Frissült a Canon IXUS sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És azt tudod é hogy a keresõvel nem rendelkezõ gépeknél sokkal de sokkal több életlen kép készül mint a keresõvel rendelkezõknél? Tudod ez hasonló mintha az autóra nem lehetne visszapillantót tenni. ( Habár tegnap a Forma 1-en mintha az lett volna.<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Te szánsz? Nagyúr!
Láttam olyant nem is egyszer mikor valaki az általa dizájnosnak olyan jó kinézetûnek ítélt gépet vette meg és fotótudás szerint szemetet vett. Akinek az kell, annak úgy kell.
"És én még azt hittem a fénképezési tulajdonságok a lényegesek"
Aha, szerinted a gép formája, fogása, kialakítása tök lényegtelen 😊
Aha, szerinted a gép formája, fogása, kialakítása tök lényegtelen 😊
Nagyon sokan olvassák olyanok ezeket a cikkeket, akiket egy megfizetehetõ családi zsebgép érdekel, s közben eszükben nem jut kommentet fûzni az íráshoz.
Van itt olyan ember, aki nagyon sok okosságot hint szét hétrõl hétre, közben a saját dslr-jével még nem tudott elfogadhatót alkotni.
Neki pl. ez az Ixus bõven elérhetõ határokkal rendelkezik a tudását illetõen...
Van itt olyan ember, aki nagyon sok okosságot hint szét hétrõl hétre, közben a saját dslr-jével még nem tudott elfogadhatót alkotni.
Neki pl. ez az Ixus bõven elérhetõ határokkal rendelkezik a tudását illetõen...
http://gaborszantai.co.uk/
Kedves G_ArchAngel!
Sajnos nem értem a célzásokat.
(Egyébként még, ha az ultrakompaktok célpiacával tisztában is vagyok, vagy sem...,mikor olvashattunk utoljára itt egy jó kis tesztet, vagy akár rosszat.
Még valami!: Véleményed szerint, aki itt szokott fórumozni, illetve a digicam rovatot olvassa, az lenne az ultrakompaktok által eltervezett célszemély?!)
Sajnos nem értem a célzásokat.
(Egyébként még, ha az ultrakompaktok célpiacával tisztában is vagyok, vagy sem...,mikor olvashattunk utoljára itt egy jó kis tesztet, vagy akár rosszat.
Még valami!: Véleményed szerint, aki itt szokott fórumozni, illetve a digicam rovatot olvassa, az lenne az ultrakompaktok által eltervezett célszemély?!)
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Annyi okos ember jár ide, hogy ideje lenne összedobnotok egy céget, mert úgy látom, hogy a magyarok nem csak a labdarúgáshoz és autóversenyzéshez értenek, hanem a fotótechnikához, designhoz és marketinghez is.
Vagy ennyire már nem gondoltátok tovább az ultrakompaktok célpiacát? Szánalom...
Vagy ennyire már nem gondoltátok tovább az ultrakompaktok célpiacát? Szánalom...
http://gaborszantai.co.uk/
Nekem 1 Gb-os kartyat mellekeltek karacsonykor (pluszban) az IXUS 7x melle. (termeszetesen ott volt a 32 megas is <#wink>#wink>) Egyebkent ez a fenenagy uj design nekem valahogy nem tunt fel. Szinte csak ide oda tologattak a gombokat. Nekem az egeszrol leginkabb az autos korokben "facelift"-nek hivott dolog jut az eszembe.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
"Míg az IXUS 90 IS erõs, markáns megjelenésû, masszív felépítésû gép, addig az IXUS 85 IS lágy, minimalista külsejû."
És én még azt hittem a fénképezési tulajdonságok a lényegesek.Arról a gyengeelméjû dologról meg le kellene szokni hogy 32 megabájtos kártyát mellékelnek hozzá.
És én még azt hittem a fénképezési tulajdonságok a lényegesek.Arról a gyengeelméjû dologról meg le kellene szokni hogy 32 megabájtos kártyát mellékelnek hozzá.
meg vagyok döbbenve. hogy csak három és nem hét vagy kilenc új gép.