Cukros bácsik próbálkozásai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
(pedig neki is jó feneke van)
Rohadjatok meg tanárnénik, hogy 12 évesen b@sztatok molesztálni... a könyvtárosnéninek olyan iszonyat formás feneke volt, hogy vááááááá, pedig nem is volt egy mai csirke! Szemetek!
Még nem késõ! Molesztáljatok tanárnénik most!
Call me! 00-1-MOLESZTÁLJATOKTÍCSÖRNÉNIK :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mama2,mit gondolsz,én miért nem rakok fel képeket magamról?

- Képzeld Medvekoma, tegnap bemegyek a bárba, iszogatok, erre egy bomba nõ odaül mellém és meghív egy pohárra. Beszédbe elegyedünk, majd felhív a
lakására. Alig érünk fel, levetkõzik anyaszült meztelenre, végignyúl az ágyon, majd igy szól: "Nyuszikám, mindenem a tiéd!"
Medvekomám, ha ott vagy, a hûtõt is elhozhattuk volna...
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Leszünk barátok?
Már csak azt nem értem miért kell megalázni világ elõtt?
[ valaki magyarázza el neki 😄D]
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
azért remélem dvd, hifi, kocsi kulcs stb hoztátok 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Roma Román Romulán vagy -e?
Nem tartozom a környék legerõsebb emberei közé, de én biztos azonnal ütöttem volna, ha nem enged el. Olyan sok ember között úgy sem tudott volna utána bennem nagy kárt okozni, mert biztos lettek volna elegen, hogy megállítsák, ha nekem nem sikerül.
Amúgy elég békés ember vagyok, de ha átlépnek egy bizonyos határt, akkor átmenet nélkül azonnal hidegvérû vadállat leszek...
Meg ez talán összefüggésben van azzal is, hogy veszélyes helyzetekben, amikor mások megbénulva néznek, és semmit nem tudnak csinálni, akkor én leszarva mindent azonnal a legdurvább dolgokra vagyok képes, pl egyszer majdnem rendõrautót loptam 😄 Ez nem vicc, amikor volt az a nagy vihar augusztus 20-án, mentünk lefelé a várból, az esõ még mindig esett, a szél vágta mindenkinek a pofájába a faágakat, majd szétfagytam az egy szál polomban, össze-vissza vérzõ fejû, meg hiányos végtagú emberek rohangásztak, az autónk kb 1 kilóméterre volt még, erre megláttam a Sándor Palota környékén egy üresen álló rendõrautót, járó motorral, nyitott ajtókkal, és ösztönösen megindultam felé. Csak aztán valahogy rájöttem, hogy azért mégse kéne.