Williams F1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Ahogy sejteni lehetett, a Red Bull és a Toyota is sokat erõsõdött kiváncsian várom a szombati idõmérõt .
U.i: direkt nem szóltam eddig azokról, akik fikázáák a topicot. Egyet ezért üzennék nekik: ha nem tetszik, ne jöjjön ide, van bõven elég más topic, ahol kiélheti kisded hajlamait. Csak a fórum moderátorainak van joga szólni a topicért, ami természetes is. Köszönöm!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
még mindig nem értem mi a gond,de sebaj.
sg erkölcsrendészet hahha
ups and downs
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ups and downs
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ups and downs
Azért nem a Forma 1 topicba írtam, mert szeretném, ha a Williams csapatnak lenne egy külön fórum. Biztos nem csak én rajongok a Williamséert. De ha a moderátorok úgy találják, akkor tegyék át a topicot, nincs belõle semmi gond.
Akit érdekel a Williams csapat, látogasson el a magyarországi, nem hivatalos oldalukra:
Williams F1 Team Hungary
Az autó új festése nagyon szép lett, szerintem az egyik legszebb autó a mezõnyben.