Ultrahangos szenzorok buktathatják le a betörõket

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak azt ne mondják, hogy rohanó betörõ felismeréséhez is külön ketyere kell , nem elég hozzá érettségizett, középszinten halló, rendõr, és hogy õk találták fel a spanyolvigaszt , mert a végén még el is hiszem <#eplus2><#taps>

Ki nem szarja le a Visztát?

a vizuális , fotocellás érzékelés, még mindig nagyságrendekkel egyszerûbb a tudomány mai állása szerint...

kicsit én is szkeptikus vagyok ebben a kérdésben.. túl sokmindenre be fog riasztani ez a ketyere, vagy ha szûkebbre veszik az érzékelési tartományt, akkor pedig, nem veszi észre a tényleges betörõt.

WinT
Én ezt nem értem. Ezt a hangot, zokni, cipõ, bakancs, magassarkú tipegõ, papucs csattogás, gumicsizma nem befolyásolja?
"Az emberek elbambulhatnak, a kamerák meghibásodhatnak, de a szenzorok akkor is jelzik, ha valaki egy olyan területen van, ahol semmi keresnivalója."

Meg egy rendszer, amivel levalthatjak a "bamba" embereket. -_-

Csirke4
"Amennyiben viszont valaki jégen futna, akkor az alig hallható, mivel szinte nem jön létre ultrahang"
Köt egy nagy jégkockát a lábára.^^
De a fél tégla is jó lesz, valszeg kicsit más ultrahangja van mintha szabadon mászkál. :p
PíszLávJuniti
hm és lehet, hogy mindenkinek más egy kicsit a lépésfrekvenciája?
sosem értettem a kutyámat, honnan tudja 100 méterrõl kiszúrni ha jön valaki a családból

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

NIBI
Jó hosszú betörés volt...😊 Ha már arra járt, aludt is egyet?! 😄
Volt egy eset, index írt róla, itt, vidéken élõ svájci úr házával.
Szomszéd hallotta, hogy matanak, szólt a rendõrnek.
Járõrrautó kiszállt, látott is gyanús fényeket bent, de mivel nem volt kéznél a tulaj, és házkutatási engedély sem volt, elmentek szépen vissza az örsre (éjfélkor).
Hajnali kettõkor a szomszéd megint érzékelte a mozgást, ekkor a rablók tényleg elvitték a cuccot (kb. 500E Ft. értékben). Megint kijöttek a rendõrök, és konstatálták, hogy elõzõ látogatásukhoz képest most már az egyik ablak is be van törve.
Reggelre aztán elõkerült a svejci úr is. :-)

Kara kánként folytatom tanításom.

Hát... max ez egy jelzés a betörõnek hogy "van 5 perced mielõtt megfognak dugni a rendõrök"...addig kézenállva ellopja a fél házat...egyetértek veled😉

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

Ne félj, Redneck Joe-éknál összekötik a naffater duplacsövûjével, mint a pinty. Katonáékról ne is beszéljünk...
A betörõbuktató szenzorhoz:
Van rákötve géppuska vagy nyaktiló?
Anélkül semmit nem ér.

Az Adidas már alkalmazza.

Akkor egy ultrahang síppal (kutyákhoz használatos) meg lehet hülyíteni?