Hangfal Építése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem rezonál, nekem is ebbõl készült
a videotonnal nagyon jól jártál, somogyival kevésbé lett volna jó:)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Én régen építettem 2 db hangfalat,de nem lett olyan jó amilyet szerettem volna ezért késõbb ment a tüzelõre. <#nyes>#nyes>
Késõbb rájöttem kicsi lett a doboz ezért nem volt meg a szükséges literes méret ahhoz,hogy jól szóljon a mély hangzás. Azután vettem egy pár 110 Wattos használt Videoton hangfalpárt,azóta is azt használom. Ezzel megvagyok elégedve, bár a mély kevéske de ez ennyire képes.
Viszont lehet kapni már nagyon sok fajta jó minõségü hangszórókat,széles a kínálat a mély,közép vagy magas hangszórókból és nagyon olcsó áron. (Pl:Somogyi Elektronik).15-30 ezerbõl már meglehet venni az összes hangszórót hangváltóval,vezetékkel együtt.
Azokból nagyon jó hangfalakat lehet éppíteni. De kell hozzá egy ismeret milyen anyagból legyen doboz, mekkora legyen,hogy nézzen ki,hogy jól szóljon.
Sok sikert a Topikhoz! <#eljen>#eljen>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
terveztem egyszer tölcsérsugárzó építést, de rohatt nagy meló, sazl mégse -
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
2 utas lesz állítólag.
még csak a doboz van kész, többi cuccot majd ismerõssel csinálom :]
2-t csináltunk, így néznek ki:
Ha valaki érdekelt még a témában, akkor hajrá :]
a mostani hangfalak készítésérõl képeket majd töltök fel, csak pénzhiány van :]