UPC Kábel - Digitális átállás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez van írva:Tájékoztatjuk hogy 2010.09.01 - jétöl a HDMI kábel havidíjával egészül ki a Kábeltv ÁSZF 1/A melléklete melynek mértéke 1000 Ft.
Próbáltam megkeresni a neten az ÁSZF -et de EZEN nincs 1/a melléklet.
Azért nagyon érdekelne hogy kábelra hogyan miért kellene havidíjat fizetni.Ezen kívül meg nekem nincs 1 db HDMI kábelem sem!
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Ha írtál azért leírhatnád ide hogy mire jutottál.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Most meg, hogy vissza jöttek az adások a Jelerõsség: 60-65% körül ingázik a Jelminõség: 70-75%-on mozog, de a 80%-ra is idõnként fel ugrik a Signal csíkja... 😞
És már este is jobb volt a kép...
Tegnap is jó volt a Volt Egyszer egy Vadnyugat közben, végig Figyeltem... 😞
Még WC-re sem mentem ki. 😞
Holnapra, kíváncsi leszek, mit qurnak el az éjjel még... 😞
Én 1x kûldtem be csak... ?😞
Támadnak a marslakók... ?😞
Teljes szélcsend 27° és Se Jelerõsség, se Jelminõséget nem mutat a képernyõn a Signal kép a mûholdról... ?😞
Vagy az Alkaida felrobbantotta a mûholdat a rossz minõség miatt... ?😊))
Ui. Tudja valaki a Nemzetközi Ûrbázis forródrót számát, mert szólni kéne az egyik szerelõnek, hogy ugorjon a kezeslábas gunyájába és löje ki magát a mûhold irányába, de vigyen magával egy francia kulcsot is és némi Coax cabelt magával... :XD)))
Támadnak a marslakók... ?😞
Teljes szélcsend 27° és Se Jelerõsség, se Jelminõséget nem mutat a képernyõn a Signal kép a mûholdról... ?😞
Vagy az Alkaida felrobbantotta a mûholdat a rossz minõség miatt... ?😊))
Ui. Tudja valaki a Nemzetközi Ûrbázis forródrót számát, mert szólni kéne az egyik szerelõnek, hogy ugorjon a kezeslábas gunyájába és löje ki magát a mûhold irányába, de vigyen magával egy francia kulcsot is és némi Coax cabelt magával... :XD)))
2.Én kultúrált hangnemben írtam, kikérem magamnak a jelzõidet.
3.A #307-es hozzászólásban linkeltek neked egy fórumot, ahol pl. kifejezetten a témába vágó topikot találsz. Az hogy az SG-n nincs, nem jelenti azt, hogy máshol sincs.
4.Olvass már vissza ki, szemetelte tele ezt a topikot, és örülj neki hogy normális hangnemben kértek meg hogy fejezd be.
A problémádra a megoldás az, hogy rendesen be legyen állítva a parabola, mert valószínûleg a gyenge jelszint okozza a gondot! Persze a leírtak alapján, lehet hogy máshova kell rakni a parabolát. Hogy ezt hogy oldod meg, az már a Te dolgod <#wave>#wave>
UI: ITT VAN a neked való topic, melegen ajánlom Rácz Andris szerelõt <#wink>#wink>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Új UPC-s topikot meg fölöslegesnek éreztem nyitni, mert arra is írt volna valaki, ha nem Te, akkor más... 😞
Amúgy meg, ha veled történne az, hogy elkúrják a TV-nézési addig megszokott és elviselhetõ kisebb hibátlannak mondható élvezetét és majd ha neked is ilyes fajta élményben lesz részed, te sem fogod szó nélkül tûrni, ha meg igen, akkor az a Te bajod.
Én nem tûröm el és gondolom, hogy sokan így vannak ezzel, mivel ha fizetem rendesen azt, akkor miért kellene beérnem ezzel a jelenlegi helyzettel, ami minden csak nem szórakoztató. 😞
Vagy gondolod, hogy nekem ez az új Hobbym, hogy itt mérgelõdöm ki magam, mikor lenne más dolgom is mint itt basszni a jeget és a drága idõm azzal, hogy írogatok, mint egy idióta, stupid, debil mint aminek vélsz... ?😞
Hidd el, hogy nem ez a Hobbym, de ami sok, az sok. 😞
Be lett jelentve a dolog és a kis csaj, csak vigyorog és leszarva kerülgetve minden féle szar dumával kimagyarázza az embert, csak, hogy teljesíteni tudják a havi tervet, azaz az átállás idõ alatt, nem foglalkoznak azzal, hogy most épp kockás-e a kép a TV-ben, könnyebb a TV öregségére fogni, meg, hogy majd megjavul... Hát persze, nincs papír róla hogy jelentettük, aztán leszarják, mert tudják, hogy ezzel õk vannak nyeregben, ugyan is eltelt több mint egy hét és most már a bejelentett hiba észlelés esetén, már nem úgy fognak kijönni ámm, hogy náluk a Hiba. stb Hanem a kiszállási díjjal fenyegetõznek a telefonban is... Ami 2700 Huf-t+ áfa, aztán ha akarják, úgy is kiszámlázzák, mert utólagos elszámolás van és majd megint mehet az ember a pénze után, hogy bebizonyítsd, hogy nem a te készülékedben van vagy volt a HIBA...😞
De most majd, át megyek a kedvedért oda, ahol úgy sem olvassa senki azt a topikot, mert nehogy mánn a lelkedbe gázoljak azzal, hogy mertem ide írni ebbe a ”UPC Kábel - Digitális átállás” nevû Topikba, ami az olyan kiváltságosaké, mint amilyen Te is lehetsz.
Tudod mit, most fogom mind és szép lassan minden topikba bemásolom, úgy is le van mentve nekem mind... Kezdem is, hmmmm mondjuk a mit fõzzünk ma topikban kezdem, de lehet, hogy nyitok egy új topikot, mondjuk a debilek topikját. 😞
Jó lesz !?😞
Pénzes zsákos okostojás… 😞
KLIKK
Egy szóval se mondtam hogy neked kell beállítani a lavórt!!!
Bejelented a hibát az ügyfélszolgálaton, leadod a beüzemelési sztoridat és REKLAMÁLSZ!
VAGY
Hívsz egy nem UPS-s szerelõt, aki rendesen beállítja a lavórt!
Nekem, 2 éves hûség szerzödésem van, ami köt ahhoz ugyebár, lejárta elött nem mondhatom fel...<#nezze>#nezze>
De a UPC ezzel, hogy a korábban szolgáltattott adását számomra az Én részemrõl elfogadtam azzal, hogy nem reklamáltem semmiért, akkor most, hogy szar az adás sugárzásuk jelen esetben az elözõleg sugárzáshoz viszonyitva, ezzel számomra nem a Õk követtek el szerzödés szegést... ?😞<#confused>#confused><#gun>#gun><#fejvakaras>#fejvakaras>
Azt elárulnád, hogy még is, hogy képzelted a "LAVOR" beállítását, mert
1. a Lavor kb. 4m magasan van.
2. ha szerzek is létrát, akkor még mindig van egy gond, már ne is haragudj, de hogy a picsába lássam a TV képernyõjén a képet, miközben a létrán állva a LAVORT fellazítva tartom egy kézzel a másikkal meg kapaszkodom és még a képernyõt is látnom kellene, ahhoz, hogy lássam a Signal jel változását... <#confused>#confused><#violent>#violent>
Vagy nehogy mánn most meg olyasmit írj már, hogy Sateli transpander vagy mi a fenét is vegyek még, mert ezzel az erõvel a UPC munkásait haza is lehetne küldeni, hiszen akkor mindenki másszon ki a tetõre, fülében ezzel a Sat transpanderrel és mikor jelez folyamatosan a hang, akkor azt a pozíciót megtartva húzzuk meg a rögzítõ csavarjait…
<#mf1>#mf1><#levele>#levele><#action>#action><#gun>#gun><#ejnye1>#ejnye1><#violent>#violent>
De a jelenségek ugyan azok, kép kockásodás, pillanatnyi kép megállás és van olyan csat, ahol meg ma nincsen se kép se hang...<#nemtudom>#nemtudom>
Komolyan mondom, van olyan érzésem is, hogy valaki központilag kavarja a szart, ott náluk a központban, ahonnan nyomják a holdra a mûsorokat...<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#violent>#violent><#action>#action>
Nem fognak tudni vele mit csinálni, úgy is azt mondják, mert ez a 60-30% jelet ebbõl az irányból nem fogom jobban tudni jelenlegi helyrõl fogni, és ezt már elõre sejtettem mikor láttam, hogy merre fordítják a régi helyzetéhez viszonyítva. Ugyan is a jelenlegi irányban van egy szomszéd házfal a mi falunktól kb. 8-10m-re…
A "jelenleg" szót meg azért írtam, mert ráadásul a már most kb. 3m-es fenyõfámat, kb. 5 évvel ezelõtt azért ültettük arra a helyére, ahol éppen van, mert mi terv alapján ültettük és abban benne volt a régi irányban álló PARABOLA tükör helyzete is. De az, hogy a tükröt ebbe az irányba kell majd fordítanunk, álmunkban sem gondoltuk, azért tettük a fenyõt épp oda, ahol van, mert ott már úgy is ott a szomszéd házfala, és így még épp jó volt a régi helyzete a tükörnek. Ami meg most irányba esik abba kb. 3 éven belül már elfogja érni az antenna magasságát.
Na tudod mikor fogom a fát kivágni... <#levele>#levele><#action>#action><#mf1>#mf1><#violent>#violent><#banplz>#banplz> stb
Az áthelyezést meg nem fogom engedni, mert akkor nem látok ki rendesen és keletrõl télen, nem süt be a Nap, mert akkor kitakarja és a PANORÁMA kilátásomat is zavarja, nehogy mán a szaros jujjpisszi miatt lemondjak ezekrõl.<#ejnye1>#ejnye1><#mf2>#mf2>
100 x inkább a jupissszísszi-rõl.
<#ejnye1>#ejnye1><#action>#action>
Egy alsó kategóriájú gyenge Alú létra kb. 15000-20000- Huf közt. mozog, az olcsobbik is. <#banplz>#banplz>
Ma meg az Animálon nem volt se kép, se hang...<#nemtudom>#nemtudom>
A másik meg ha bejelentem, akkor meg majd kijönnek kb. egy hét. 😞
Fõleg, hogy most sok a munkájuk a sok parabola átállitás végett, amit gondolom teljesitmény bérezéssel motiválják a szerelöiket, mert nem mindegy, hogy egy nap 50 db háztartás után kapnak-e plusz pénzt, vagy 150 ért. 😞
Ennek is vége, már mint a felhötlen Zene hallgatásnak. <#levele>#levele><#action>#action><#violent>#violent>
Na, Épp a TOM & Jerry-t nézném véletlenûl 20 év után elöszõr a Boomerang-on a 106 csaton, erre elkezd 3’ után kattogni a hang meg ki hagy 1-2”-et…
<#guluszem1>#guluszem1><#gun>#gun>
Annyi külömbséggel, hogy ha visszadobom a TV-t, akkor megyen a Csello NET is.<#wave>#wave>
Mert Én, csak a ketött együtt szoktam használni és vagyok hajlandó használni egyszerre.<#action>#action>
Õk tudják, ha ez nekik jó, de Én részemrõl mindent elfogok követni, hogy minnél többen kövessék a pl.t. ARRA MÉRGET VEHETNEK ELÕRE.<#banplz>#banplz>
Harc, hát legyen harc...<#violent>#violent>
Már vagy egy tucat Fórumot ki is néztem magamnak tegnap, amúgy is mostanában elég jól rá is érek az árvíznek köszönhetõen...<#eplus2>#eplus2><#nezze>#nezze>
Egy ismerõsöm ma azt mondta, volt bent jelenteni a hibákat és a csaj annyival szóban el hesegette a szerencsétlen asszonyt, hogy várjanak pár napot... <#confused>#confused><#worship>#worship>
Kérdeztem tõle, hogy azt mire értették, hogy várjonak pár napot, míg megtalálják a terrorista Bin Ladent... <#mf1>#mf1> Erre azt válaszolta neki a csaj több mint 1h-ás várakozás után, hogy hátha rendbe jönn... <#taps>#taps>
Na ma tényleg nem akartam bejönni ide, de szörföztem az újjanann szarom Direct Standup TV csatornákon, aztán mit ad Isten a 30-as csatornán a Hallmark csaton, egy Nõ és egy Férfi képét nézem már egyfolytában kb. 15-ik perce. Azaz áll a Film vagy mi a fenne van... <#confused>#confused>
"ÖRANGYAL" a címe a Filmnek, de csak áll a kép...<#nemtudom>#nemtudom>
3 éve van tányéros izénk. eddig a legbrutálisabb viharnál sem volt semmiféle probléma! most 13:01-kor Füzesabonyban egy light-os nyári esõ van... Jel semmi.
asszem T-Home-ot most jól lecsekkolom, aztán váltás!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Na mindegy, a 231-es hozzászólásban fel van tõltve egy kép róla, na a milyénk is ilyen "Philips DSX 6010" a tipusa a beltérinknek... <#guluszem1>#guluszem1>
De utálom, mert a távírányítója gagyi, állandóan kiesik belõle az elem az Info elõhozója nem úgy mûködik mint a másik kicsi, ami van pluszba rendelve, mert Pl. nemtudja úgy megmutattni a köv. mûsort egy jobb nyíl megnyomásával, hogy közben hallom és látom az aktuális mûsort, de a hangerõt sem mûködtethetjük róla. Állandóan 3 távírányitót kell készenlétben magunknál tartani, hogy a hangos reklám miatt a hangerõt le tudjuk venni vagy, hogy videozni tudjunk könnyedén... <#falbav>#falbav>
A kicsi szûrkénél ilyen gondjaink nincsennek, az human barát... <#worship>#worship>
A kép mérete is csak 8kbs és a mérete is 400x200 valamint .JPG formátumú a kép... <#pias>#pias><#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#confused>#confused>
Az egyik beltérin a Jel erõsség és a Jel minõsége 50%-60% & 70%-80% között ugrál és van, hogy lemegyen egészen 40% & 60%-ig a másik beltérinken, azaz amelyik a Képen is látható, csak 60% az egyik & 30% a másik. <#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Tehát nem csak a kijelzõ felûlete nem megegyezõ a beltériknek, de a Signal jel sem egyezik meg a % ...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Pedig az OLASZ csat.-nán voltak jó csajokkal teli TV show-juk... <#finom>#finom>
Jézusom az m1-en is akad a hang... 😞<#violent>#violent>
Szél csend van egész nap jó formán és még is olyan mint amikor vihar esetén rángatná a tükröt a vihar által keltett szél... <#violent>#violent><#gun>#gun>
Komolyan mondom, hogy ez arra megy ki az egész, hogy sokan így vissza fogják mondani és akkor, majd mivel nincs más mit nézzenek, így belehajtják az embereket, hogy a DVB Tv-ket vegyenek az emberek és így beindítsák a gazdaságot, aztán, majd azt is úgyis csak fizetni kell , mert olyan, hogy ingyen TV, olyan a világon sincs, nem hogy nálunk itt Magyarországon… <#mf1>#mf1>
Most csak megvárják, míg mindenki vagy legalább is a nép 70%-a vegyen DVB-t, TV-t, de ha már ugye veszem, akkor úgy is a jobbat és a drágább, nagyobbat fogom venni, így az min 120-180 ezer közt van plusz a beltéri az is egy jobb 30-50 ezer és még az antennát nem is írtam… <#levele>#levele>
Úgy-hogy cakk-pakk= min 200-250 ezer a végösszeg… ezt szorozzuk meg csak 5 millió háztartással az = 10 milliárd Huf. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ja ! De már igaz is, már 700 Ft-ért hírdetik is a feltõltõ kártyát a plusz csat.-k ért, ami várható is volt, mert ez az ingyen nézhezt "Mindig TV" szlogen ez csak a mézes madzzag része az etetésnek.<#hamm>#hamm>
Vagy a temetkezési vállalkozást, mint vállalkozást, mert sok ember ezt nem fogja bírni és a feszültség köv. kiirtják a családot… <#violent>#violent>
És nálam a kicsin pl. a FilmMúzeum meg még jó pár esetében, nincs kiírva, hogy mi megyen éppen a mûsoron, de a másik beltérin a kölyköknél meg ki van íródva a FilmMúzeum csat. Infó sávján, hogy épp mi megyen... ?😞 <#fejvakaras>#fejvakaras>
Na, mára ennyi, mert még ma nem is ittam még semmit, de q-va ideg vagyok a jupisszi a hisszi végett... <#pias>#pias><#violent>#violent><#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#action>#action>
1. AXN SCI-FI 27. csat. szar, recseg ropog, képkockás stb... 😞
2. AXN Crime 26. csat. ~
3. 4Story TV 8. csat. ~
4. FEM3 10. csat. ~
5. HISTORY 53. csat. ~
6. NAT GEO WILD 47. csat. ~
7. DUNA 1HD 112. csat. ~ Kép nincs, csak hang. Amit nem is bánok...
8. MTV HITS 134. csat. ~ Nagyon szar fõleg a hang, folyamatosan...
9. MTV Rocks 133. csat. ~
10. MTV Dance 135. csat. ~ Ami ez elött, kifogástalan volt... 😞
11. VH1 137. csat. ~
12. Party TV 143. csat. ~ Ez sem bánnám, ha nem léteznének. 😞
13. Bebe TV 104. csat. ~ Ezeket se bánnám... 😞
14. Extreme Sport 87. csat. ~
15. EuroSport2 86. csat. ~ Ez a csúcs, mert itt van Kép, de hang nincs... ?😞
A CNN-ig jutottam ma, de még a töbit nem is néztem, ja és aki eddig a 11 csaton megtalállta a FilmMúzeumot, annak most a 70-es csatig kell elnyomkodnia... <#gun>#gun>
De a Spectrum és a Discovery is az NG vel a 40,41, & 46-ig kell elnyomkodnia, vagy a sötétben torpedozhat az ember... <#violent>#violent><#gunyos1>#gunyos1>
Az Információ sáv meg hol mûködik egyes csat.-nál, hol nem... <#violent>#violent>
Eurosport-om hangja mintha vmi dobozból jönne...
az a +X magyar nyelvû adó nem ért + nekem ennyit!
B@s$za meg a JúPiszí!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Ennek egy részét neked is szántam, csak az engedett max. 10 db szmájli törvényt túllépve miatt, kiléptettett a rendszer, másodjára meg elfelejtettem a "VÁLASZ" ra klickelni a te hozzászólásod részénél... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Na !
Olvasgattam, és látom, másnál is vannak hasonló gondok... <#violent>#violent>
A UPC az ASTRA mûholdról, átkerült a „UPCD_Thor” mûholdra. <#hamm>#hamm>
Ami egyenlõ a ROMÁN DIGI TV-vel. <#law>#law>
Én azért választottam eddig a drágább szolgáltatót, mert bíztam a Minõséget a mennyiség elleni elvemben. <#pias>#pias>
De sajnos a UPC mohósága és telhetetlensége, mára már vér lázító, hogy lepaktált az elõfizetõk háta mögött és kárára a Románokkal, csakhogy még több pénz bemaradjon az által, hogy plusz TV csatornát ad, ugyan azért a pénzért, csak hogy az elõfizetõk pofáját befogja, azaz bocsánat, mert a DIGI elõfizetõknek olcsóbb a havi díj. 😞
Hogy miért is vagyok felháborodva, hát csak azért, mert nálunk ma jöttek ki, azaz telefonon felhívtak minket, hogy jönnének a PARABOLÁT átállítani az új mûholdra. Na, gondoltam jól van, hagy jöjjenek, mivel azt mondták 3'-5' és itt vannak nálam, ha ráérek... ?😞
De erre 15'-20' mire oda értek és nem elég hogy megvárattak, de még aki bejött a lakásba, az rögtön kimutatta a foga fehérjét, ugyanis, se szó, se beszéd, trappol befelé cipõstül, mint valami horda… <#ticking>#ticking>
De még csak nem is kérdi meg, hogy hol a beltéri, magától megy befelé, mint akik a lopás vagy betörés elõtt a gazdát meg sem várva, trappol befelé felmérni a terepet, hogy hol, mi van a lakásban és esetleg mi van kéznél... <#wow1>#wow1>
Na, kb. 10'-15' utáni felmérés és semmit tevés után, miután minden hová benézett, csak a WC-be nem és miközben otthonosan éreztette magát, közben gondoltam, szóvá teszem a szarul mûködõ és funkcióját ki nem töltõ és használhatatlan távirányítót, 😞 és a beltéri Jel vételi erõsségét és annak minõségére felhívva a figyelmét... 😞
De miután, csak hogy nem szóváltásba ment át a dolog, mert mertem mondani neki, hogy nekünk eddig a két jel, közül az egyik a 90% és 100%-os volt, míg a másik jel 60%-70% most meg, az egyik csak 50-60% míg a másik csak 20-30%-ot mutat… ?L Erre Õ azt mondta, ”hogy a vétel a digitális jelnél, ez esetben nem érdekes, mert nem okoz minõség romlást, és nem fogok észre venni semmit”... <#csodalk>#csodalk>
Na, erre már komolyan berágtam, majd a TV elõtt, ahogy a távirányítóval beállította a beltérin a TV csatornákat, még be is szólt a régi képcsöves TV-re, hogy ezen a TV-n úgy is mindegy, mert már úgy is szar a képe, mert Öreg a TV-énk... {😞}
A megnyilvánulása is igen agresszív, eltökéltsége és tántoríthatatlansága, kiült a fickó nyakára és homlokára. Így jobbnak láttuk, ha mielõbb eltakarodik, mert nem állok jót magamért, meg amúgy is mennünk kellett nemsoká el itthonról... 😞
A másik, aki kint a parabolánál matatott az elég normális beszédû és viselkedésû volt, nem olyan pökhendi, megvágó alak, mint ez a másik... ?😞
Na, késõ du. Ismerkedni kezdtem az új csatorna kiosztással, ami igen megváltozott a régi megszokotthoz képest, amit nem is enged változtatni a UPC, ugyan is ahhoz egy drágább és másik elõfizetett csomagot kellene megrendelni, mert ez a 0-299 csat-ig a UPC kizárólagos joga… 😞
Ráadásul a képpel is, és a hanggal is gondok vannak egyes csatornák esetében… 😞
Ugyan is van olyan Zenei csat. aminél a hang igen rossz minõségû… De kb. a magyar nyelvû csat. közül, legalább 10-12 csat. esetén kb. percenként van kép kockásódás és hangreccsenéssel együtt járó romlás és képakadozás, majd ez, minden elõre jelzés nélkül és meghatározhatatlan idõközönként ismétlõdik… <#gun>#gun>
Na kérdem Én, mi ez, ha nem minõség romlás. ?😞
Ugyan azért a pénzért, mint amit eddig is néztem ilyen hibák nélkül, még ha kevesebb mûsorral is, de legalább nem ennyi kifogásolható és igen zavaró, mától élvezhetetlen élményt nyújtó TV-nek nem mondható a mai XXI-ik századunkban, ez a digitális élvezet… 😞
Egyelõre, ugyan azért a pénzért egy fél évre, mert hogy jövõre megint emelik, az is biztos… ?😞
Részükrõl kérem ez nem más, mint a beetetett, átbaszás szindrómája alsófokon mûvelve… <#action>#action>
Majd megnézem akkort is amikort szórakozik.
Nézzed meg a jelszint mit mutat <#wave>#wave>
A szokásos szétesek a kép,lefagy 1 mp-re és a nincs jel kíírás.
Másnál nincs ilyen probléma?
De most már napok óta, a legtöbb adó nem szól egyáltalán. Petõfi, meg Bartók, ezek szólnak, a a pusztán zenei adók nem.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Na most, nem tudom mi lesz, mert ügye eddig analóg kábeltv csomagunk volt. Ha váltunk egy digitális csomagra akkor mi lesz?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog