Érintőképernyős Panasonic kompakt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassacskán már a memóriakártyára szerelik az objektívet, a hátoldalára meg az érintõképernyõt, a képstabilizátort meg a kezünkbe.
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Ha ez a csaj valódi, akkor egy lárvából és viaszból gyúrták össze.
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Mi a furcsa azon, hogy a lány is nagylátószögû?
ááá, csak a szája és a melle után a szemét is szilikonozta.
"képrészleteket a rendszer világosítja, míg a megfelelõen exponált világos (nem beégett) területeket változatlanul hagyja, így egyenlítve ki a kép sötét és világos részletei közötti különbségeket"
A képrészletek nem úgy helyezkednek el mint a sakktáblán a kockák nincs elkülönülõ határvonaluk ezért nem is lehet képrészleteken beavatkozni. Mert nincsenek.Ez annyira buta és felesleges hogy kicsit is értõ ember ezt nem veszi be.
A képrészletek nem úgy helyezkednek el mint a sakktáblán a kockák nincs elkülönülõ határvonaluk ezért nem is lehet képrészleteken beavatkozni. Mert nincsenek.Ez annyira buta és felesleges hogy kicsit is értõ ember ezt nem veszi be.
manuális mód? ár?
A lány nekem tetszik, a széttapicskolt kijelzõ kevésbé 😊 Cépek azok az ujjlenyomatok :-D
Szemenagynak hívják. Köll a száma? Bevágódhatsz nála egy kis lótáppal 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
negatív vagy...<#ejnye1>#ejnye1>
az egész cikk a csaj miatt van<#banplz>#banplz>
amúgy tényleg érdekes a felvetésed<#pardon1>#pardon1>
az egész cikk a csaj miatt van<#banplz>#banplz>
amúgy tényleg érdekes a felvetésed<#pardon1>#pardon1>
"objektívet (25 - 125 mm, F2.8 - F5.9) kapott"
Nem szégyellik a pofájukat? Egy 125mm equi gyújtótávolságot 6-os fényerõre kihozni? 430mm-t 3.5-re ki tudtak hozni akkor hol itt a fejlõdés? A fotózó érintõképernyõvel játszadozik vakító napsütésben. Keresõ sehol. Nagy monitor kell, de minek?
Nem szégyellik a pofájukat? Egy 125mm equi gyújtótávolságot 6-os fényerõre kihozni? 430mm-t 3.5-re ki tudtak hozni akkor hol itt a fejlõdés? A fotózó érintõképernyõvel játszadozik vakító napsütésben. Keresõ sehol. Nagy monitor kell, de minek?
nekem is ez tûnt fel, hihetetlen mekkora... <#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
ilyesztõ mekkora szeme van a csajnak<#zavart1>#zavart1>