Rendszám \"kismotorra\"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kibasztak a kvadosokkal-mopedautósokkal,majd jön a robogó
'környezetvédelmi, közlekedésbiztonsági és vagyonvédelmi szempont"
szánalmas mellébeszélés!
leszarják nagy ívben hogy egy lopott robogót egy adásvételivel meg egy számbeütõvel tisztára lehet mosni!
30 éve nem volt rá idejük kitalálni valamit?
fizess paraszt 30 ezret a 15 ezres babettára!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Én teljesen kulturált körülmények között kértem Tõled egy link VAGY forrás megjelölését. A "vagy" azt jelenti, hogy a kettõ közül az egyikkel beértem volna. Tehát a hozzászólásodnak ez a része nekem bõségesen elég lett volna:
"Forrásom: Helyi közlekedési felügyelet egy magasabb beosztású vezetõje. Ö is csak szóbeszédeket tud. "
És azt hiszem forrást kérni nem bûn, illetve ebbõl nem tudom, hogyan következtetsz a szövegértési képességeimre. Továbbá a végén udvariasan, elõre meg is köszöntem válaszod, amely aztán eléggé bunkóra sikeredett.
Más: ahogy írtad, a "seggen berregõkön" mégsem lesz rendszám, legalábbis egyelõre, ahogyan Te is olvashattad az elõttem szólót.
És még valami: "Legfrissebb talán!"
Ebben a mondatodban a "talán" nem arra utal, amire Te azt gondolod. Nem az információk hitelességére, eldöntöttségére. Hanem a frissességükre. 😄
Köszönöm, hogy végigolvastad a hozzászólást, további kellemes fórumozást kívánok! A jövõben pedig kérlek gondold át a hozzászólásodat mielõtt elküldöd.
Üdvözlettel: az értetlen analfabéta! 😉
Hajrá Magyarország!
Hivatás az Életért!
Nekem nagyon tetszene ez az új jogszabály vagy miez...
szeretnék nagyobb mocit(125öst, nem 600asra gondolni..) és semmi kedvem sincs még a jogsit is letenni... + pénz és idõ
oké oké, tudom jogsira tandolyam meg mittomén arra jó, hogy megtanulja az ember hogy is kell azt vezetni... de akkoris.. VEZESSÉK CSAK BE!<#vigyor3>#vigyor3>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Ezt írtam: "Legfrissebb talán!" Talán. Tehát nem biztos, ergo hivatalosan nincs eldöntve, nem szabad elkönyvelni.
Így nem tudok linket adni.
Forrásom: Helyi közlekedési felügyelet egy magasabb beosztású vezetõje. Ö is csak szóbeszédeket tud. De ha megnyitod a #17 postomba lévõ linket, (sg) már akkor leírtam, lesz "rendszám" a seggen berregõkön is, amit nem akartak elinni. Forrásom akkor is ugyan az az ember volt. Tehát lényegében akár lehet hiteles is.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Végre egy jó rendelet! Remélem bevezetik
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
\"Az egyetlen különbség köztem és egy õrült között az, hogy én nem vagyok õrült.\"
\"Az egyetlen különbség köztem és egy õrült között az, hogy én nem vagyok õrült.\"
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Legfrissebb talán! "B" kategóriás jogosítvánnyal rendelkezõk vezethetnek nagyobb teljesítményû motort is. Nem ccm-re hanem kw-ra fogják megadni a korlátozást. Még nem biztos, 30KW lesz ez a határ. 30KW belefér akár 150 ccm-es bármilyen enduro pl, sõt ennél nagyobb ccm-es robogó. Gondolom azért ezt azért nem engedik, korlátozzák majd 30KW de egy megadott ccm ig. magyarán 30KW-os de 250 ccm-es motor már nem fér bele. Aki ezzel foglalkozik, még ö sem tudja pontosan hogyan lesz.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
A kismotoré tuti lazább lesz kicsivel.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
respect to the man in the ice cream van
amugy méga két személy is megengedett a "lepkefingokon"!
ausztriában a biztositotol kapnak rendszámot a kisgépek, minden évben más szinüt
Üdvözítõnek találnám, ha bevezetnének egy A1 kategóriában vagy A korlátozott jogsihoz kötött kategóriában is alkalmazott arányosíott eljárást. (teljesítmény/kilogramm arányhoz kötött jogsi vagy egyéb).
Nem beszéle arról, hogy ha van rendszám a nyílvántartás is egyszerûbbé válik.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bevallom öszintén, nem nagyon tudom a számokat, csak valami rémlik, amikor az eus csatlakozásunk még nagyon a küszöb elõtt volt. Lényeg az volt, felakarják emelni a síma B kategóriájú jogosítvánnyal rendelkezõknek az 50 ccm-es határt, 125-re. Szóval nem csak segédmotort, hanem kismotort is vezethetnek. M kategória megmarad a 13-14 éves gyerekeknek. Ezzel párhuzamosan, viszont beakarják vezetni minden motorra a rendszámot, mert nagyon sok 50 ccm-es motor a valójában akár 150 is lehet. Nagyon is egyetértek ezzel, hisz egy 13-14 éves gyerek nem száguldozzon már 130-al.
tokmindegy az a lenyeg hogy jo ha van index azt csá
viszont ezen a rendszám dolgon nem tudom miért lepõdnek meg egyesek, már mióta uniosok vagyunk lehet tudni hogy lesz. ugyanis az unioban mindenhol kell segédmotokra is rendszám, és itt is fog kelleni.
Motorokra, tök mindegy milyen, az irányjelzõ többnyire csak kényelmi funkció. Nem kell hadonászni a kezekkel. Ennyi. Csak gondolj bele, rengeteg nagyteljesítményû motor futkos, amin nincs, nem volt, és soha nem is lesz irányjelzõ. Gondolok itt inkább a több 100 ccm-es chopperekre. Rendesen levan müszakiztatva, van rendszáma, mégsincs irányjelzõje.
Ma már nem tudom, de régen a nagymotoros tanfolyamon és vizsgán se lehetett irányjelzõt használni, csak karjelzést. Közben azért változhatott a jogszabály.
Ne keverjék egyesek összeg itt a segédmotorkerékpár, és a kismotor fogalmát! Kismotorra mindig is kötelezõ volt a rendszám. Lehet nagyon sok kismotort hajtottak/tanak egyszerû M-es jogsival.
Amugy csak 2011-tõl kell rendszám a robogokra+simsonokra meg stb....
2009-tõl kell a 3 illetve 4 kerekû segédmotorokra(ezen az 50-es quadokat a mopedautokat és egyéb közlekedési eszközöket értem)
Ne féljetek a két kerekû segédmotorotok van csak 2011-tõl lesz!(Addig élvezzétek ki ezt a pár évet <#kacsint>#kacsint>)
Amugy ez tuti info.1 hivatalos oldalon olvastam
Jah meg onnan biztos h' halottam h' a mopedautósokat is figyelmeztetik a rendõrök már h' jövõre rendszám....ugyhogy még 1-3 évig senki se pánikoljon...<#buck>#buck> csak ennyit akartam<#wave>#wave>
Fakk ha ezt bevezetik az szopi^3...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...