Párnacsata Világnap \'08

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
kiváncis leszek miskolcon mennyien elsznek😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Danman
az alapötlet természetesen külföldrõl jön (legalábbis gondolom én). enyhe hátrányban van a magyar mentalitású ember a külföldihez képest. Értem én ezt a politikai utálatok félretételében, lásd ünnepek.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Atti12
csak nem csinálnak ebbõl is kampányt :S

Danman
ha nem rontják el😞 én pár haverral kizúzok a pestire, ha gáz lesz lelépünk, ha nem akkor meg lesznek jó kis képek😄

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Atti12
debrecenire lehet megyünk ^^ Jó buli lehet 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Evil
Ezt én nemvinném mert mindenki téged ütne 😄DD

vegicsek
Annyi más értelmesebb dologért lehetne összefogni

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

DaemoonHunter
Szerintem annyira nem az, max 3-4 ember kergeti egymást a különbözõ tereken egy párnával a kezükben ordibálva<#vigyor2><#eplus2>

és ez itthon is népszerû? mármint sokan vannak?

A türelem rozsdát terem.

RAZOR27
Hehe, én megyek spanokkal a pestire, a tavalyira is akartam menni, de lecsúsztam róla, nade most, reszkessetek 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

KILLER2

Ilyet e!

Töltsük le az internetet!

Danman
nagyfater 2mx2m-ese höhö^.^

DaemoonHunter
Én csak tesco gazdaságost használok^^

akyyy
de milyen párnáT? txt? kicsi, nagy, alvós, díszpárna?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dragooon
osztályfõnököm asszem volt már ilyenen
flashmob jóak(Y)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

modellmaker
de ettõl függetlenül az nincs a szabályzatban rögzítve, hogy a köztereken már alapból ott lévõ, az emberi életre veszélyes dolgokat ne lehessen használni, pláne, a lent említett csoport ellen. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
1. puha párnát hozzál

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Énvagyokazapád
2. reménykedésre megoldás: betonkispárna, szöges kispárna, kispárna géppisztolynak álcázva.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

zeli
ha valaki megy, majd videót!! 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

szuper, betonon?😄

Danman

én megyek, viszem is kispárnámat. egy valamit remélek, pontosabban kettõt. Hogy nem sütnek ki belõle politikai megmozdulást, és hogy nem a fog kisebbség többségben megmutatkozni...

weeeee ottleszüünk 😄

egy kérdés: hol van a Deák tér?

zeli
loál, ilyen létezik?😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

jesz, itt is lesz Szolnokon,lehet hogy megyek😊
(megnézni)

Danman
Március 22-én, szombaton nemzetközi párnacsata nap lesz. Ezen a napon Sanghajtól Párizson át New York-ig egy csomó város terein püfölik egymást azok, akik szerint a közterek nem csupán szemlesütött közlekedésre vannak.

Ezen a napon persze Magyarországon is több helyen párnacsata lesz. Ha úgy gondolod, hogy az általános nyomott hangulatban helye van egy vidám közösségi eseménynek, gyere oda délután 4-re egy vagy több párnával a hozzád legközelebb lévõ helyszínre, és várj a jelre.

Ajka, Szabadság tér, 16:00

Budapest, Deák tér, 16:00

Debrecen, Kossuth tér, 16:00

Eger, Dobó tér, 16:00

Gyõr, Városháza (üvegpalota) elõtti tér, 16:00

Kaposvár, Kossuth tér, 16:00 (urban legend, nem vagyunk kapcsolatban a szervezõkkel)

Miskolc, Hõsök tere, 16:00

Mohács, Deák tér (a mozi mögött), 16:00

Nagykanizsa, Deák tér, 16:00

Nyíregyháza, Kossuth tér, 16:00 (urban legend)

Pécs, Széchenyi tér, 16:00

Szeged, Stefánia, 16:00

Székesfehérvár, Városház tér (Országalma), 16:00

Szolnok, Pálfy J. szakközép elõtti ártér, 16:00

Szombathely, Fõ tér, 16:00

A szabályok:

1. puha párnát hozzál

2. csak párnás embert üss

3. a szemüveged vedd le

4. a párnacsata addig tart, ameddig tart.

Magyar host a 4k, nemzetközi honlap: http://www.pillowfightday.com/

← ElőzőOldal 2 / 2