Logitech G3&G5&G9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En mikor szetszedtem az egeret, akkor piszkaltam valami femet a gorgo korul es azota kivalloan megy. Nagyon kenyelmesen lenyomhato. A balra, jobbra dontheto gomb is jol elkulonul a gorgo lenyomasatol.
Tehat ha le akarom nyomni a scrollt, akkor nem dolik ki az eger.
Gyarihibas volna? 😮

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

autoszimulator
teljesen igazad van!

.: mobilize.hu :.

Tinman
Bmeg, 1 éves használat után hadd tudjam már, hogy kényelmesen, pergõs játékban 10-bõl 7x a távoli gomb helyett a közelebbit nyomom meg, mert egyszerûen nem kényelmes a kezemnek.
Arra nem gondoltál, hogy talán nincs kosaras kezem? ^^

Már mindjárt hülyéz...pff. Ha nem lenne lábam, akkor meg elmebeteg vagyok vagy mi? <#levele>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

te hulye vagy mar bocs 😄 nekem pl mind 2 gombot eleri az ujjam de nem hasznbalom 1iketse minden klaviautarn csinalok kivive FPS-be a loves-mouse1 masodlagos cuccok -mouse 2 meg a fegyo valtas arra ott a gorgo am a g5ön van még +2 gomb az hogy a görgöt lehet jobbra balra döntögetni + benyomni vagy is 3 gomb a görgö amugy meg a sima g5oldalan csak 1 gomb van mint ahogy meg nezheted az en kepemet is csak az ujabbakon van 2 gomb 😄 + ha az embernek sok gomb kell akkor vegyen joysticot
Tinman
Hosszú évekig /kb. 5 év/ hajtottam egy iFeel Mousemant, mely ráadásul Force Feedbackes volt. Iszonyat jó egér volt!

Aztán beszereztem egy G5-öt /kékes/feketés/.
Ugye az köztudott, hogy súlyozható. Ez max felvágásnak jó, gyakorlati haszna igazából nem olyan nagy, mert egyszer belepakolod ami neked megfelel és onnantól el is tehetet a súlykészletet a fenébe.

A G5 bal oldalán 2 gomb van. Elöször azt hittem, hogy ez milyen állat lesz játékok alatt.
A gyakorlat azonban az, hogy ROSSZ helyen van, mind a 2 gomb! Lejjebb kellett volna tenni, de ott nincs semmi!

Ráadásul a kanóc felé esõ gomb, a hirtelen harcok hevében "túl messze van"!
Nem mondom, hogy használhatatlan, de nem az igazi, nekem csalódás.

Az összkép pedig az, hogy bár a lézeres G5 egerem iszonyat pontos, nagyon finom mozgásokat lehet vele kivitelezni, de a "thumb" gombok használhatóságának gyenge foka miatt mindenre kiváló, de FPS-re, ahol nem árt mondjuk a gránátot, vagy az ajtónyitást is az egérre konfigolni megbukik.

Még egy negatív dolog... a görgõ nem az igazi. Mivel képes jobb és bal oldalra dõlni és él a benyomott állapot is ezért a harc hevére tekintettel alapból el is lehet felejteni a jobb és bal gombirányokat, pedig lean left ill. right-ra baromi jó lenne, de akkor meg tuti 5x benyomod mire kihajolna.

Gyakorlatilag van egy kegyetlen pontos és érzékeny egér, amin a gombok, tervezéshez kiválóak, de gyors, pergõs játékra alkalmatlanok.

Sírom vissza a jó öreg iFeelm Mouseman FF-et, mert ott a Logitech egy combos, tökös gombot használ a thumb gombnak, iszonyat jól lehetett használni és középsõ scroll gomb is nagyon határozottan benyomható, nem ilyen túl puha, erõtlen, mint a G5-ön.

G5-öt egyébként lassan egy éve hajtok, alatta egy Steelpad 5L... sok FPS megfordult a kezeim között, így tényleg csak akkor ajánlott, ha nem nagyon akar a gamer mást az egeretõl csak a nagy pontosságot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Nekem Logitech MX 400-am van.
1600 dpi-s. Játékra is tökéletes.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Pepsi Twist
G5

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

overlocker
G9 a best sztem

en jatszottam mar g5,g7 meg 3 fajta razerrel diamond..coperhead meg meg vamivel nem tom hogy irjak oket meg mx518-al es a legjobbak g5-g7-mx518 mert ezek jok is es kenyelmesek a kezemnek nem ugy mint a razerek nekem azok nagyon vekonyak nem allnak a kezemrem am sztem game-re legjobbak az mx518 meg a g5 !!!!!!! foleg 1 fasza steelpaddal
uHs Gerzson
Mx518 a nagypapi ezekhez képest mégis szerintem jobb, de hát embertõl függ 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

autoszimulator
HÁt a G7 nagyjából ugyanaz mint a G5, csak vezeték nélküli technológiával van megáldva.. Nekem mindkettõ van, és különbséget nemnagyon látok köztük, nem mondanám kifejezetten gémer egérnek.

davidka003
Szerintem te nem vagy normális. Szétütni az egeret mióta szokás?
Ilyen elmebeteg embereket az utcára nem engednék ki, már bocs.<#szomoru1>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Ez így van.

G5 a legjobb eger hidjetek el 😄 nekem mar a masodik van mert az 1. öt szét ütöttem de nem az eger hibaja 😄

kep is van roluk 😄 a bal az uj am mind 2 G5 csak az ujon 1 gombbal tobb van
Az igazi gémer egér kábeles..😄

autoszimulator
no és a G7?

Logitech G5 egerem van. Megvagyok elegedve maga ez egerrel. Az kiraly, de a kabele, az egy rakas sh!t..
Magam kellett kicserelnem egy mezei masik Logitech egernek a kabelere, raadasul a kis feher csatlakozo, ami az eger lapjara csatlakozik is kisebb, minta mezei egernek igy 2 helyen kellett forrasztani. Elpocsoltem vele 1 darabig, de frankon szuperal csak marha rondan nezi ki az eger kabele szerforrasztva, toldva ^^ Majd postolok rola kepet. Ritka erdekes latvany 😊
Az eger maga profi. Majdnem ingyen szereztem. Srac elado boltba es visszavittek neki, h rossz es ramaradt. Kirakta a szobajabana polcra es erdeklodtem, h mi a helyzet vele. Vegul nekem adta(gondolta szar ugyis), mivel egy Razr egere van. Itthon szepen megcsinaltam es honapok ota kivaloan mukodik. Nagyon szeretem.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

BaLeeX
A logitech tud egeret gyártani...
Elhatároztam, hogy a következõ egy G5 egér lesz amint a Mouseman DualOptical-om megadja magát. De csak nem akarja. Lassan elmúlik 6 éves de még mindig semmi gondja. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

davidka003
Miért is jobb?
Fölösleges kettõ topic. Ha valaki tudni akar valamit akkor a másikban is kap rá választ.
Törölhetõ.

overlocker
G5 a lgolcsóbban itt tudsz utána nézni.

overlocker
Én is pont ezért csináltam bill meg egér nem jo egybe

Sztem jobb ha van külön G series egér meg G series bill topic is.

MX518-am van, már több, mint 2 éves, ha tönkremegy, akkor lehet egy G5 lesz a következõ, feltéve ha lesz rá pénzem... Vagy lemegy az ára.

Úgyhogy egyelõre ne menjen tönkre ez <#vigyor>

Amúgy mennyi legolcsóbban? Mert én 17-ért láttam most éppen, de az alatt még soha sehol. Mondjuk az MX518 is 11K volt, aztán csak sima optikai, de megérte.
Met
pedig még írt is bele nem is egyszer

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

davidka003

Nekem G3 am van és nagyon jónak találom.<#worship><#taps> UP!

overlocker
Nah ide egybe mennyen mindne errõl a három csoda egérrõl. Én most vettem tegnap egy G9et és azt kell hogy mondjam nagyon jó kis rágcsáló de sztem mind a három jó