Roma kultúrával ismerkedés ^^

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Az elmúlt évek rossz tapasztalatai, és a jelentkezõ negatív felhangú üzenetek okán: Close, sry!
Timbo
😄😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

bens
én a cigányoktól leginkább azt tanultam hogy ne felejtsem el lezárni a biciklimet 😛

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

amíg békesség és csend van, addig zárjátok ezt a topikot...

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Csabesz6
ezaz nyissunk nekik topicot...áhh mindegy.<#sniffles>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

passatgt
megböklek

degenerator
tananyagok: -élösködés
-lejmolás/segélykérés
-megfélemlítés/bicskázás, gyakorlati óra
-manipuláció

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Z
Mit tanultam?

"szíved legyen gitár, oszt' a rák pengesse meg!"

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

de ha a cigók nem tudnak?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Frosty01
amugy most játszottam a magyarszinkronos postal 2-n pont, és pont annál a napnál járok amikor a cigányok belémkötöttek mert azt a karácsonyfát nyúltam le, amit õk is kiszemeltek <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

5c0rp330n
az a baj a roma kúltúrával, hogy eléggé szegényes és nem túl szerteágazó 😊

nandorb
szegeny Peace csukd be a topikot

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Frosty01
nade juditka , miaz hogy cigányozol? 😄
jönnek kizsebelnek, szétszúrkálnak, felgyújtják a házad, átvágják a torkod, ésatöbbi...
kell ez neked? <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

A Kaszas
les forever sof

LES FORZA INTER
hm sztem csak 1 kis olaj kellessz a tûzre és máris close lessz, de ne legyen igazam.

jah ha ismerkedni akartok velük ajánlom alsózsolcát, minimum a lakosság fele az.(nem ott lakom félreértés ne essék)

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

A Kaszas
na 1 fricc😄D h.H😄

0Fritz0
Ismerkedés a roma kultúrával?
Arra ott van a BTK.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nandorb
tortenelem a romakrol

A Kaszas
loooooooool

TommyC
azt hittem h valami történelmi topic 😮 (rÓma...)
aztánemg csak félreolvastam

<#csalódott>

(:

dixitque deus fiat lux

Énvagyokazapád
_DSADS:Adsaodsadaadsdsa

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

sinter vagy
pittbull vagy
megöltel megöletel pitbulkutyával megetetel
nógrádi vámpír.

Énvagyokazapád
oh zry.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

A Kaszas
én a lopást mert csak azt tudják😄D

NeoMaN
inkább így?
maúnika

Énvagyokazapád
móóni-ka.

PíszLávJuniti
jaja, ezt gyakran hallani 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

"egye meg a rák a májad meg a szíved!!!"

tugyiti
Sokat ismételt mondatok:
"a g**i follyon a szádba"
"a gyerekem haljon meg"
"verjem az anyádba a f***om"
"a bánat egye meg a fejed"
etc...
desigo
sok jóra ne számíts...
nandorb
te is közéük tartozol?

PíszLávJuniti
kérnék mindenkit, hogy maradjon ember, és kultúrált módon szóljon a témához.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
nemrég ezt tanultam: "vén a pinád, és csak irigykedsz"

tegnap villamoson ezt hallgattam kb 20 percen keresztül
két cigány nõ összeszólalkozott, egy aluliskolázott idõs házaspárral
az egyik nõ ki akarta zsebelni a nõ táskáját, utána jött az átkozódás, a cigányozás, a románozás, meg hogy hívja a famíliát stb.stb.