A legérdekesebb prófécia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Szerintem attól hogy megmondja hogy x evben meg x ev alatt fog lefolyni egy folyamat, ugyanolyan 'homály' jövendölés mint a többi.
ilyeneket énis mondok neked jópénzért ha gondolod. 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Csak az a baj, hogy Asimov szórakoztatás céljából írt...
"a pszichohistória matematikai tudományának segítségével kutatócsoportja képes elõre feltérképezni az emberi történelem jövõbeni alakulását"
emberünk az új Hari Seldon 😄
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Najóvan, hesspicsába <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Komolyan mondom, holnap kitalálom, hogy tudom mi lesz a 4. évezredbe és irok egy könyvet, kiadom és kaszálok vele, mert vannak olyan emberek akik hisznek ebbe😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Sztem annak az oldalnak a készítõje amit belinkeltetek, belezagyválta a saját elképzeléseit is.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mások "homály" jövendõléseihez képest elég sok konkrétumot tartalmaz, és felöleli velük a teljes 3. évezredet!
Angolul, link:
http://www.futureofmankind.co.uk/meier/gaiaguys/meier.contact251.htm
Kíváncsian várom a véleményeteket róla!