A legérdekesebb prófécia

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timbo
Ezzel a hozzászólással nem akartam senkit megsérteni. 😊 mindenki abban hisz amiben szeretne 😉

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

The Garrett
nem kell hozzá hatalmas fantázia hogy kitalálja az ember hogy fejlõdni fog az ûrkutatás, lesznek még háborúk, meg fejlõdni fog az orvostudomány. 😄
Szerintem attól hogy megmondja hogy x evben meg x ev alatt fog lefolyni egy folyamat, ugyanolyan 'homály' jövendölés mint a többi.

ilyeneket énis mondok neked jópénzért ha gondolod. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Timbo
Jaja, csávóka kicsit sok Asimovot olvasott 😄
Csak az a baj, hogy Asimov szórakoztatás céljából írt...
"a pszichohistória matematikai tudományának segítségével kutatócsoportja képes elõre feltérképezni az emberi történelem jövõbeni alakulását"
emberünk az új Hari Seldon 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

tigeroo
inkább az #5-ösre gondoltam, a jövõ engem nem érdekel (ugysem érem meg)
SpeedXHUN
MAGYARUL: WWW.WEBFORDITAS.HU BELINKELED A LINKET AMI AZ 1-ES H.SZ BEN VAN ÉS LEOFRDÍTJA MAGYARRA.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

joebacsi
köszi, de maradok Asimovnál 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Davidus
a jövõ hogy tud klappolni?😄 vagy régebben mondott olyanokat amik azóta beváltak?

V9ykn8_TZL0

SötétBarom
This will cause great problems about 85 years later, when the now powerful scientists begin to play 'God', as they had done in earliest times, and they will create new hybrids between humans and animals through genetic alterations. These new 'semi-humans' will declare their solidarity with the robotic humans. But before this transpires, another 80 years will pass after the creation of robotic humans, as I mentioned previously. With the creation of robotic humans, intelligent, biologic-electronic-machinelike robots will be constructed. A gigantic space station will be built, upon which a vast number of humans will live while the station travels in its own orbit around the Sun.

Najóvan, hesspicsába <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

trogerzsiger
mármint a cikkrõl.

trogerzsiger
Nekem eszembe juttot/nemtudom hol kell két t/ a south parkból a szuper kalandorok klubbja

Tomo15
Lehet bõdületes baromság, lehet nem, de nekem tetszik😊
tigeroo
ahhoz túl sok minden klappol hogy ez ne legyen igaz😊
mindenkinek hinni kell valamiben
Egy holdkóros, bolond vénember álmai nem a jövõ...

Komolyan mondom, holnap kitalálom, hogy tudom mi lesz a 4. évezredbe és irok egy könyvet, kiadom és kaszálok vele, mert vannak olyan emberek akik hisznek ebbe😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Magyar fordításról nem tudok.
Sztem annak az oldalnak a készítõje amit belinkeltetek, belezagyválta a saját elképzeléseit is.
tigeroo
^^
macselek
Upsz😊

vicc-e?

LasDen
az angol még nem is lenne akadály, de gépen képtelen vagyok ennyit olvasni.....és nemtom kinyomtatni.....pedig biztos érdekes.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

macselek
http://www1.freeweb.hu/aranylaci/billi/billi.htm Itt egy magyar cikk a fasziról ha minden igaz.

tigeroo
itt van valami írás a tagról, magyarul
trogerzsiger
kifolyik a szemem mire ezt elolvasom, mondjuk egy a buktató az angolt csak fél éve tanulom<#vigyor5>

szucsy89
omg ezt el nem olvasom😊)
tigeroo
huh...magyarul nincs meg?
Eduard "Billy" Meier kontakt egyik írásáról van szó, mely szerintem nagyon érdekes állításokat tartalmaz az emberiség eredetérõl és jövõjérõl.
Mások "homály" jövendõléseihez képest elég sok konkrétumot tartalmaz, és felöleli velük a teljes 3. évezredet!
Angolul, link:
http://www.futureofmankind.co.uk/meier/gaiaguys/meier.contact251.htm

Kíváncsian várom a véleményeteket róla!
← ElőzőOldal 3 / 3