert 😊 és bejött neki 😊
de hogyha úgygondolod hogy elmész ehhez és holnap-ra már nem fog fájnii
reggel felébredsz és ugyanúgy fáj csak leszarod és megggyultál😊
reggel felébredsz és ugyanúgy fáj csak leszarod és megggyultál😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Erre én jézust tudnám felhozni. Ugye az evangélimban az van, hogy jézus ezt meg azt az embert gyógyította meg. Azt az ici-pici mondatot viszont hajlamosak vagyunk elfelejteni amit mindíg mondott a végén mikor megköszönték neki. Nem én hanem a hited gyógyított meg. Ergo öngyógyítás. Ha valaki ebben tényleg hisz akkor az nem ennek a faszinak köszönheti hogy meggyógyúlt hanem önmaga szellemi erejének.
Ja. pl bandzsit. Meghall mindenki a teremben<#idiota>#idiota>
Hm, mondjuk szerintem a legaljasabb gerinctelen köcsögség kihasználni a beteg emberek reményeit.
Az összes ilyen kókler gecit kalapáccsal veretném pépesre, szép lassan, kislábujjtól kezdve. Ha nem kamuzott, akkor gyógyitsa meg magát közben.
Az összes ilyen kókler gecit kalapáccsal veretném pépesre, szép lassan, kislábujjtól kezdve. Ha nem kamuzott, akkor gyógyitsa meg magát közben.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ja. Pl: kacsint egyet miközben mindenki õt nézi és máris kész a baj. Ha meg pislog akkor megõl mindenkit😊
én azon gondolkodtam, ha gyógyítani tudja a rákot, akkor tud okozni is😊
véletlen rosszul néz aztán egy teremnyi ember rákos lesz
véletlen rosszul néz aztán egy teremnyi ember rákos lesz
ezt néztem én is
pfff széégyen
én nem hiszek benne de lehet hogy evvan
pfff széégyen
én nem hiszek benne de lehet hogy evvan
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Hm a szemével gyógyit? 😄 Biztos valami varázsfolyadékkal átitatott üvegszeme van <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
ha sms-ben fizetsz akkor feltehetõleg igen 😄
én végig láttam az adást valami "Szpe4sziális energiát ad át másoknak" meg gyógyultak arákosok meg iylen izéé valam ien mto magydaganatos csávó
ment volna mûtétre nézte ezt a csókát azt már nemkellett neki a mûtét😄 csávókám meg csak néz.. iylen munka kellene nekem is
ment volna mûtétre nézte ezt a csókát azt már nemkellett neki a mûtét😄 csávókám meg csak néz.. iylen munka kellene nekem is
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
jajj boccs 😄 nem nagyon figyeltem a tv-t csak néha odanéztem... arra emlékszek, hogy egyszer sem szólal meg, csak néz... 😄 meg külön busz megy hozzá 😄DDDD
A Lui Padre szerû kinézet helybõl garancia arra hogy kamu az egész...
Március 2-án volt Braco Bécsban, hogy "gyógyítson". Az alábbi linken olvashattok az élénybeszámolóról és Bracoról:
link
link
A tekintetével? Hm mit ki nem találnak manapság..... Nekem úgy tûnik mintha valami apach törzsfõnök lenne.
az osztrák gyurcsok...(asszem 😄)

Hát ez meg ki a szösz?<#ticking>#ticking>