2008 lesz az időutazás nulladik éve?

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aki olvastA .. 😊
Miért akarunk mi ennyire idõt utazni? Nem veszélyes egy kicsit ha sikerülne? Szerintem ezt nagyon nem kéne feltalálni...
Hi! nem a Kizökkent idõ címû filmre gondolsz? egyébként aki olvatam Dan Brown Anygalok és démonok könyvét, abban is téma az LHC, CERN... 😊 hogy mi lesz, majd meglátjuk
remélem az lesz, hogy amikor beindítják az LHC-t, élõ közvetítésben fog menni és majd mindenki fezsülten figyel, mint mikor a holdra léptek, az idõ "megáll" és aztán várunk várunk, és nem történik semmi, aztán ennyi, mindenki csalódott, hogy semmi látványos érdekes nem történt. Vagy a másik véglet, hogy az adás megszakad, kinézünk az ablakon és "hallunk majd egy nagy durranást, mikor Európa nyugati részét véletlenül kidetonálják világûrbe"
nagyot röhögnék ha az LHC beindításakor valahol ott németországban , az LHChez közel visszaállna a Náci németország , a határ fele már csak a DDR-ig menne vissza az idõ itt pedig maradna minden a "régi"-ben <#eplus2><#eljen>

Ki nem szarja le a Visztát?

Azért az elég durva,hogy ott 527 milliárdból építettek 27 kilométeres csövet,amiben részecskék szaladgálnak.Itthon pedig ugyanennyibõl egy 10 kilométeres alagutat,amiben max a levegõrészecskék fognak szaladgálni.Ez azért elég irónikus.
És mi a garancia arra, hogy a létrejött fekete lyuk nem válik önellátóvá azáltal, hogy a környezet anyagát és energiáit magába nyeli?
Ez az idõ hurok emlékeztet egy filmre...amikor ugyanaz a nap ismétlõdött végtelenül, amíg le nem állították a kísérletet, ami kiváltotta. De mi van, ha nem lesz egy napnyi idõ? Mi lenne, ha mindig ugyanaz az 1 nanoszekundum ismétlõdne? A világ átmenne egy "állóképbe". Pech<#alien><#alien2>

Tinman
"Mennyi az esély rá, hogy hallunk majd egy nagy durranást, mikor Európa nyugati részét véletlenül kidetonálják világûrbe?"

O, zéró, semennyi.

Egyszerû: Energia kell hozzá. Ok, hogy két kis pötty részecskét egymásnak ütköztetnek ill. majdnem egymásnak ütköztetnek, de ha lenyomják az energiaellátást, akkor az esetlegesen létrehozott feketelyuk összeomlik... mindenhez energia kell, az meg ugye nem vész el...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"Egyes szakértõk szerint viszont a bekapcsolás pillanatában stabil feketelyukat hoz létre a szerkezet, rosszabb esetben nemcsak a Földet, de az egész világegyetemet elpusztíthatja, egyetlen pillanat alatt. A cucc északnyugatra van a svájci Genftõl, szóval Magyarország simán megsemmisül, ha baj lesz."

Nem tételezünk fel egy kicsit túl sokat magunkról???

Egyébként meg semmi pánik hisz 50 éve kitört az atomháború, az olaj már 30 éve elfogyott, 15 éve kihalt az emberiség fele kergemarhakórban, a másik fele 2 éve madárinfluenzba, aki meg még ezt is túlélte az a globális felmelegedésben...

Na csak ennyit a "szakértõk" jóslatairól, én meg most biztos a marsról irok ide...

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Arrakistor, hol vagy?????

A mennyből az összes érdekes ember hiányzik

Forrás index.hu (szal nem nagyon lehet hinni nekik, de ez most igaz <#vigyor> )

"Az LHC (Large Hadron Collider) névre hallgató gyorsító a legnagyobb, amit valaha építettek. Az átmérõ kerület 27 kilométer, megépítése 3,5 milliárd svájci frankba, azaz 525 milliárd forintba került, és nagyjából arra szolgál, amire a neve is utal: részecskéket gyorsítanak vele, aztán ezeket ütköztetik egymással, vagy valamilyen tárggyal. A tudósok abban bíznak, hogy az LHC segítségével megfejthetik az univerzum keletkezésének titkát. Egyes szakértõk szerint viszont a bekapcsolás pillanatában stabil feketelyukat hoz létre a szerkezet, rosszabb esetben nemcsak a Földet, de az egész világegyetemet elpusztíthatja, egyetlen pillanat alatt. A cucc északnyugatra van a svájci Genftõl, szóval Magyarország simán megsemmisül, ha baj lesz.

Egyébként ez egyáltalán nem vicces."
Alig várom.
Miközben olvasgatom a hsz-eket, néha kicsordul a könnyem a röhögéstõl akkor marhaságokat szoktah írni.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Jaja, én is azt néztem, még csak ennyi komment...

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

Lacc
Kb. semennyi.
Garou
Hm, tehát nemsokára beindítanak egy 27km-es fémgyûrût, amiben csaknem fénysebességgel ütköztetnek kis részecskéket, aztán meglátjuk mi lesz. 😊 Mennyi az esély rá, hogy hallunk majd egy nagy durranást, mikor Európa nyugati részét véletlenül kidetonálják világûrbe?

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

#3 már asszem 2005 óta indítgatják, de azok még mindig csak tesztek voltak, hogy minden rendben van-e, meg hasonlók.teljes erõvel még nem próbálták ki egyszer se

#6 a zöldek szoktak ezzel jönni, hogy részecskegyorsító = világvége.legrosszabb esetben igazuk van, de szerintem jobban féljünk attól egy tégla agyoncsap az utcán.
Nyugalom, emberek! Majd mindjárt jönnek az SG-s professzorok, és jól kiokítanak mindenkit a témában. Lehet, hogy még a könyveik után kutakodnak otthon, de hamar itt lesznek, hogy megint összevesszenek, kinek van igaza. 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

emberek*
és reméljük az így létrehozott feketelyuk nem kell önálló életre.

néha elcsodálkozom, hogy vesznek meberek bátorságot arra hogy az egész emberiség életét kockáztassák.

persze lehet hülyeséget beszélek, de tekitettel arra mennyire bizonytalanul fogalmaznak avval kapcsolatosan hogy mit várnak ettõl a LHC projekttõl, hát....
KM
Barlangban?

Hehe <#vigyor>
Tudtommal az LHC már rég mûködik
Tinman
Persze, meg a Föld az Univerzum középpontja és lapos <#levele>

Kiváló és érdekes cikk, reménykedjünk ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szeretnék én is sok pénzért hülyeségekkel foglalkozni. De nekem csak a kevés pénzért fontosabb dolgok jutnak... <#circling>

← ElőzőOldal 7 / 7