A legérdekesebb prófécia

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor tehát nem az Úr szavai voltak ezek, hanem pár eszétvesztett hatalomravágyó fsz kijelentései. Akkor hol marad az igazi hit??

Walk the Talk.

118. Nos?

http://szabadforum.com

Ha ismernéd a kor szokásait, nem csodálkoznál. Az akkori embereket csak egyféle képen lehetett meggyõzni. Ha megtorlásul a szeretteiket ölték meg. Ez nagyobb büntetés volt annál, mintha õt magát ölték volna meg. Amikor példát kellett statuálni, minden korabeli hatalom ehhez az eszközhöz folyamodott.

Válaszol rá egy másik énekben. Ezt linkeltem be a 116-ban. Más szavakkal: Azt állítja hogy õ azért az "egyisten", mert bármit megtehet, senki sem tud ellenszegülni neki. Amit õ kar az mindenképpen bekövetkezik.

"És leányai, kik a mezõségen vannak, fegyverrel ölettessenek meg, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr."

.....hát ez tök fasza.....................

Walk the Talk.

Érdekelne mit mondasz, miért nem???

Walk the Talk.

Akkor szûkítek. Ez a prófécia egy máig is teljesült jövendölés. Sokan próbálták felépíteni, de téyn, hogy nem sikerült. Érdekelne hogy mit gondoltok miért nem.

Van Biblia topic is Exy1!

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

A legérdekesebb prófécia? Szerintem ez.

Beszélgessünk róla!

Kekeckedõk kíméljenek!

Mert az alkimisták nem a fizikai aranyat akarták a tárcájukba tenni, hanem a szellemüket akarták arannyá változtatni. (Olyan nemessé tenni mint az.)

""*bármik lehetünk, sõt vagyunk, amik csak szeretnénk*
Hat ez nem igy mukszik!
Csak azok lehetunk,amire a szuk,pontosan behatarolt lehetosegeink *engedelyt* adnak."" --- Így van ez a karma törvénye

Azért örülök, hogy a magunkfajta félmûvelt "geniusokon" is tudsz mulatni "Mekk-mester" !

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Ma reggel eleg szarul ebredtem...
Azutan elolvastam,amit irtatok /sic!/es mindjart jobb kedvre derultem!
A hsz-ek emlekeztettek engem a gyermekkorom szuper TV-musorara...a *Mi ujsag a Futrinka utcaban?*
Ez egy aranyos gyerekmusor volt,amiben volt egy kecske-a Mekk-mester.
Hat ez egy nagy fazon! Mindenhez ertett,de semmit sem ertett...
Most,es itt,rengeteg Mekk mestert ismertem meg!
A legfenyesebben ragyogo csillag /most hagyjuk az ustokoskent felivelo *igazsagfelismeroket*/maradjunk Mengyelejevnel.
Azota,amiota a gimiben a kemiatanar beveste a karot ragyogo elmefuttatasom utan-nem ert ilyen megrazkodtatas a kemiaban!
Idezek az egyik geniustol:
*A higany egy részét formaldehydre bontja le a szervezet*
Haaaat!...ez meg a Nobel-dij bizottsagot is meghokkentette!
Attorni a szerves,es szervetlen kemia kozotti hatarokat?!
/Ezt a zsenialis felismerest elolvasva nem ertem,hogy az alkimistak miert nem tudtak aranyat csinalni?/
A masik gyongyszem:
*Oh bárcsak agyunk 100%-kát lennénk képesek használni!*
Minek? Pajtas?
Az elozo hsz-eket olvasva boven eleg az 1%!
De a korona a tuzijatekon az alabbi:
*bármik lehetünk, sõt vagyunk, amik csak szeretnénk*
Hat ez nem igy mukszik!
Csak azok lehetunk,amire a szuk,pontosan behatarolt lehetosegeink *engedelyt* adnak.
Sajnalom rombadonteni az emberiseg ragyogo jovojerol alkotott kepet,de szerintem az emberisegnek nincs jovoje!
Multja van,es egy keves jelene...
Eljatszotta a szerepet a vilagmindenseg szinpadan.
Ne ertsetek felre!
Nem akarok az eszoszto guru szerepeben tundokolni,es nem becsulom le a hozzaszolokat,de ez a par-altalam idezett- hsz.egyszeruen kicsapta a biztositekot!
/De azert remelem,hogy holnap reggel is legalabb ennyit tanulhatok!/
Oh bárcsak agyunk 100%-kát lennénk képesek használni,talán majd a jövõben lehetséges lesz,jo sok év múlva...
Na látod, te is mint a többi Icke szapuló, úgy itéled el, hogy egy szót sem értesz a mondanivalópjából. Mit vársz tôlem ? Talán azt, hogy bebizonyítsam az ellenkezôjét ahogyan te szemléled a világot ? Az is csak egy szemlélet mód. Miért kellene bebizonyítsam ? Majd ha megérsz rá megérted te is.

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

dronkZero
Oké, akkor eddig teljesen beigazolódott, amit látatlanban csak sejtettem.

Marketingduma, beetetés(az eleje, hogy bármik lehetünk, sõt vagyunk, amik csak szeretnénk), meg tömény bullshit(a mindenféle energiákról).
_SEMMIT_ nem mondott ebben a videóban, az égvilágon semmit. Beszélt sokat, de a mondanivaló pontosan egyenlõ a nullával.

Aztán a hülyeségek:
1. kevesebb, mint 1%-át érzékeljük a világnak... hát persze bazmeg, mert a Földhöz vagyunk kötve, ami anyag messze van, azok közül csak azt látjuk, ami világít, azt is csak este. Még amit optikai távcsõvel, vagy rádióteleszkóppal látunk, ugye azt sem az érzékeinkkel tapasztaljuk, hanem mûszerrel. Csúsztatás, már a második mondat.
2. A faszság az energiákról. Egyelõre ami energiát mérni tudunk, az nem áramlik befelé. Ez sajnos tény. Például a hõenergia kifejezetten _kifelé_ áramlik belõlünk. Ha meg olyan energiákról beszél, amit _nem_ tudunk mérni, az nagy valószínûséggel nem is létezik. MErt akkor én meg azt mondom, hogy nem is befelé, hanem kifelé, vagy fentrõl lefelé, azt' akkor vitatkozhatunk a légbõl faszságokon estig.

Tipikus amerikai szektaalapító, mint Jim Jones, vagy L. Ron Hubbard.
Megnézel egy szcientológus elõadást, ugyanez, egy kaptafa.

Most gondolom az jön, hogy mennyire nincs igazam, meg honnan tudom, hogy milyen energiák... Sebaj, várom.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ahhoz,hogy két ember egyet értsen, feltétel, hogy mindkettô tudja mirôl is van szó. Ez az eset itt nem áll fenn.
Itt van három perc ízelítô, hogy te is értsd mirôl is van szó. Feltétel, hogy legalább a nyelvet értsd.

dronkZero
A születésedtõl kezdve rohad szét a tested. Ebben egyetértünk.
Ezen semmiféle hókuszpókusz nem tud változtatni. Ez meg tény.

Legfeljebb elhiteted magaddal, hogy te nem vagy "beteg", aztán majd nagyot koppansz.
Nekem legalább nincsenek illúzióim.

Mi egy hosszantartó betegségbôl lábadozunk.......ti öntelt szerencsétlenek soha nem fogtok rájönni, hogy ti is betegek vagytok, ígyhát maradtok továbbra is.

dronkZero
Ehehe, mire jó egy elborult agyú õrült haluit komolyan venni, és ilyen faszsággal paráztatnod magad? Ez a csóka egy focista-sportriporter volt, öregkorára szemmel láthatóan megkattant. Ti meg beveszitek ezt a faszságot.
Hát nem vagytok kevésbé betegek...

Egy évvel ezelõtti önmagamhoz képest ma már azt gondolom elnyomás csak a fejünkben van. Van egy kialakított képünk önmagunkról amit ha valami vagy valaki nem tart tiszteletben akkor szembesülni kell azzal hogy nem egyedül vagyunk a világon és hogy az igazság sem feltétlenül (de lehet) hogy nálunk van.

Rengeteg a gonoszság, de léteznek e olyan dolgok, amelyek másként is történhetnének ?

Gondlojátok el, ha mondjuk az egyik múltbéli háborúban valami rosszabbul vagy jobban sül el: talán ma nem lehetnénk itt. Ha a szüleink nem akkor és ott kanyarodnak be a sarkon, talán ma nem lennénk itt.

Sok hely van a világon ahol rosszabbak, és sok van ahol jobbak az életkörülmények, de mindenhol vannak olyanok akik elégedettek és mindenhol vannak akik nem elégedettek. Persze az elégedettség is lehet felszínes, pl, ha annyi pénzed van, hogy mindig ki tudod elégíteni és ki is elégíted az újabb és újabb igényeidet, na az nem valódi megelégedettség.

Krishnamurtinak van egy könyve az a címe hogy Nincs más forradalom.

Õ azt mondja és gondolja hogy nincs más forradalom csak az emberek szellemében bekövetkezõ tudati önforradalom.
Pontosan így van. A gyûlölet az a hullámhossz, amin a energiát termeljük nekik. Ezen kell elgondolkodjunk. És azon, hogy a mi általunk (vad)disznóból átalakított "sertésfarm" külömb-e mint az ô "embertenyészetük".

Hallottam már róla épp tõled a nwo topikban.

Annyit biztosra veszek, hogy ha gyûlölöd õket amiatt hogy ezt teszik az emberekkel, velünk, akkor tulajdonképpen épp azt teszed amit akarnak. Nem feltétlen kell itt földönkívüli nagy sárgaszemû pikkelyes hüllõkre gondolni. Tudjuk nagyon jól hogy az anyag is csak egy meghatározott tartományon belüli rezgés, aminek részben mi is részei vagyunk.
Olvastad talán David Icke-ot ?
A manipulátoraink érdeke, hogy ebben a világban (ezen a rezgési szinten) tartsanak minket manifesztálódva, mivel itt termeljük meg nekik a számukra szükséges energiát. Az alább említett mérgek a segédeszközök...

És majd ha a Legmagasságosabb Égi Fény megvilágosítja az elméinket akkor rájövünk hogy ez az összes cirkusz baromság mert nem létezik más csak szeretet.

Kivéve ha valakinek a tudata annyira földhözragadt (földi dolgoktól elszakadni képtelen) hogy nem akarja majd ezt elhinni.

Szerintem erre megy ki a játék és ebbõl a nézõpontból a legnagyobb fegyver a média. Mert sokan még mindig tényleg úgy nézik mint régen az emberek a színházat: ami a színpadon játszódik, az olyan magasztos, sokkal inkább elfogadható, sokkal valóságosabb mint a saját életük, emiatt nagy hatást engednek gyakorolni magukra.
Ha jól tudom a régiek a higany arannyá transzmutálását alkímiának nevezték aminek az ember szellemének tökéletesítése a célja.

Ezek szerint a szellemileg alultáplált ember még higanyjellegûnek nevezhetõ, és akkor a tömeges katasztrófák is az emberi hülyeség miatt keletkeznek.

Ehhez nem kell prófétának lenni. <#nezze>
Nekem is csak rémlik valami még gyerekkoromból. Mostmár, hogy magamon is érzem a tüneteket, higany lehet az amire céloztak.
Az amalgam (fogtömés) 52% higahy, ezüst, réz, ón és cinket tartalmaz. Ezek a nehézfémek beépülnel az agysejtek közé, és lassan ölô halálos mérgegként a legtöbb szövôdményes betegség, és a rák okozói. A higany egy részét formaldehydre bontja le a szervezet, ami szintén halálos méreg.

Ha valaki még nem kapott volna az amalgam-ból, az illuminati Donald Rumsfeld segítségével gondoskodott róla, hogy ô is megkapja az adagját az Aspartam-on keresztül.
Az Aspartam 10% ban tartalmaz Methalon-t, amit a szervezet szintén Formaldehydre bont le...... Hitler ezeknek a mérgeknek csak egy lágyabb formáját a klórt használta az ivóvízbe keveréssel, de a célja ugyanaz lehetett....

Pluskast
"Destruction of war will descend on the northern countries as strong military forces will invade them from the East and will pillage and murder as well as use bombs and missiles, like hail coming down, and hitherto unknown weapons of laser- and computer-controlled types which will destroy and annihilate everything, whereby the first target will be Hungary and after that will follow Austria and northern Italy."

Na akkor nekünk sanyi... Kezdem ásni a bunkert a kertemben.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Saintgerman: nem tudom, úgy emlékszem Nostradamus beszélt valami új ezüst, meg új arany bányákról. Valahol olvastam.

Mondtam már nagyon szeretem a magyart, mert:

Jövendõmondás: megmondja mi várható a jövõben (abban az idõben ami most felénk JÖN), ez nagyjából a prófétálás

Jóslás: Javaslás, megmondja, mit tegyünk annak érdekében hogy a dolgaink a jövõben JÓL alakuljanak.
Köszi a linket, csak kár, h angolul van...😞 😞

Ismer valaki egy jövendölést, amiben az áll, hogy a XX-XXI. század veszedelme valamiféle fém lesz ?

Ha a jóslat olyasmivel foglalkozik ami ellen nem sokat tennénk, pl elolvad az É-i sarkkör, akkor igen.

Egyébként ha csak utólag derül fény a jövendõlésre, akkor mi bizonyítja hogy nem utólag készült a "jövõ" ismeretében?
A gaiaguys-os oldalon is van jóslat az utsó pápákról. Eszerint XVI. Benedek az utsó elõtti és Petrus Romanus néven lesz ismert az utsó pápa.
link
Nem, mit jósolt az úr?

Na még egyszer nekifutok
tehát a könyv címe
A mennyei prófécia
Talán nem jól írtam: Az A mennyei próféciát címû könyvet James Redfield-tõl olvastátok e ?
Szerintem egyik sem volt barbárabb a másiknál, ezzel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy láthatod: néhány évtized és pofátlanul meghazudtolják a történelmet. Sõt, még a nyilvánvaló tények ellenére is hazudnak. Sõt még be is vallják... És a legszörnyûbb, hogy azt gondolom, tudják még fokozni<#nezze><#conf><#help><#fejvakaras><#bohoc>
egymûs=egymás.

"A majáknak nem kellett ûrhajó." Ja, elég volt kiszúrni egymûs szívét. Vagy azok az aztékok voltak?

Nézd meg akár a nyirkai jóslat végét:

A táltosok közös gondolattal kérdezték: "Így van ez megírva - nem lehetne-e másképp?"
A Szellem erre azt felelte: "Minden jövendölés okumálás, a múltat meg jelent összekötõ vonás folytatásán, a jövõ felé. Megírva semmi nincsen, mert minden megváltoztatható - ha nem fordultok el Istenetektõl és megszívlelitek az õsök intelmeit."

A majáknak nem kellett ûrhajó. A mennyei próféciát olvastátok ?
Érdekes ez a pápás jóslat... Én azért kíváncsi lennék, hogyha az összes próféciát leírásuk pillanatában bezárnák egy biztos helyre, akkor is így alakulna a világtörténelem? Tehát nem tudnánk egyet sem, várnánk még ezer évet, és aztán néznénk meg, hogy úgy történt-e minden, ahogy írva vagyon. Komolyan kérdem... Szerintem ezeknek a jóslatoknak lehet egyfajta önmagát beváltó hatásuk 😊

Akkor minden jó 😄

Melyik pápa írta ezt a jóslatot? Azt hittem, hogy ez is Nostradamustól van, és hogy II. János Pál volt az utolsó elõtti, vagyis Benedek az utolsó. Nem tudom biztosra, amúgy.
Nostradamusnál amúgy az a poén, hogy nem nagyon írt évszámokat ugye? Csak utalt talán arra, hogy mikor történik meg egy háború, vagy járvány. Igazából engem nem érdekelnének a jóslatai, de a bizonyos II Henrik-es miatt érdemes foglalkozni vele. Bár így sincs elég türelmem, hogy végignyálazzam az egészet.

Trianon ügy elsimítva. Azért teszek én is egy jóslatot, ha már itt vagyunk: Soha nem fogunk egy négyzetcentimétert sem visszakapni abból, amit elvettek... Legfeljebb ha a világ teteje leomlik. Amúgy az ilyen jóslatok azért válnak igazzá, mert tele van olyanokkal az ország, mint én.

A világ-szemléletváltozásról meg csak annyit, hogy dolgozom rajta.

Azért vannak a jóslat valódisága melletti érvek is.
Például más jóslatok.
Tudott dolog, h a maja idõszámítás 2012.-ig tart.
Egy római Pápa rövid jóslatokat írt az elkövetkezõ Pápákról. Jóslata szerint XVI. Benedek az utolsó elõtti Pápa , õutána megválasztott Pápa lesz az utolsó. XVI. Benedek is benne van már a korban, elõfordulhat, h akár holnap reggel nem ébred fel többet. ( Ezt természetesen nem kívánom Neki, de megeshet idõs korára való tekintettel.)
Nostradamus is megjósolta a III. világháborút, amit egy bizonyos kék turbános hadvezér fog elindítani. Bár 2005 vagy '06 évre tették, erre nem emlékszem most pontosan. ( A versek sorrendjét szerintem a fiának írt levelébe kódolta be. Rejtvényfejtõk, descripterek hajrá!)
Õ Isteni Kegyelme A. C. Bakthivedanta Swami Prabhupád az ISCON alapítója is megjósolt egy szemléletváltozást a Földön, ami várhatóan nemsokára bekövetkezik. ( gyakorlatilag várható a fogyasztói társadalom, a pénz, a politikusok hatalmának megszûnése, a népek egymás között békében fognak élni sokáig)

A Trianon miatt bocsi.
Igazából azt akartam mondani, h a bácsák igazából azt szerették volna tudni, meddig tart az ország szétdarabolása. Mivel ez már '920.-ban megtörtént, és mint vesztesek, várható volt, h viszaállítják a szégyenhatárokat.

Köszönöm, tudom, hogy mikor volt. Én a Trianon-betegségünkre gondoltam. De igazad van, tényleg reális, hogy azt hittem, hogy a jövõben fog megtörténnni. Biztos, hogy 1920? Nem 2020?

Szóval csak másodkézbõl tudsz errõl az egészrõl... Valahogy a neten nem kering írások tömkelege a témáról, csak fórumokon nyomatják, meg néhány blogon.

Az index.hu-n utánanéztem a dolognak, a fórumon a legtöbben csodálkoznak: húúúdejóóó, meg ilyenek.

(Aki valóban elhiszi, amúgy körülbelül ezen a szinten lehet:
http://www.youtube.com/watch?v=V5aK_cYPcow
Csak úgy, mint a készítõ)

Volt viszont egy hsz., amiben valami ilyesmi áll: "Istenem, mit röhögtünk ezen a pajzstopicban..."

Bár a topicot nem találtam, gondolom néhány érv itt is elhangzott.

És van egy másik oldal a neten, néhány idézetet mutatnék:
"A 2006. elsõ felében megjelentetett jóslat."
Sokat vártak vele, pedig kb hatvan éve meg volt. Kiváncsi vagyok, miként maradt fenn, és miért nem dobták be hamarabb.

"A történet szerint 1947. vagy '48. nyarán"
De jó, ezek szerint a könyvben elmesélik a történetet. Ennyi erõvel a Blair witch project is lehet valóság, hisz nem tudhatjuk, hogy valódi-e, vagy nem. Kivéve, ha kicsit utánanézünk a dolognak, ami itt úgy tûnik, elég nehéz lesz.

És egy még a bölcs szellemtõl:
"Megírva semmi sincsen, mert minden megváltoztatható..." = "Lehet, hogy tök nagy hülyeség, ezért nem biztos, hogy így lesz..." És ha majd máshogy történik, akkor ez is igaz lesz.

Számoljunk egy 2006-os kiadással. A jóslatok nagy részét így eleve tudta az ipse, a jövõbeni gázzal kapcsolatos dolgok pedig már akkor tervbe voltak véve, a Nabucco, meg az orosz gáz régi téma. A valódi jóslat része a dolognak kb. ennyi:
1. Gáz miatt háború arabok és európaiak közt.
2. Mi szívunk, ötmillióan legalább meghalnak.
3. Mégis béke lesz, és mi visszakapjuk, ami jár.

Már csak egy dolog érdekel: ki írta ezt? Láttam egy nevet valamikor, de nem vagyok biztos. Nem készült vele valamiféle interjú? Pedig ezek után nagy arc lehet. Bár nekem mindig furcsa volt ez az õsibölcsesség-elfeledettõsök-táltos-igazmagyar-Lapkumánja vonal.

Én ugyan nem láttam, de a jóslatot kiadták még a '40.-es évek végén nyomtatásban.
Sokan hivatkoznak erre a kiadásra. Igazából csak "másodkézbõl" tudok a jóslatról, tehát nem merem 100%ra állítani, h nem a közelmúltban jelent meg. Viszont sok általam megbízhatónak tartott személy a '40.-es évekbõl valónak mondja.
Én is szeretnék megbizonyosodni a jóslat koráról. (korabeli újságcikk, vagy maga az eredeti kiadás..)

Amúgy nem kellene Nostradamushoz hasonlítani, hiszen, mint a bevezetõben is olvasható, direkt csak Magyaroroszág sorsáról kérdezték Lapkumánja szellemét.

Trianon amúgy 1920 jún. 4.-én volt...

Most a nyirkai jóslat a téma, vagy az angol nyelvû hablaty?

Human: szólj ha van valami bõvebb infód errõl a jóslatról. (Nyirka) Szerintem elég különös, hogy csak a közelmúltban bukkant fel. Túlságosan köznapi eseményekrõl beszél... Most egy táltos, ha épp belelát a jövõbe, akkor majd az ilyen egyszerû események tárulnak elé?

Még nevén a föld,
de cseléd sajátjában.
Lazul a lánc, rozsdásodik a bilincs.

Az a baj ezzel, hogy jóslat helyett inkább pont olyan, mintha fognék egy törikönyvet, és elkezdeném az eseményeket jóslatba átírni. A képek túl egyszerûek, a tevés dolog egyértelmû: az arabok befoglalnak minket, ahonnan megpróbálják majd legyõzni Európát (Europé, bikán lovagló asszony), de a nagy háború után béke lesz. Persze a magyarok visszakapják az elcsatolt területeket, igen... Megnyugodhatunk. Vajon látott a jövõben egy atlaszt, vagy honnan tudja, hogy visszakaptuk? Már attól is sokkal nagyobb hitele lenne a jóslatnak, ha azt mondaná, hogy nem kapjuk vissza. Így viszont a jóslatban benne van a mi jó kis betegségünk, Trianon is. Ez is árulkodik.

Nostradamusnál legalább háborúkat, betegségeket, monumentális eseményeket látunk. Ott még úgy-ahogy el lehetne képzelni, ahogy belelát, vagy kering az idõben... De a kommunisták földekkel kapcsolatos intézkedései: Ezt látta a táltos? Izgi lehetett.

Házi feladat: keresni egy történelemrõl szóló cikket, és egy jóslatot írni róla, majd titokban feltenni a netre. Hadd csillogjon újra a babonás magyar szeme...

Piramisok a világ minden pontján megtalálhatók.
Éppen Kínában van a legnagyobb piramis, csak éppen nem kutatható.
Használd a google earth-ot, vannak jó képek róluk (mert több piramis is van ott) A 3 boszniai piramist már ne is említsük..
Az egyiptomi piramisokban egy japán kutatócsoport speckó készülékekkel kimutatott egy csomó még feltáratlan folyosót és kamrát. (forrás: E. von Daniken) Ha csak ott nem raktározták el csillagközi ûrjármûvek leírását...

Ja és ez a globális felmelegedés,klímaváltozás ez már természetesen létezik és 100% hogy ez elfogja majd pusztítani a fõdet😄

Oldal 1 / 3Következő →