Balaton Sound
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért kérdezem, mert ha kocsival mennék akkor a nappal használt dolgaimat kitenném a kocsiba amire az esti koncerten már nem lenne szügség.
Illetve vanak olyan helyek ahol örzött helyre lehet eltenni dolgokat?Meddig szoktak tartani a nagykoncertek ami 22-órától kezdõdik?
cesc fábregas
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
sasha-dubfire elég vonzó
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
/a biztos szállásunk ugrott,szal most keresni kell másikat/
Glory, Glory Man. United!
http://tiny.cc/balatonsound
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
amúgy a 8-i program bõvült:
Jul. 8. FEDDE LE GRAND @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 8. SETH TROXLER @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 8. MARK KNIGHT @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 8. RICARDO VILLALOBOS @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 8. MAGNETIC MAN @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul, 8. AEROPLANE @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Jul. 7. TIESTO @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 7. SEBASTIAN INGROSSO @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 7. AXWELL @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 7. GUI BORATTO @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 7. RICARDO VILLALOBOS @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 8. FEDDE LE GRAND @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 8. SETH TROXLER @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 9. UNDERWORLD @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 9. LUCIANO @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 9. HERCULES & LOVE AFFAIR @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 9. KARL BARTOS @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 10. DAVID GUETTA @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 10. ARMIN VAN BUUREN @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 10. JOHN DIGWEED @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
Jul. 10. JOSH WINK @ BALATON SOUND 2011 - Siófok / Zamárdi
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
----
Kár volt ezzel a plusz 15 névvel hígítani a jónak induló line upot.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ingrosso és Mark Knight mint DJ, mint Producer klasszisokkal getta-félék felett áll, azért mert nem szereted a houset, még nem feltétlen rossz
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
2. kör:
| Simian Mobile Disco live | SEBASTIAN INGROSSO | Fedde Le Grand | MARK KNIGHT |Snoop Dogg | David Guetta | MIKA | Big Boi of Outkast | HERCULES AND LOVE AFFAIR | KARL BARTOS | FAKE BLOOD live | JOSH WINK | SETH TROXLER | RUSKO | DJ KRUSH
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
yeah! fostos tijesztó helyett jöhetett volna valami érdekes is 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
UNDERWORLD | PORTISHEAD | THIEVERY CORPORATION | TIËSTO | RICARDO VILLALOBOS | LUCIANO | ARMIN VAN BUUREN | AXWELL | GUI BORATTO | JOHN DIGWEED | THE ORB | MAGNETIC MAN
alakul, még a végén menni fogok, már csak a Thievery és a Portishead miatt 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jövõre tali: D
De aztán csak beverkedtem magam a sátorba😄.
Pet Shop Boys is nagyon jó volt, Guetta sem volt rossz, de semmi extra.
Paul Kalkbrenner kimaradt nekem, de az is jó lehetett.
Legjobb estém a t-bobil teraszon volt amikor estétõl délutánig veretés volt 😊 meg egy napot átaludtam lazán...digweedet pedig meglestem volna.
Megvettem a jegyet, meg vittem 12 ropi költõ pénzt.Alig vettem valamit: D 5500 at költöttem ott😄
Monnyuk guetta egy fos volt, elején memories, utánna meg a szar mixek...mentünk is el a francba..Pendulum naggyon jó volt.
Kalkbrenner is, bár az a 40 perc késés .FFFFFUUUUUUUUUUUUUUU...