Williams F1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
Már nagyon kijárt nekik!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

MaSzKa
régi idõk emlékére :D

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Kikapcsoltam a képazonosító funkciót

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

A fóürumra gondolsz? megnézem, köszi, hogy szóltál, és bocsi a késõi válaszért

Sada01
Ashyn az oldalon regisztrációnál a karaktersorozatot nem lehet látni:)

Williams F1 Hungary oldal frissítve, képek holnap lesznek feltöltve

Rosberg megszerezte elsõ dobogós helyezését szinte hibátlan versenyzéssel! Úgy néz ki, az FW 30-ast valóban jól összerakták. Grat a csapatnak!

Rosberg hozta a jó formáját, és a pénteken még rosszalkodó Williams-el szombat délelõtt a 4., az idõmérõ edzésen pedig végig javulva a 7. rajkockát szerzte meg. Ahogy várni lehett, a Toyota a legnagyobb ellenfél, de a Red Bullra is oda kell figyelni. A BMW átkozottul gyors Ausztráliában, õket még nem tudjuk befogni. Kiváncsi vagyok Rosberg verseny taktikájára.

Túl vagyunk az elsõ szabadedzéseken. Sajnos a technika ördöge megtréfált minket, Nico autójában a váltó rosszalkodott délelõtt. Ehhez képest délután még a mûszaki gondokkal küzdõ autóval is a 8. helyet szerezte meg, ami biztató lehet.
Ahogy sejteni lehetett, a Red Bull és a Toyota is sokat erõsõdött kiváncsian várom a szombati idõmérõt .

A toyota motor szerintem nem olyan rossz, mindeképp jobbnak tartom, mint pl a renault motort. A legjobb az lenne, ha újra a BMW motor hajtaná az FW30-ast, de hát ez van.

U.i: direkt nem szóltam eddig azokról, akik fikázáák a topicot. Egyet ezért üzennék nekik: ha nem tetszik, ne jöjjön ide, van bõven elég más topic, ahol kiélheti kisded hajlamait. Csak a fórum moderátorainak van joga szólni a topicért, ami természetes is. Köszönöm!

Sada01
Bírom az ilyen emberkéket az sg-én mint pl:Attila889 a hozzászólásai abból állnak hogy figyelni nyitnak 1 új topicot és rip rop ott terem és be írja hogy már van ilyen topic vagy lehetet volna ide is grat az ilyen értelmiségû embereknek

Sada01
Fire este teszt mert segbe rúgás lesz :))

Sada01
cool

Bandee1987
Rosberg szimpatikus srác, sokra viheti még. Az autó is korrektnek tûnik, egyedül a Toyota motortól félek, valahogy F1-ben az nem igazán nyerõ...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

antijuve
vicces hsz volt.
még mindig nem értem mi a gond,de sebaj.

sg erkölcsrendészet hahha

ups and downs

Pheel
Ez a topik simán elfér. Néha át tetszenek esni a ló rossz oldalára.
[HUN]FaTaL
hát persze, akkor legyen mondjuk egy db Need For Speed topic, nem kell minden résznek külön, bizonyára baromi átlátható lenne:DD

http://goo.gl/gd6Zi5

egy francokat, egyszerûbb a dolog, ha 1000 topik van mindenbõl semmit nem találsz meg ez nem chat, hogy minden elszáll, és senkit nem érdekel.
Rosberg az elsõ helyért harcolhatna, ha megfelelõ autó lenne alatta. Remélhetõleg a Williams rövidesen versenyképes autót rak alá. Erre minden esély megvan. Nagyon féltem, hogy a télen a McLaren elviszi Rosberget, de szerencsére nem így lett. Ha elvitte volna, akkor Rosberg tuti dobogós helyeken lett volna.

a szerver erõforrásait zavarja :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

antijuve
Egyébként az autó tényleg rohadt jól néz ki sztem is.Még jobb évük lehet ez mint a tavalyi,Rosberg pedig egy kiváló pilóta.

ups and downs

Firerock
hudevagány valaki

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Taranov
Rejtély, hogy miért és kit zavar, ha több topic van. Lehet, hogy ez is a megszorítási csomag része, spórolni kell a topicokkal.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

antijuve
oké,csak írtam:)

ups and downs

antijuve
most mi a francnak lámázod le?a BMW-nek is van topicja,ennek mért ne lehetne?a sok szar játéknak bezzeg kell külön külön mindegyiknek.

ups and downs

Ha átlett keresztelve, akkor azért nem találtam.
Azért nem a Forma 1 topicba írtam, mert szeretném, ha a Williams csapatnak lenne egy külön fórum. Biztos nem csak én rajongok a Williamséert. De ha a moderátorok úgy találják, akkor tegyék át a topicot, nincs belõle semmi gond.

Attila889
bocsi de ez ide is mehetett volna <#lama> FORMA1 Topic

antijuve
Hohóó volt már egy ilyen topic.De át lett keresztelve:)

ups and downs

A Williams F1 Team igen szép eredményeket ért el tavaly, és a téli teszteken is remekül szerepeltek. Remélhetõleg rövidessen dobogóért is hatcolhat Rosberg.
Akit érdekel a Williams csapat, látogasson el a magyarországi, nem hivatalos oldalukra:
Williams F1 Team Hungary

Az autó új festése nagyon szép lett, szerintem az egyik legszebb autó a mezõnyben.