Olcsó játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
De HL 2-ért nem biztos hogy adtam volna annyit...
...::::::...
Megérte azt a 12-13 ezret, HL 2 nagyon bejövõs, CS-vel meg még ma is sokat játszok
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Énis megvettem pl. a Driver Parallel Linest mert egy-két oldalon agyon dicsérték na mondom kipróbálom. Erre hazaviszem azt semmi nem úgy volt ahogyan le volt írva arra a hivatalos fórumra.
Pl. Megnéztem a gépigényét a boltban mi van ráírva aztán még az sem egyezett...
Ott vannak például az EA Games klasszikus játékai amit most megérné megvenni. (PL.: Goodfather)
szóval utóbbi idõben én csak megbánok mindent amit megveszek
sajnos a jelenlegi üzleti világban egyre szarabb minõségû termékeket és szolgáltatásokat nyomnak le az ember torkán és mindezt simán megtehetik a hatalmas kartellekbe szervezõdött cégek.. egyedül a látszatban és a pszichológiai beetetésben profik... termelésben, termékfejlesztésben, innovációban, minõségmenedzsmentben a 2. vh elõtti korszak szintjén vannak maximum (ezt most általánosságban értem, nem konkrétan a pcs játékokra)
PC Guru áprilisi számában "Commandos: Strike Force" lesz ? <#ravasz1>#ravasz1>
Azt érdemes lesz megvenni...
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
0Ft, szerintem jó vétel volt<#idiota>#idiota>
GameStar 2008.03. Full Spectrum Warrior
Mostanában mondjuk nem, de régebben volt olyan hogy csak azért vettem újságot mert játék volt benne. (:
Onnan van meg pl.: Bad Day L.A. vagy Preatorians ami régebben nagy játéknak számított.
#4 Értem
#6 Nem ilyen játékra gondoltam. 😄 PC-s vagy konzolos játékra.

10k-t nekem egy játék sem érne meg 😛
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Az megérte 😊
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Vagy éppen áldoztatok rá 10-20 ezer Forintot és azt mondtad hogy ezt nem érte meg megvenni, nem azt kaptad amit szerettél volna, vagy ami a CD ill. DVD borítóján van ?
Vagy inkább vártok amíg eltelik pár hónap és utána veszitek meg mert lejjebb ment az ára ?