Művészet az utcán (street art)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
kurvajók 😄
ezen befostam

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

magus
street ART, nem mondhatja senki, hogy nem támogatom, hogy ötletes/jó/kreatív/szép/ésmégsokminden legyen a városok falain, mert ezek jók, de törném le a kezét aki csak úgy odafirkál a falakra

figyelj, ebben élünk, ez vesz körül minket, a mûvészet tág fogalom
azt én is sajnálom hogy nem egy Salvador Dalí színtû kép van a vasúti felüljáró alatt
de amúgy kimehetsz és átfestheted 😊

magus
az abszolút mester

szerintem akár hanyagolhatnánk is malacka szintû tehetségtelen firkálmányokat, amik szimplán a közterületek rongálása, az nem mûvészet.

<#eljen> pár nagyon vad, nem gondoltam hogy ilyeneket is kiraknak 😊

The Garrett

Web mester
Nagyon jók!

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

sparrow35
Jó kis topic, a graffiti a modern mûvészetek közül a legjobb. Ezek az aszfaltrajzok szintén igencsak figyelemreméltóak, azon gondolkoztam, hogy ha ez sima pasztellal készülne rengeteg kellene belõle, mivel ilyen durva felületen nagyon gyorsan fogy. Amire még kiváncsi vagyok, hogy ezeket lelakkozzák, vagy hagyják hogy elmossa az esõ?

I want to be a mighty pirate ever!

Énvagyokazapád
nagyon jó

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

önarckép? mert nagy a hasonlóság<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Énvagyokazapád
tessék, topikart, tegnap csináltam 😄

Boo!

ezek a térbeli cuccok rohadt jók! <#eljen>

Malacka és Füles, két kedves firka az Egressy és Mexikói út sarkán, a vasúti felüljáró alatt

már csak Micimackó hiányzik melléjük 😊

Caligo
Bocs, nem vettem észre

Caligo

vótmá<#idiota>
Caligo

Caligo

PyRex
tényleg jó.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Web mester
NFS:

házon lévõ szobor/díszítés is felfogható utcai mûvészetnek, engem a minap Stefánia úton megfogott ez a cicis nõ, aki Siva istennõre emlékeztetõ törökülésben ül, apróság de dob az amúgy sivár épületen, bár lehet sokan giccsnek tartják

😮OOO
Brutálisan jó.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

báttyó02
geci ez dekurvjooooooooooo 😄DD

rhazid

ez mien jó lett:o

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Caligo

N o N a m e
Hogy hinnék valósnak? a képek csak akkor szépek ha úgy nézzük ahogy le van fotózva. Másképp nem sokat veszel ki belõle. Azért kerülik ki mert nem akarják elrontani.
The Garrett
lol >.<

fanka93
áhh,ez a kettóó odabasz <#wow2><#wow2>

offkorz

lol, következõ az ugróiskolájuk lesz<#banplz><#banplz><#beka3>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Web mester

báttyó02
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

vmvr

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

nagyon jók! 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ezen a képen elgondolkoztam, hogy azért kerülik ki az emberek, mert nem akarják elrontani az alkotást, vagy azért mert valósnak hiszik<#vigyor2><#zavart1>...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

elvileg be van vastagon betonozva és 24 órában kamera is veszi, persze ha valaki lopni akarja annak nem akadály

Játszótárs

12346
igen, az ilyen utca szintjén lévõ szobrok nagyon jók tudnak lenni. az se lenne hátrány, ha a tesvérek nem hurcibálnák szét idõvel.

a Pál utcai fiúk szoborai is egy értékes példája az utcai mûvészetnek
sokkal emberközelibb hogy nem valami emelvényen van hanem az utca szintjén

Énvagyokazapád
hogy nézhetnek ki ezek hátulróal nézva? :o

A fölsõ nagyon jó.

PyRex
najó de ugye ennek fizikai határai vannak, szóval szerintem ez nem baj.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

ezekkel szerintem csak az a baj, hogy nem minden irányból ilyen mutatósak.
Mondjuk ez az épületnek a tükörképe is érdekes, amikor nem is abba az irányba nézel.😊